Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

daniels

Membru activ
 • Content Count

  1,307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

297 Excellent

About daniels

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Bacau

Recent Profile Visitors

2,617 profile views
 1. cirese vechi de 17 ani........ cum naiba vine asta? la anu or sa fie 18 ani
 2. se arunca 1%. Daca cazanul are 100l, se arunca primul l.
 3. Inoxul este o denumire generica pentru oteluri inoxidabile si sunt otelurile care au in compozitie peste 11% Cr. Sunt multe tiputi de oteluri inoxidabile printre care cele folosite in industria alimentara si chirurgie.
 4. Alcoolul metilic are temperatura de vaporizare sub cea a alcoolului etilic. Vrei nu vrei pleaca primu pe teava.
 5. E destul daca se pune o tabla intre foc si fundul cazanului. Eu folosesc un fund de la un butoi de tabla de 200l.
 6. Nu mai stiu pe unde am citit inaitea erei internetului, acum am tot cautat si nu am gasit, dar logica amplasarii Zonei 51 ca si a Baikonurului, a fost data de particularitatile geografice si de microclimat a zonelor. Fotografiile facute de la inaltime nu corespundeau cu amplasamentul la sol. Apare un decalaj. Explicatia nu mi-o mai aduc aminte, poate stie cineva.
 7. Daca ai vazut atatea OZN-uri atunci ar trebui sa te duci sa te hipnotizeze. Cine stie ce iese.
 8. daniels

  Ambrozia

  Handicapati sau nu, cu alergii sau nu va veni timpul sa-si poarte singuri de grija. Selectia naturala s-a perfectionat milioane de ani chiar daca incercam sa o ocolim acuma din cauza normelor sociale si morale la moda in momentul asta.
 9. daniels

  Ambrozia

  De cand a aparut subiectul asta, m-am tot uitat dupa buruiana asta dar nu am vazut-o.
 10. Universal strung 200 Mandrina 20 are un adaptor de coada Varfuri rotative 4 + o coada, unu este cu varful polizat Tot ce se vede 800lei.
 11. pe naiba! Stiinta cere demonstratii stiintifice - alea care se termina cu QED Argumentele (simplist vorbind) stau la baza luarii deciziilor.
 12. Da-o naibi de logica! adica din 76 si pana acuma au prins 2 drone. Daca pe deasupra Romaniei ar circula dronele ca deasupra Iranului as fi avut si eu una in gradina, fara sa trag cu prastia.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.