Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

adrian_pic

Membru activ
 • Content Count

  1,802
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

602 Excellent

About adrian_pic

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  IA SI ...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LMOlimpiu .... AFERIM! (ma refer la ce ati atasat mai sus. Da presimt ca diletantii vor veni cu un exemplu: traf pentru audio sau traf de retea cu miez din ... ferita . Cred ca un exemplu mai la indemana tuturor sunt bobinele cu miez din boxe. Pe bas si pe medii se folosesc bobine cu miez deci ma intreb: cum se mai calculeaza frecventa de taiere? Cred ca avem o multitudine de frecvente de taiere
 2. Este ofticant cand cineva isi baga coada incercand sa obtina NIRVANA. Schema initiala nu avea NFB si R2 nu avea 680 de ohmi.
 3. De multe ori se ajunge la o neintelegere cand vine vorba de inductanta ( L ). O bobina poate avea o singura spira, un singur rand de spire, mai multe randuri de spire si poate avea si miez. Nu toate bobinele au miez si de aceea in formula inductantei unei bobine (deci nu in cazul particular cand are miez) nu apare frecventa. Din cate imi aduc aminte cineva a facut niste trafuri audio fara miez (nu mai stiu daca gabaritul depasea o galeata). Putem largi ringul cat vrem si disecam trafuri E+I, trafuri toroidale si deja mai apare o problema: traful toroidal se satureaza mai repede chiar daca este facut din acelasi miez (deci doar diferenta constructiva folosind aceleasi materiale) daca diferenta dintre curentii idle prin fiecare infasurare (vorbim de PP) este destul de mare.
 4. Este deja se pare pe piata: https://www.mazda.sk/assets/slovakia/Pricelists/mazda3_cennik_sk_my18.pdf
 5. Ceva ceva tot mai storc : Se pare ca in Slovacia deja este pe piata SkyActiv-X: https://www.motor1.com/news/304616/mazda-skyactiv-x-engine-specs/
 6. Din teorie, boxele trebuie sa aiba un raspuns liniar insa Tannoy Westminster Royals nu au nici pe departe un raspuns liniar. Sa nu creada lumea ca specialistii de la Tannoy nu au putut scoate un raspuns liniar, nu, nici vorba, insa filozofia lor se pare ca este alta (cea scrisa in rosu): si masuratorile facute de tipul care a afirmat cele de mai sus. here is the on-axis response, taken at a little over one meter: And here is the room response: Boxele Tannoy Westminster Royals au un background prea beton si eu cred ca sunt NIRVANA daca filozofia scrisa cu rosu este adevarata. PERFORMANCE Recommended amplifier power 20 - 350 Watts Continuous power handling 175 Watts RMS Peak power handling 700 watt Sensitivity 99 dB (2.83 volt @ 1 m) Nominal impedance 8 Ohms Minimum Impedance 5 ohm Frequency Response 18 Hz - 27 kHz (-6 dB) Dispersion 90 degrees conical
 7. 1) Dacă comanzi un produs în valoare de 9 euro => suma finală de plată va fi de 9 euro. 2) Dacă comanzi un produs în valoare de 25 euro => suma finală de plată va fi de 25 euro + TVA. 3) Dacă comanzi un produs în valoare de 300 euro => suma finală de plată va fi 300 euro + taxe vamale aplicate la această valoare + TVA (aplicat la valoarea ce rezultă în urma calcului 300 euro + taxe vamale).
 8. Nu ai cum sa fentezi la ITP decat cu spaga. Are peste 15cm crapatura si este si "campul vizual" al soferului (chit ca doar nu te uiti dupa avioane in timp ce conduci). Din punctul meu de vedere intrii doar la crapatura peste 15cm ca nu as zice ca este in campul vizual al soferului. Parbrizul are doua foi de sticla si intre ele o folie de plastic (chiar si pilkington are asa) pentru a preveni accidentele in urma unei pietre care ajunge in parbriz. La cele chinezesti nu stiu daca este tot asa, deci as zice ia macar pilkington pentru securitatea ta.
 9. „Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalți e trist. La fel și când ești prost...” Oricum nu cred ca cineva era in dubiu cat de prost (idiot, dobitoc si lista poate continua) este manda. Trebuie sa ai ceva neuroni in cap ca sa poti realiza care sunt urmarile depasirii vitezei in localitate cu 75km/h.
 10. Pacientul: Doctore, e grav? Doctorul: Hai sa-mi bag p..a! Opriti autopsia!
 11. uai sholdoviene tz' ardi di glumi cu mini? Di shi' m fashi sanji rau? BIG LIKE!!!
 12. Oricum nu-i corect "Şî eu" daca s-a scris "Ş" atunci trebuia sa scrie corect: "Şî ieu" ca sa fie moldoveneste 100%. Nu veti auzi moldovean care sa spuna EU noi toti moldovenii spunem IEU. Cred ca si in alte regiuni nu se spune EU.
 13. Daca nu ai vazut-o pe Merkel trecand prin fata portii si nu ai baut cu putin nu inseamna ca aceste personaje nu influenteaza viata omului normal. Este indeajuns sa te uiti cum traiesc astazi moldovenii de peste Prut si cum traiesc romanii in Romania. Nu se duc romanii in Moldova sa-si faca pasaport ci vin basarabenii de acolo in Romania sa-si faca pasaport. Merkel, Trump, putin si dragnea fac politica care influenteaza 100% viata omului normal, dar daca tu habar nu ai de asta ..... Pana si noroiul din satul Grunj are de-a face cu dragnea ca doar el a scos Romania din noroaie si nu mai exista noroi in localitatile romanesti (asa mintea dracnea). thunderer se pare ca astea au fost cuvintele lui Hristos: Aramaic Bible in Plain English “Blessed by The Spirit are the poor, because theirs is the Kingdom of Heaven. si s-a ajuns astazi la .... fericiti cei saraci cu duhul.
×
×
 • Create New...