Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

daniels

Membru activ
 • Content count

  1,044
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Excellent

About daniels

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Bacau

Recent Profile Visitors

1,561 profile views
 1. distracția nu e contradictorie
 2. incep sa cred ca se distrează cu topicul asta. Are tantari si HD in rulota, iar pe lângă joacă fotbal cu cainii
 3. daniels

  Cafeaua ...

  nu apare postarea cu 8 foto
 4. daniels

  Cafeaua ...

  Nu sunt robot, nu muncesc tot timpul, imi place sa ma mai relaxez.
 5. daniels

  Cafeaua ...

  Cea mai buna e aia tare diluata cu coniac.
 6. daniels

  Cafeaua ...

  Din aia scumpa adunata din rahatul de capre ati baut/servit?
 7. daniels

  Battery Module SYBT2

  Nu e stricat, daca il opream 2-3 zile, la repornire arata o incarcare de 92%. Partea proasta ca la acest UPS chiar daca inchid toate comutatoarele exista consum. Daca se intrerupe pe perioade mai mari modulul trebuie scos, alfel daca tensiunea scade sub 90V, nu mai este recunoscut. Am mai cautat pe net se poate tine un jurnal. Partea proasta e ca acest jurnal se tine online si eu nu il am conectat nicaieri.Pe baza acestui jurnal se poate intoarce la o data anteriora si se poate porni totusi . Am vazut ca si in meniul lui are un jurnal, ceva mai rudimentar, am sa caut maine sa vad ce gasesc acolo. Aici am gasit informatii http://forums.apc.com/spaces/5/smart-ups-symmetra-lx-rm/forums/general/3558/battery-discharged-error-is-displayed-after-restarting-the-apc-symmetra-rm Poate am mai mult noroc
 8. daniels

  Battery Module SYBT2

  Este un modul de la un Symmetra RM la care tensiunea a acazut sub 90V si nu mai este recunoscut de UPS. Se poate reinacarca modululu? Multumesc!
 9. daniels

  Caroline Catherine Müller

  Dacă nu confund, parca avea un clip in piscină si ii tot sarea o tata afara. Imi plăcea cand eram in liceu
 10. daniels

  Istoria , asa cum a fost ...

  politica e politica, nu curva sau alceva. Winston Churchill , o personalitate a secolului trecut (nu ca altii), spunea ca nu exista nici prietenii veșnice, nici dușmanii veșnice. Veșnic este doar interesul.
 11. daniels

  Fotbal

  La Campionatul Mondial din SUA 1994, daca va amintiti, in primele meciuri cand transmisia tv era asigurata de americani se punea accent pe accidentari, contact fizic, chestii din astea. Se pierdeau chiar faze importante de joc cand erau reluate din toate unghiurile cu slow motion tot felul de accidentari. FIFA s-a sesizat si a adus echipe tv din Europa. La fel, la toate olimpiadele, meciurile de handbal se transmit de catre televiziunea Olandeza. De ce ar trebui sa te pricepi la fotbal ca sa afli cine cu cine joaca pe pamantul asta?
 12. daniels

  Fotbal

  nu e greu, daca spunai ca iti place ca ai jucat în curtea scolii sau ca mai joci pe bere era altceva. Tu ai spus ca iti place ca ai HD si ca joci cu câinii.
 13. daniels

  Poze haioase

 14. daniels

  coacazata

  Nu e bine la soare, la intuneric se lasa. Lichiorul se poate bea asa cum iese dupa macerare sau se mai poate completa cu alcool dupa gust. Eu intr-o damigeana de 10l pun cam 1/4 - 1/3 fructe si zahar. Dupa ce se topeste zaharul pun alcool si las la macerat. Dupa macerare umplu damigeana pana sus, sau dupa gust.
 15. daniels

  coacazata

  Pana la urma ai sa arunci tot! Nu strivi fructele. Toarna alcool peste ele pana le acoperi. Le lasi la macerat 2 saptamani. Asa cum spune definitia prin macerare se extrag partile solubile din fruct intr-un timp mai lung, solventul fiind alcoolul. Cu cele 2 Kg de fructe si 2 Kg zahar ar trebui sa completezi cu alcool la 40-45 grade pana obtii un volum de 10-12L. Daca in final cocazata va fi dulce si gretoasa sau te vei duce mai des la WC atunci va mai trebui sa pui alcool. Banuiesc ca borcanele alea pot fi inchise, daca nu le inchizi dupa ce pui alcool, alcoolul se evapora si se strica tot. Daca nu gasesti damigeana, lasa-le la macerat in borcane, dupa 2 saptamani cauti o oala mare, amesteci tot, pui alcool, si poti pune totul in sticle. Fpole din alea pt masurarea gradelor alcoolice se gasesc prin piete e in jur de 10 lei.
×