Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Spitfire

Membru activ
 • Content Count

  4,924
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

911 Excellent

About Spitfire

 • Rank
  Membru evoluat

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

6,220 profile views
 1. Nu putem sta cu anii in "stari de urgenta", nu putem purta masti pana in 2030, pana la urma buboiul se va sparge, criza economica bate la usa, oamenii se vor satura de "covizi" si isi vor baga picioarele in toata tarasenia, cine moare, moare, cine scapa, scapa! Majoritatea va decide, iar politicienii se vor supune majoritatii daca vor ciolan, oamenii de stiinta n-au decat sa spuna ce poftesc.O fi bine, o fi rau...
 2. Spitfire

  Carcasa PC

  Paradoxal, saraciile Delux si-au mentinut calitatea lor simpluta, nu are nimeni pretentii de la Delux/Spire/Premier, dar e inca OK. Scaderea masiva de calitate apare la Zalman/Thermaltake/Antec.
 3. Spitfire

  Carcasa PC

  Din pacate, ati omis sa precizati ce veti introduce in carcasa, fiindca una e un sistem office/media center, alta e o statie grafica/sistem de gaming.Din pacate, dupa 2009 calitatea si designul carcaselor de PC a decazut enorm, la ora actuala piata e plina de aberatii, carcasa fara nici un bay de 5,25"(nu poti monta o unitate optica, cica nu mai e...necesara!), tabla subtire, plastic friabil, bay-uri de 3,5" amplasate aiuritor(sau absente!!!). Daca aveti posibilitatea(adica timpul necesar) sfatul meu e s-o confectionati "home-made", si sa nu mai ingrasati chinezoii. https://ibuildit.ca/projects/making-modern-retro-htpc-computer-case/
 4. sus......................................
 5. sus........................................
 6. sus..............................................
 7. Fiecare in bula lui...unii asambleaza zilnic 2-3 statii cu Epyc, altora li se pare ca nu-i tocmai asa...
 8. Existau destule tobogane cu apa pe litoral in anii `80...
 9. Daca testele au fost facute la intamplare, absolut aleator, nu in zone cu probabilitate ridicata, atunci ne-am ars, un nivel de infectare de 15% e mai mult decat ingrijorator!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.