Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

okean

Membru activ
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Se poate si mai bine

About okean

 • Rank
  Charged

Profile Information

 • Locatie
  Bc

Recent Profile Visitors

263 profile views
 1. okean

  APARATE...de tot felul..

  Colet ridicat, vinzator serios, recomand cu placere !
 2. A fost o " nakamichi " a berilor ! Exista si terasa cu acelasi nume in parcul Cancicov ...
 3. okean

  APARATE...de tot felul..

  Daca castile sunt functionale, le doresc eu !
 4. Probabil facand diaree exista pericol de deshidratare...personal hranesc o gasca de 7 pitigoi cu slanina cruda !
 5. okean

  diverse intre 10-50 lei

  Coletul a ajuns cu bine ! Recomand cu placere !
 6. Pasarile sedentare insectivore pitigoiul, ciocanitoarea, mierle...etc care iarna se descurca greu si necesita o atentie speciala... Hrana pentru pasari : " Ce hrana oferim pasarilor? Semintele de floarea soarelui constituie cea mai buna hrana pentru pitigoi si celelalte pasari insectivore. Pitigoii iau samanta intre gheare, o sparg si ii mananca miezul, care are o mare valoare energetica datorita uleiului pe care il contine. Foarte potrivita, dar mai scumpa, este samanta de canepa, cea de bostan si cea de mei (aceasta din urma este insa mai putin hranitoare). In lipsa acestora (sau in plus fata de acestea), se mai pot da pasarilor: pasat, faina de porumb macinata mare (sau mamaliga), orez si ovaz (de preferinta fierte), cartofi si morcovi fierti, alte zarzavaturi fierte (le vor manca mai ales mierlele), bucati de mar (inclusiv mere batute sau partial stricate) alte fructe, miez de nuca, arahide, fructe de padure stranse toamna si uscate, scorus, porumbele, soc. Unele produse de origine animala sunt foarte hranitoare si apreciate de pasari: slanina (nesarata si neafumata), untura de porc, carnea fiarta (de exemplu cea care a ramas pe oase de la mancarea voastra), ou fiert, branza. Se pot face amestecuri, de exemplu de seminte de canepa inglobate in untura topita sau margarina, care apoi, la frig, se intareste. lntr-un asemenea amestec se pot pune si alte ingrediente, dintre cele enumerate mai sus. Important! Nu le dati seminte sarate, pentru ca sarea este daunatoare pentru pasari. La fel de daunatoare este si painea, care nu este recomandata sa faca parte din dieta pasarilor salbatice, biscuit sau orice alte produse de patisserie-cofetarie. "
 7. okean

  Video-uri nostime(si nu numai)

  Criminali ...
 8. okean

  telecomenzi tv si diverse, curatenie de anul nou

  6. preamplificator phono=10 lei https://imgur.com/HBf8OP2 La mine va rog !
 9. okean

  Doar bancuri ...

  Concurs de lingvistica...200 de participanti ! Tema : - O propozitie scurta care sa cuprinda linistea sufleteasca, calmul si fericirea ! Castigatorul a scris : " Sotia mea doarme " !
 10. okean

  AKAI CS34D

  Exemplarele din poza (Hitachi) sunt celebrii " black foot "...trebe' extirpati fara mila
 11. okean

  telecomenzi tv si diverse, curatenie de anul nou

  Adaugati va rog : " Adaug ce a ramas dintr-un Yamaha RX-V450 cu finali arsi tot ce este placa, lipsesc doar conzii de filtraj =40 lei " Mutumesc !
 12. okean

  telecomenzi tv si diverse, curatenie de anul nou

  interesat de restul de placi de la pct 4 !
 13. okean

  caserole cu piese

  Va rog adaugati (cu confirmare) pozitiile : 2. peste 150 papuci cu prindere in pcb, noi=5 lei x 3 cas 3. peste 50 integrate recuperate=10 lei x 3 cas 4. peste 70 papuci noi=5 lei x 2 cas 5. caserola plina cu condensatori ficsi, =5 lei x 1 cas 20. peste 100 arcuri diverse=10 lei 25. peste 20 microfoane mici=5 lei Cu multumiri !
 14. okean

  Cumpar AN 6270 sau AN 6271

  Multumesc anticipat !
 15. okean

  Cumpar AN 6270 sau AN 6271

  Cumpar AN 6270 sau AN 6271...2-3buc !
×