Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Dan57

Membru activ
 • Content Count

  531
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Se poate si mai bine

About Dan57

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/12/1952

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti Romania

Contact Methods

 • Yahoo
  durseanu@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dan57

  Radio Electronica S 631 T

  Multumesc pentru raspuns, am intrebat deoarece eu nu am intalnit niciodata aceasta denumire cu toate ca am lucrat ca electronist in depanare la Coop.Radio-Progres cca 20 de ani si mi-au trecut sute de Caiete Service (nu instructiuni de folosite) prin mana, inclusiv pentru aparatul indragit de dumneavoastra.
 2. Dan57

  Radio Electronica S 631 T

  Felicitari pentru colectia de radiouri si efortul de a le aduce in stare de functionare. In expunerile dumneavoastra am intalnit un cuvant pe care nu il cunosc: " si in special la C 29 la care ai acces doar daca demontezi capestanul ". Imi puteti spune si mie la ce va referiti?
 3. Dan57

  pic12f675 Step up 5V to 12V dc-dc

  Si cat de simplu ar fi cu un mic integrat dedicat, de cativa lei.
 4. Interesant, dupa ce legi sunt "judecati" cei vinovati pe bune, ca fara LEGE nu e vina? Daca tu esti singurul care poti stabili ca esti "vinovat" (ca omul sigur este subiectiv), esti Dumnezeu?
 5. Dan57

  magnetofon SNEJET 202

  Comutatorul Inregistrare-Redare este pozitionat corect?
 6. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 7. Folosesc de multi ani proxxon, inclusiv respectiva mandrina, daca este noua poti prinde in ea si un burghiu de 0.5 mm care nu bate daca este bine prins. Problema nu este la mandrina ci la burghiu. Daca este carbura nu poti da gauri cu orice proxxon dar de exemplu cu o freza BFW 40 (Kit 10000) poti oricand sa dai gauri si de 0.3 mm. In general am ajuns la concluzia ca burghiele normale de dimensiuni mici bat sanatos in orice tip de mandrina dar le poti centra cu putin efort. Ambele mandrine miniatura de tip proxxon sau dremel au aceiasi parinti asa ca nu se deosebesc. P.S. Pentru gaurire cablaje folosesc FBS 240 cu suport MB140 tot proxxon si merge bine.
 8. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 9. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
 10. Dan57

  De vanzare..diverse

  Up!
×