Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filme care merita vazute


Blacksmith

Postări Recomandate

 

Casablanca, Gone with the wind, Lawrence of Arabia, The Godfather, It's a wonderful life, Singing in the rain, Once upon a time in the west

Ca va convine, ca nu, nu puteti sa imi dati nici un exemplu de film mai bun decat astea citate de mine, si eu pot sa mai adaug inca 100 de filme bune la lista aia.

Ei, na, uite unul mai tare ca toate cele enumerate de tine, BEN HUR, cel mai bun si cel mai scump film pana la vremea cand a fost facut. :wretre

Link spre comentariu

 

Un film este mai mult decat o simpla camera de filmat intr-o camera plina cu "actori" care recita teatral niste replici.

Ghinion, filmul "Oscar" din 1967, cu Louis de Funes, este FIX asta, pare o piesa de teatru filmata, dar este de departe cel mai bun film in care a jucat Louis de Funes... :rade:

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Și pentru ca este mult mai SF (în adevărata sa accepțiune de science-fiction) decât niște banale basme transpuse în viitor unde unii se plimbă cu naveta spațială în loc de caleașcă și se duelează cu săbii laser și care, dacă sunt luate puțin la analizat chiar n-au nicio treabă cu legile cunoscute ale fizicii (adică acel science), dar care s-au transformat în francize de mare audiență exact pe gustul retardaților și inculților care alcătuiesc 90% din populația planetei.

O spune unul care de 50 de ani citește și vizionează tot ce s-a încadrat în genul SF.

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

In general mie nu-mi plac filmele cu tone de dialoguri. Actiune tata, explozii, cladiri daramate, elicoptere facute praf...aia e fonduri. Aia e film. La momentul de fata nu conteaza foarte mult actorii, ci povestea, fondurile si emotia transmisa, eventual 3D/4D..

 

 

Stiu ca a trecut un an dar nu ma pot abtine sa nu reactionez...

Iti recomand sa vizionezi " Operatiunea Monstrul ". Si asta ti-o spune un mare fan al lui "The Matrix".

 

P.S. Sa incerci si "Stalker" cand ai dispozita necesara :-)

 

Spor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări