Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

RealAlex

Membru activ
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About RealAlex

 • Rank
  IzaTech rulz

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RealAlex

  Cumpar taste si placa de baza - calculator hc-91

  Salut, nu sunt colectionar de pc uri vechi, cu toate ca am Sdk-85, sdk-86 in cutiile originale si sigilate, Macintosh II - in formatie completa alaturi de imprimata laserjet -, plus multe alte dracovenii ale epocii trecute. Hc-91 a fost cumparat din magazin impreuna cu monitorul lui ( luminofor verde ) si vreau sa-l readuc la viata (monitorul este intr-o stare excelenta), eventual sa-l donez unui muzeu dupa ce il reconditionez.
 2. Salut, caut taste ( mai ales tasta G ) si componente placa de baza (chiar si placa de baza ) pt calculatorul Ice Felix HC-91 Am nevoie pentru reconditionarea unui asemea model. Multumesc frumos.
 3. RealAlex

  Lm317K (capsula TO-3 ) original

  Salut, cumpar cateva bucati LM317K ( capsula metalica ), singura conditie este ca acestia sa fie originali, nu conteaza starea ( noi ori folositi, ideea e sa fie functionali :-) ).
 4. RealAlex

  Osciloscop regim propriu.

  Daca nu l-ai dat il iau eu. Trafo + tub costa mai mult decat ceri pe el. Mai are rost sa vorbim de munca depusa? Vorbim pe PM.
 5. RealAlex

  tv panasonic quintrix 72cm

  Eu as incerca si o aplicatie remote pt telefon ( daca telefonul are port IR ), in felul acesta se elimina din discutie problema cu telecomanda.
×