Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

RealAlex

Membru activ
 • Content Count

  370
 • Joined

 • Last visited

About RealAlex

 • Rank
  IzaTech rulz

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sa stii ca pe acest forum se trateaza doar probleme strict tehnice, pentru alte probleme ar trebui sa te adresezi catre alt domeniu ce nu tine de activitatea acestui forum. Faptul ca tu ai incercat sa incarci niste acumulatori LI-ION cu un dimmer pt bec, si cand ti s-a atras atentia ca este periculos ce faci ai reactionat urat, spune multe despre cat de dispus esti la un dialog tehnic. Eu daca as fi in locul colegilor, te-as ignora, sa-ti iei figurile, de stil, si sa te duci pe forumul acela mult laudat ca poate acolo esti acceptat si aplaudat.
 2. Bateria de 9V nu imi place nici mie, in ultimii ani le prefer pe cele cu 2x1.5. Mama cati digiti ai la el... :D
 3. Varza ca varza, dar se poate electrocuta ori poate da foc la casa daca ii lasa peste noapte la incarcat. Trebuie sa specifice exact ce fel de pack are, unul comercial ori unul facut de el din baterii de laptop. Dupa ce da aceste detalii, atunci in mod sigur se gaseste si o solutie pentru nevoia lui.
 4. Ai grija sa nu te electrocutezi, vad ca te-ai jucat cu un modul care nu este separat galvanic.
 5. Niet. Este periculos sa ciufulesti in perioada asta. Mai bine virtual ca e mai sanatos! :p
 6. Are 1.5v, recuperata dintr-un calculator cu display VFD, o am de f multi ani in sertar, calculatorul a functionat ceva timp cu ea ... RULAG Universal Nr. 300 1.5V Mignon ( RULAG W.-Germany ) Pe ea scrie 10 / 92, tinand cont ca este cam expirata, este o minune ca inca mai are 1.5v, calculatorul functiona cu o singura baterie, fumctioneaza si acum daca il pornesc cu el
 7. Tehnologia a evoluat iar motoarele au devenit foarte fiabile in ultimii ani, nu se mai pune problema de reconditionare, poate cel mult de schimbat turbina. Este pacat ca am renuntat la motorul electric ca sa mergem pe cel termic, am investit bani si timp in cercetare ca sa ajungem la concluzia ca electricul este mai bun. Si uite asa am pierdut 100 de ani de cercetare si progres.
 8. Am rezolvat, se poate inchide. Multumesc.
 9. Pare distantierul in care intra surubul montat special pentru transport.
 10. Nu, spuneam ca din geaca mai ieseau astfel de lucruri ciudate. Piesa aia pare a fi un distantier pentru ceva.
 11. Eu cred ca a fost bagata la spalat cu tot cu haine, nu are de unde sa apara piesa aia in cuva masinii de spalat. Ori o fi o protectie dintr-o haine, eu la geaca de motor aveam astfel de protectii.
 12. Sincer eu nu sunt impacat cu cositorirea asta, o fi frumos dar nu cred ca e sanatos. Raman la inoxul meu.
 13. Observ ca au asistenta la franare. Foarte buna gaselnita, te poate scoate din incurcatura. Pe mine, accesoriul acesta care ar trebui sa fie dotare standard, m-a ajutat sa nu intru intr-o caruta nesemnalizata. Eram si obosit si era intuneric, sunt sigur ca nu franam la timp cu tot cu farurile mele led, nu am vazut o decat cand urla masina sa franez.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines