Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

daniels

Membru activ
 • Content Count

  1,274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

282 Excellent

About daniels

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Bacau

Recent Profile Visitors

2,456 profile views
 1. Legea electomagnetismului nu e ca vinul. Peste 1000 de ani va fi la fel
 2. Daca ai aer cald in admisie ar trebui sa sesizezi pierderi de putere. Cum se comporta masina
 3. Singurul punct comun inte masini si telefoanele mobile este legat de nevoia de mobilitate a omului (secundar divertisment). Masinile electrice sunt inca limitate, pe cand un tl il poti incarca oriunde si poti face cu el ce vrei in timpul incarcarii.
 4. Cea mai simpla si mai vizibila explicatie ar fi ca la telefoane nu exista alternativa, ele neputand functiona cu un motor termic, pe cand in cazul masinilor exista alternativa mult mai buna si verificata in timp
 5. Ce sa se inventeze? o alta lege a electromagnetismului? Asta consumam asta se produce. Roata s-a inventat in preistorie, si continua sa fie roata, chiar daca unii incearca sa o reinventeze.
 6. Avioanele vor levita, vor fi un fel de covoare mai evoluate.
 7. Nu se leaga grapa dupa plug. El incedarca sa faca 2in1, dar nu va iesi nimic.
 8. Greu! In orice caz izolarea nu este un lucru bun, incercati sa iesiti, sa calatoriti, intr-un timp aveati de gand sa va mutati la sat. Poate ar fi fost o idee buna pentru ca acolo aveati o multime de lucruri care sa va umple timpul, iar relatiile dintre oameni sunt alfel.
 9. ataca mobila Nu am vazut si nici nu am auzit de colectii de baterii, dar ca o parere strict personala - poate gresita - ar trebui procedat ca in cazul mumiilor: ar trebui scoase partile moi cu grija appi conservate.
 10. Utila ar fi o cotare a placii si fiiecare sa masoare. Sabloanele sunt exacte in masura in care imprimanta scoate 1:1, adica nu deformeaza deloc.
 11. ok, mersi, tot ce se ia in cantitati de sute de bucati, poate ai si condensatori.
×
×
 • Create New...