Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spitfire

Membru cunoscut
 • Posts

  5,181
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

9,607 profile views

Spitfire's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. La ce "limbaj" va referiti?! Forumul asta e plin de mizerii antisemite, neonaziste, si homofobe(motiv pentru care forumul chiar are sanse reale de "premiu"!), si va deranjeaza aia cu taranii cocliti?! Musca depe caciula, deh...sholdovenia! Spor la PET!
 2. La pocnitorile AMD risti doar sa-ti ia foc imitatia de procesor: https://wccftech.com/amd-ryzen-7-7800x3d-cpu-burns-up-kills-itself-the-asus-x670-motherboard/ https://forums.tomshardware.com/threads/ryzen-2600-few-pins-burned-and-one-pin-is-broken-or-removed.3647766/ https://www.techradar.com/news/amd-ryzen-7000-chips-will-no-longer-randomly-burn-out-but-theres-a-cost
 3. Pe bune??? 10,3GHz?Nici cu heliu lichid... CPU-Z ce spune? https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Oricum, frecventele nucleelor se pot vedea in timp real direct in Windows...
 4. https://ro.wikipedia.org/wiki/Alan_Turing Pentru asasinarea acestui OM, homofobii de azi si de maine ar trebui bagati pe viata la puscarie, asemenea nenorociti frustati nu mai au ce cauta in societatea oamenilor! Natural, nu am pretentia ca un țăran "coclit și beșit" sa inteleaga ca doi oameni se pot iubi si fara sa faca sex, un asemenea babuin n-ar putea intelege nici de ce cumparam unii dintre noi o carte in loc de carne, nici de ce de nu ne place berea la PET, si preferam un ceai englezesc! Dar de respectat norme de convieturire sociala, "normalii" cu IQ max. 60 le vor respecta, sau daca nu-directia Russia! Cat despre antisemiti si negationisti, o luna la Auschwitz in aceleasi conditii in care au fost tinuti cei care au devenit victimele unor psihopati si a unui popor de cretini(...), mai putin chestia cu gazarea, cred ca i-ar putea ajuta pe babuini sa inteleaga ce nu e OK cu convingerile lor. Sau nu... Reprezentant al cui, al umanitatii, poate?! Sau e o "conspiratie" si criza climatica? Normal, din partea unei unei comunitati in care 70% nu s-au vaccinat pe motiv de "oculta" si "microcipuri", e pura retorica...fara rost!
 5. Destul de bun fata de un radio Gloria, poate...la cca. 1000 de lei, cea mai convenabila varianta ar fi: https://icomuk.co.uk/ic-r5-compact-wideband-handheld-receiver/4085/1183/104/ Aveti grija cu quansheng-ul acela, ca are si TX, nu e doar un receptor, fara licenta de radioamator, primiti dosar cu sina! Cat despre folosit antena colectiva de pe bloc, probabil e mai buna decat nimic, insa nu ati precizat ce anume doriti sa receptionati, daca e vorba de zapping, din curiozitate, merge.
 6. Din 1997, folosit foarte des, din obisnuinta si comoditate, un ALDA DT830B (fabricat de UNI-T), cu ICL7106 Intersil pe soclu. Inseamna ca ati avut ars ICL-ul, l-ati schimbat, cel de pe placa vad ca e fabricat in saptamana 38/1994...asta e avantajul IC-urior in capsula DIL.
 7. Din pacate in grila Vodafone nu exista posturile DaVinci Learning, DigiWorld, BBC Earth.
 8. Ei as...nici chiar asa...
 9. Frumos...de invidiat...2X-ul...buna-i tineretea! Eu de 5X varsta aia, la iarna.
 10. Saptamana trecuta am constatat ca in Creta si Santorini nu exista un astfel de program, iar rezultatul este ca locuri superbe sunt pline de PET-uri...desi acest program are multe aspecte enervante, e de apreciat daca ne va scapa de 99% din PET-urile din rauri, parcuri, de pe strazi...la fel si pungile de plastic, la supermagazine gen Synka, Xalchiadakis, Proton, etc se dau gratuit, nu costa nici un cent! Doar la micile magazine de cartier costa 0,08 euro... In schimb, te taxeaza cu 7 euro/noapte, la hotel de 4 stele, "Taxa de rezilienta pentru urgenta climatica""...
 11. Tocmai de aceea trebuie introdusa obligatoriu educatia sexuala in scoli, ca sa nu mai vedem astfel de mesaje, culmea, venind din partea unui om inteligent, dat total ignorant in ceea ce priveste sexualitatea umana! Sexul anal nu e homeosexualitate, cum dreaq sa fii homeosexual cu propria sotie?! :-)))) Foarte multi homofobi dispretuiesc sau chiar urasc homosexualii, crezand ca acestia obligatoriu isi introduc penisul in anusul iubitului lor! Exista cupluri de gay care sunt impreuna de decenii, si nu au facut niciodata sex anal, e grotesc si absurd, e ca si cum ai spune ca barbatii hetero sunt obligatoriu violatori!
 12. Abuzurile si crimele comise in trecut asupra minoritatilor(sexuale, rasiale,culturale) de catre "majoritatea normala"(de fapt o minoritate absoluta, compusa din fanatici, dementi si criminali), au dat nastere in prezent la o reactie contrara, a unui efect de recul, nu de putine ori exagerat, ridicol, absurd. S-a ajuns la situatia hilara ca romanul lui Jules Verne(scriitor francez din sec. XIX), "Hector Servadac ", sa fie scos din publicare si retras din bibliotecile scolare, pe motiv ca persoanjul negativ se numeste Isac Haknabut, evident, daca personajul respectiv era un german, italian, asta cel mai probabil nu se mai intampla...dar, cumva, e firesc sa suflii si-n iaurt, dupa ce te-ai ars cu ciorba! Cu certitudine membrii LGBTQ+ n-ar mai organiza "parade" si alte manifestari publice, de un gust(foarte) indoielnic, daca toti membrii societatii s-ar comporta ok fata de respectivii oameni. Sa nu uitam ca un geniu precum Alan Turing, creatorul tehnologiei care ne permite astazi sa scriem aici, a fost asasinat de catre scelerati homofobi aflati la putere in Marea Britanie, culmea, dupa 1945!
 13. Corect, asta e unul din motivele pentru care nu am permis, evident si nici masina, lasand la o parte ca masina imi pare complet inutila, in oras exista metrou, autobuze, troleibuze, taxiuri, iar in afara orasului oricum tot avionul e de baza, nu e nimeni nebun sa piarda 2 zile pe drum dus, 2 zile intoars(jumatate de concediu) ca sa ajunga la 1500km distanta! Daca ar aparea masini electrice autonome, cu autopilot, la un pret rezonabil(10-15000 euro), ar mai merge.
 14. Cine se teme ca va fi inlocuit de un robot sau de AI la job, ar face bine sa-si dea demisia imediat, inseamna ca face o munca de robot la job, isi risipeste viata!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines