Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

adrian_pic

Membru activ
 • Content Count

  1,947
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

727 Excellent

About adrian_pic

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  IA SI ...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. The race length is defined as the smallest number of complete laps that exceeds 305 kilometers (the Monaco Grand Prix is the sole exception with a race length of 78 laps / 260.5 km),though occasionally some races are truncated due to special circumstances. The race can not exceed two hours in length; if this interval is reached the race will be ended at the end of the next full lap.
 2. cand iesti cu berica in fata ii mai greu cu numaratul ca ametesti.
 3. https://www.euspares.co.uk/parts-catalog/brake-disc-10132/bmw/i3 Vad ca discurile au 280mm in diametru (cat au la o masina de clasa medie cu 120-150cp). Stiu ca la Tesla au sistemul de franare facut sa tina cat durata de viata a masinii, dar nu-i nimic special la discuri sau placute ci se bazeaza pe franarea regenerativa. Si eu ma intreb de ce nemtii au ales la bmw I3 si la VW id3 diamerul de 18" si ajunge pana la 20". Cred ca au alte motoare. Oricum e clar ca iti schimbi stilul de condus daca iti iei electrica. Ajungi sa anticipezi mult mai mult in trafic si ajungi sa apasi foarte rar pedala de frana.
 4. Eu zic ca ai sa-l vinzi fara probleme. La ce microdetalii scoate nu ai sa stai mult cu el pe taraba. Doar ca trebuie sa iti asamblezi taraba in mijlocul audiofilior!
 5. Cate parale te-o costat scarpinatul asta in c.r? (ca sa stiu cat o castigat ala de ti-o vandut amplificatorul) Poate ai niste trafuri Hammond (pe stoc) sa le conectezi la acel amplificator sa vezi ce diferenta este. Oricum pe mine ma amuza faptul ca asa de audiofili sunt unii de folosesc 6550/KT88 in loc de EL34.
 6. adrian_pic

  Clasa A

  Ca sa nu apara iar o cearta pe aici s-a decis (corect) ca 3 zile sa nu poata scrie vreun mesaj. De citit, poate citi nestingerit.
 7. Se face precomanda (si) in Europa (in Ro apare ca nu mai sunt disponibile nici un model pentru precomanda) insa livrarile se vor face incepand cu 2020. Oricum ele sunt produse in Germania deci e clar ca se vor produce in primul rand pentru UE. Va fi in scurt timp disponibila precomanda si in Romania, sunt sigur.
 8. adrian_pic

  Clasa A

  Trebuie sa ii amintim atunci ca: Culmea prostiei este sa o faci pe-a prostul .... si sa ramai asa. Nu zice nimeni ca este interzis sa afli parerea celor de aici, insa putea sa o faca intr-un mod serios nu facand tot felul de afirmati cum ar fi: Cand vii si pui o intrebare sau faci o afirmatie gresita dar in mod civilizat, nu se va lua nimeni de tine ci vei primi raspunsul corect sau vei fi corectat (in cazul afirmatiei gresite). Daca insa o faci pe-a prostul si mai ales pe-a incapatanatu' (iti zic atatia oameni ca exista clasa A PP si iti prezinta dovezi dar tu continuii cu tampeniile) meriti o pauza ca sa te racoresti si sa nu mai enervezi colegii.
 9. adrian_pic

  Clasa A

  Ce conteaza ce consideri tu? Teoria (si practica) ramane teorie indiferent de ce consideri tu.
 10. adrian_pic

  Clasa A

  Ai citit mesajul meu? Ai vazut clar ca un PP poate sa lucreze atat in clasa A cat si in clasa AB sau in clasa B? Daca la tine clasa A = SE si clasa B = PP, atunci clasa AB =??? Sa nu zici ca nu exista casa AB!
 11. adrian_pic

  Clasa A

  Daca nu vrei sa inveti , mergi pe alte forumuri sa te contrazici cu ceea ce stii acum. insa tu confunzi schema de mai sus unde o poti "descompune" pur si simplu in doua SE-uri atacate cu semnal defazat cu 180 de grade cu urmatoarea schema: Daca tu nu stii sau nu intelegi cum functioneaza un amplificator pe tuburi PP in clasa A nu inseamna ca asa cea nu exista. P.S Iti mai pun o schema unde vezi fiecare semiperioada a sinusului colorata sa poti urmari ce intra in grila si ce ai in anod : The push-pull schematic shown is useable for all classes described. This push-pull amp can be biased for Class-A, AB or B.
 12. Am inteles ca livrarile pentru comenzile facute astazi vor fi prin iunie 2020. 1900kg varianta cu bateria de 77kW, cu cea de 45kW era undeva pe la 1700kg. Da despre ce uzura de pneuri vorbesti? La voi pe autostrazi nu prea se uzeaza pneurile. In Romania de "mananca pneurile" si urban si extra urban (nici bine nu accelerezi si trebuie sa franezi ca incepe alta localitate).
 13. Esti sigur ca locul de munca era in Romania? Mai peste tot erau "tovarasi de incredere" - anii 60-70 si chiar 80 care au obtinut ulterior diplome la seral (suna cine trebuie si personajul obtinea diploma pentru ca era "tovaras de nadejde").
 14. Ce pregatire avea pentru a ocupa un asemenea post? Prin Iasi au fost multe uzine unde director a ajuns un muncitor, care nu avea ca pregatire decat calitatea de "tovaras de nadejde". Daca tu crezi ca se putea obtine performanta cu oameni in posturi de conducere care aveau doar calitatea de "tovaras de nadejde" nu iti pot schimba convingerea. Buba este ca stiinta fara de care nu poti obtine perfomanta nu are nici o tangenta cu "tovarasia de nadejde". Americanii au realizat ca pentru a ramane pe prima treapta a podiumului au nevoie de oameni foarte destepti cu un volum foarte mare de cunostinte si nicidecum de "tovarasi de nadejde".
 15. ai un link proaspat, ceva? ca ala din aprilie e vechi si cred ireal.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.