Jump to content

carageae

Membru activ
 • Content count

  2,154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

321 Excellent

About carageae

 • Rank
  Pasionat de lampi si muzica

Profile Information

 • Locatie
  Arad

Contact Methods

 • Yahoo
  carageae
 1. vanzari diverse, fac curat in garaj

  Pentru mine ramane deocamdata adaptorul invers RIAA si daca mai e o cutie de holzsuruburi. Mai sunt multe lazi pe acolo?
 2. Gadgeturi electronice, componente IT, carti vechi

  Din greseala, prin vechituri, nu ai cumva un SSD din ala mic, pe IDE40, e o placuta cat mufa IDE...eu am ceva intr-un minisistem, de la APACER, dar are doar 512. Mi-ar trebui ceva pt. un xp minimal, cu driver pt. 2 imprimante sa fac un printserver...1 sau 2GB ar fi absolut suficient.
 3. Cuptor,radio,etc...

  Aveti din nou mp pt. punctele 47, 48 si 49. Se pare ca au fost ceva sincope pe forum, va rog sa ma anuntati daca nici asta nu intra.
 4. Cuptor,radio,etc...

  Punctele 47, 49 ma intereseaza pe mine...discutam in mp.
 5. vanzari diverse, fac curat in garaj

  https://hub.yamaha.com/recorders-baroque-vs-german/ Aici se vede clar care tre sa fie deosebirea. Din pacate tu ai varianta de baroc...spune-mi si seria pt. a fi 100% sigur....tre sa scrie pe el ceva cu YRS...24B sau asa ceva.
 6. vanzari diverse, fac curat in garaj

  Salut! Retine te rog pt. mine adaptorul phono si flautul Yamaha....dar as vrea sa stiu daca e cu acordaj german sau baroc. Daca nu stii, o sa iti spun cum il recunosti...eu am nevoie doar de cel cu acordaj german. Holzsuruburi ai si mai scurte cumva? sau alte dimensiuni? Ce cap au?
 7. Carti, piese si kituri electronice

  Lot 12 tranzistoare cu efect de camp, BF247, productie IPRS. Noi, neutilizate. Pret tot lotul 10 lei. Foto: http://www.99poze.ro/bf__640636131/ Si astea. Daca e ok, va pun banii in cont. Daca mai aveti ceva "pe teava" va rog scrieti-mi in privat.
 8. Carti, piese si kituri electronice

  4 tranzistoare de putere SDT 9209, imperecheate doua cate doua, fiecare pereche montată pe un radiator cu dimensiunile 19 cm x 9 cm. Pret ambele 35 lei. Foto: http://www.99poze.ro/sdt_/ Astea le vreau eu. Dar va rog nu inchideti inca pachetul, mai studiez. Astea insa sigur imi trebuie.
 9. vanzari diverse, fac curat in garaj

  Salut! Am intrebat doi potentiali interesati pt. machetele de elicoptere, iti scriu in privat daca vrea vreunul, unul din ei chiar are un cerc de modelism...
 10. Materiale atelier serioase

  Frezele alea de CNC pana la ce adancime pot freza? Nu am acces la cele luate acum, dar as vrea sa stiu si daca ai si ceva mai lungi, grosimea nu e asa importanta, daca sunt mai groase e chiar mai bine.
 11. Doar bancuri ...

  A propos de asta: Iliescu (sau cine vreti voi...) ajunge in iad si acolo i se ofera mai multe optiuni...diverse scene la care va trebui sa ia locul celui care isi ispaseste pedeapsa si va ajunge apoi in rai.... Una din scene era cu Bill Clinton si Monica Levinsky facand "chestii nepotrivite". (Sper sa nu o indexeze google si pe asta...). Vazand scena, zice: cred ca aici as putea sa ma descurc....la care diavolul: "OK. Monica, poti sa mergi in rai..."
 12. Materiale atelier serioase

  Vreun prelungitor USB mai lung ai in tura asta? Macar de 2M, sa am in total minim 3....cabluri A-B am...
 13. Doar bancuri ...

 14. Donatii

  As vrea eu daca se poate cutiile metalice pt. piese si cartusul HP 45. Eventual si un print server, nu l-am identificat in poze, daca mai e vreo sansa sa functioneze. A, si capacul ala curbat de carcasa de pc pt. locas de unitate CD de 5,25".
 15. Cumpar instrument de masura

  Daca doar geamul e problema....carcasa de CD noua, fara zgarieturi, decupata frumos, nimic mai simplu. Eu asa as face, putin probabil sa se gaseasca un instrument identic.
×