Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Dan57

Membru activ
 • Content count

  528
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Se poate si mai bine

About Dan57

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/12/1952

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti Romania

Contact Methods

 • Yahoo
  durseanu@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dan57

  magnetofon SNEJET 202

  Comutatorul Inregistrare-Redare este pozitionat corect?
 2. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 3. Folosesc de multi ani proxxon, inclusiv respectiva mandrina, daca este noua poti prinde in ea si un burghiu de 0.5 mm care nu bate daca este bine prins. Problema nu este la mandrina ci la burghiu. Daca este carbura nu poti da gauri cu orice proxxon dar de exemplu cu o freza BFW 40 (Kit 10000) poti oricand sa dai gauri si de 0.3 mm. In general am ajuns la concluzia ca burghiele normale de dimensiuni mici bat sanatos in orice tip de mandrina dar le poti centra cu putin efort. Ambele mandrine miniatura de tip proxxon sau dremel au aceiasi parinti asa ca nu se deosebesc. P.S. Pentru gaurire cablaje folosesc FBS 240 cu suport MB140 tot proxxon si merge bine.
 4. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 5. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 6. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 7. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 8. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 9. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 10. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 11. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 12. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 13. Tot v-ati luat de incalzire dar i-a treceti domniile voastre la CANTINELE DE CARTIER ca aragazuuu polueaza. Nu observati deloc cum intervine in viata dumneavoastra STATUL. Va ia copii daca ii mustrati, traiti la comun, dati tot ce agonisiti din munca dumneavoastra si mancati ce va dau EI (scoici, si gandaci de mare, scarbosenii adunate din mizeria oceanelor). Greu de inteles si Noua Ordine Mondiala.
 14. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 15. Dan57

  ATMEGA FUSEBIT DOCTOR

  Eu am un TL866 A, a aparut unul cica mai performant dar pentru mine nu deoarece au scazut Vpp ul la 18v asa ca adio epromurile care sar de 21v. Eu cred ca este un real programator paralel deoarece programeaza mai toate epromurile de genul 27CXXX care nu merg programate altfel. Cu "doctorasul" nu am reusit deblocarea decat odata si dupa aceia gata, nu a mai mers nici de frica cu toate ca i-am schimbat si modelul de integrat si integratul, nu stiu de ce si l-am abandonat pe undeva. Sunt foarte multumit de TL866. (nu e reclama ci doar o concluzie).
×