Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

daniels

Membru activ
 • Content Count

  1,104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

147 Excellent

About daniels

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Bacau

Recent Profile Visitors

1,831 profile views
 1. daniels

  cumpar carcasa metalica

  o carcasa de sursa didactica
 2. daniels

  Merita sa cumperi Diesel?

  Vor plati taxe vamale, Turcia e inafara UE.
 3. Sunt orase sau zone din orase in care nu s-au mai facut imbunatatiri la reteua de gaz, iar acuma sunt subdimensionate. Calitatea gazului depinde de zona din care a fost extras. Putin probabil ca furnizorul schimba zona de extragere dupa anotimp.
 4. Ok, nu contest masuratoarea. Dar, nu se poate spune ca vara gazul dintr-o anumita zona vara are niste proprietati, iar iarna are alte proprietati. Singurul lucru care difera este presiunea.
 5. Regulatorul de gaz limiteaza presiunea superioara, presiunea minima poate cobora sub cei 0,02bari pe timp de iarna, pe scara unui bloc cand sunt porniti multi consumatori.
 6. Cand scade temperatura si consumul este mare in zona, scade presiunea pe tronsonul ala. Este necesara o anumita presiune minima (viteza a gazului in arzator) pentru a antrena aerul.Se comporta ca o butelie care e pe duca .
 7. Metanul in amestec cu aerul (undeva la 9,5%) formeaza un amestec exploziv, se autoaprinde. Cred ca bagarea aerului in instalatia de gaz e folclor. La contoare se contorizeaza normal metri cubi, pentru ca gazul in functie de temperatura isi modifica destul de mult volumul.
 8. daniels

  Defect la Rostov 105

  Mi s-a intamplat ca in timp ce ascultam o banda sa se cupleze din senin inregistrarea. Banda a fost stearsa pe portiunea aia. S-a intamplat a 2-a oara la interval de 5 luni.
 9. daniels

  Merita sa cumperi Diesel?

  Era vorba ca dupa 40k Km/an diferenta obtinuta prin consumul mai scazut la motoarele diesel compenseaza cheltulelile legate de intrtetinere. Ultima fraza chiar nu o inteleg. In ultimii ani motorina a fost la pret peste benzina.
 10. daniels

  Defect la Rostov 105

  Ai verificat tensiunile pe placa stergere/premagnetizare? Fara semnal banda este stearsa complet?
 11. daniels

  Merita sa cumperi Diesel?

  Legat de linia trasa la final. Am citit pe undeva tot despre diesel versus benzina. Spuneau aia, ca un diesel este mai rentabil daca se parcurg mai mult de 40k Km/an.
 12. daniels

  Merita sa cumperi Diesel?

  Care progres? Masini cu aspect exterior agresiv, motoare de drujba, plastic cat mai mult, cutii de viteza fara sincroane?
 13. daniels

  Merita sa cumperi Diesel?

  Din cate stiu, cei care fac calculatoarele pentru injectie, le livreaza cu un soft de baza. Tuningul final il fac producatorii.
 14. pastrama de mistret si slana de porc domestic
 15. daniels

  Azi prin targ

  da, se numesc rat rod
×