Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

daniels

Membru activ
 • Content Count

  1,208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

263 Excellent

About daniels

Profile Information

 • Locatie
  Bacau

Recent Profile Visitors

2,297 profile views
 1. Problema e ca traim putin in raport cu distantele ce trebuiesc parcurse, ce naiba parca nu ai citit Luceafarul Drumul catre Marte e doar dus. Scenariul e: intai trebuie sa se trimita niste roboti care sa incropeasca acolo un fel de asezare in care sa poata trai primii colonisti.
 2. si eu o pereche. Poate mai târziu se va forma grup pentru piese
 3. Ar trebui sa mearga, dar sa invarti motorul cu mana de catena ori sa vezi daca semnul pica de fiecare data in acelasi loc.
 4. Este exclus, semnul-canalul de pana-arborele cu came sunt un tot unitar, nu ii poti schimba geometria.
 5. Nu, totul are ca baza realizările cercetătorilor germani din al II-lea Război Mondial. Sau, tehnologia asta extraterestră a venit la un moment bine pregătit.
 6. de ce sa piarda, poate au de câștigat (altcineva in mod indirect).
 7. app de chestiile astea"accidentale". Vorba lui Virgil Măgureanu - un lucru e cu atât mai întâmplător in funcție de cat de bine a fost pus la punct.
 8. Poate camere cu mucegai si gandaci sunt la hotelurile unde te duci prin sindicat. Eu nu am vazut. Las Eforie gasesti ce iti permiti. Nu am stat niciodata la camere cu WC comun, fara frigider sau AC. Singurul lucru pe care il evit e sa nu stau la ultimul etaj, cladirile sunt slab izolate si este foarte cald.
 9. Merg in fiecare an pe cont propriu. La fel daca imi convine stau daca nu, nu. Preturile sunt in functie de cat de aproape esti de plaja. Anul trecut la Eforie toata plaja era concesionata. Am plecat mai departe la Costinesti. La costinesti inghesuiala si plaja mica.
 10. E un tranzistor, N rusesc e I (cred)
×
×
 • Create New...