Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. CITAT: (cu o rez serie de limitare)
 3. Domnule cata rator imi pare rau ca vreau sa invat, imi pare rau ca nu le stiu pe toate ca si dumneavoaastra, imi pare rau ca sunt om si gresesc si imi pare rau ca nu am bagajul de cunostinte necesar pentru a nu fi nevoit sa caut informatii in alta parte. Eu sper sa nu tratati toate persoanele din viata dumneavoastra cu aceeasi aroganta, existau metode mai frumoase de a va exprima parerea. Va multumesc si va doresc un weekend frumos.
 4. razvan-l1

  Vand lot lampi

  Vand lot de lampi in proportie de 80% noi Lista este urmatoarea : 6k4p - 2 buc 6p13 6p14 - 6 buc 6n1p - 2 buc 6j1p - 6 buc 6f1p - 5 buc 6h2p - 6x2p 6h1p - 2 buc 6n2p Posibil sa fi interpretat gresit unele caractere dar se vad in foto notatiile , la o prima numaratoare sunt 29 buc . http://tinypic.com/r/24z9boh/9 http://tinypic.com/r/2ir3jh5/9 http://tinypic.com/r/w6v310/9 Se dau separat doar in zona mea de domicilui cu oferta inainte . Pretul cerut este de 250 ron pentru toate usor negociabil . o735o57923 Daca sunt corectii de pret va rog in privat .
 5. alcon

  George.

  Ieri, in metrou am vazut o reclama la George, inovatie BCR, si mi-am adus aminte ca in '96-'97 am vazut acest nume pe o lumina dinamica. Mi-a fost adusa pentru a fi reparata. Era fabricata in UK, avea patru canale si pe langa functiile cunoscute, Chase, Slink, Blink, Dark, Flip, Dance, Alternate, Scan, etc. mai avea un buton cu functia George. Am reparat-o, avea un triac barosan care a cedat, am testat-o, cu patru becuri, era OK, dar nu m-am dumirit cu functia George, era ceva nesemnificativ, o bulibaseala, probabil trebuia sa pun mai multe grupe de patru becuri pentru a fi vizibil efectul de George. Ce parere aveti de aceasta treaba?
 6. Foarte buna ideea DAR la regimurile tranzitorii cind tensiunea poate fi mult mai mare pe tranzistorul serie LED-ul din optocuplor va suprasolicitat și se va arde. TREBUIE pusa și o rezistenta în serie cu LED-ul din optocuplor înainte de a-l pună în paralel cu tranzistorul serie. Rezistenta cu cit este mai mare cu atit este mai protejat optocuplorul dar cresc pierderile pe tranzistor. Ori se face un compromis de siguranta ori se mai adaugă încă citeva componente (minim inca un rezistor și un Zener sau 2 diode înseriate) și se obține ceva fiabil. Ps: acum am văzut ca este amintita rezistenta serie.
 7. La multi ani tuturor Florinilor si Florilor , numai bucurii si reusite in viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 8. La mulți ani și multă sănătate!
 9. CITAT: Pui dioda unui optocuplor paralel cu MOS-ul din generator (cu o rez serie de limitare) si tranzistorul paralel cu cel din optocuplorul din reactie.
 10. Today
 11. simpatica, dar de mers cu ea la plaja
 12. Și ce motiv ai ca să discuți aici, pe un topic pe care l-ai deschis pentru a te lămuri privitor la rezolvarea problemelor unei surse cu 723, despre o alta sursă cu AO, când aceasta a doua este discutată deja pe acest forum nu doar pe o pagina-două, ci pe 17 doar pe un singur topic, dar și pe altele mai vechi? https://www.elforum.info/topic/125480-problema-sursa-reglabila-0-30v-0-3a-geomar/ Nu e mai corect să continui acolo discuția atât timp cât ai renunțat la a face sursa care face de facto obiectul acestui topic?
 13. mai taie din ele .......ii,, La multi ani tuturor cu nume de floare,si nu numai,sanatate fericirie si numai bucurii
 14. La Multi Ani Florin , sarbatori fericite !!
 15. La Multi Ani tuturor Florinilor din Romania , in special lui Florin Iordache , un dulce La Multi anii!! si multa bucurie implinirii si tot ce-ti doresti in viata , si mai ales mie imi doresc un dulce La Multi Anii!!
 16. Va referiți la optocuplorul din smps sau sa folosesc un alt optocuplor in schema generatorului de curent? Aceasta ar fi schema pe care vreau sa o folosesc: https://www.google.com/search?q=mosfet+led+driver&rlz=1CDGOYI_enRO667RO667&hl=ro&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjTpMaEzeDhAhXmsIsKHd2PClwQ_AUoAXoECAsQAQ&biw=375&bih=551#imgrc=jUT36Ojh5MN3jM
 17. Un radio de suflet: World Radioreceiver Grundig Yacht Boy 120 (1982) :
 18. Buna Exact ce spunea colegul "simson". Trei mari muzicieni,Vangelis,Roussos,Sideras. Toti greci,s-au asociat,alte vremuri (1969),la fel ca si Beatles. "Copiii Afroditei",cum isi spuneau ei(zeita frumutetii). Au avut succes imediat,dar si ulterior pe cont propriu. Spor tuturor. Alex
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...