Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cand " conspiratiile " devin realitate....


RST

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 729
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

9 minutes ago, Vasile said:

Nici macar pe aia nu au terminat-o... dar se pare ca au incasat sume cat ar face 2x

Sa nu o dam in politica. Erau atunci vremurile de "glorie" in politica clanului Nastase, urmat de alt smecheras de smecheras, baiat cu studii in domeniu. Asa guvern si practici, asa contracte. Romanii au semnat multe "contracte" de genul Bechtel. 

 

Cata vreme ne furam singuri caciula, nu putem invinovatii pe altii. Unii sau altii, chiar nu conteaza "stapanul". 

Link spre comentariu
  • Administratori

Daca zici ca te-a furat este politica ? Cand numesti anumiti membri politici sau anumite practici politice devine discutia politica, pana atunci este doar o discutie generală de "divertisment.

 

Totul este politica si in functie de cat de buni sunt politicienii se simpte in buzunarul contribuabilului si in nivelul lui de trai dar... atat timp cat contribuabilul alege prin vot doar lichele sa nu se astepte la ceva bun.

Link spre comentariu

 

Acum 4 minute, Vasile a spus:

atat timp cat contribuabilul alege prin vot doar lichele sa nu se astepte la ceva bun.

Pana nu schimbam bucataria/bucatarii, vom manca acelasi rahat pe care ni-l servesc in menu. Ce sa alegi intre rahat si rahat? A fost macar odata o varianta castigatoare si romanii nu au ales-o?

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 20 minute, Mircea a spus:

Cata vreme ne furam singuri caciula, nu putem invinovatii pe altii. Unii sau altii, chiar nu conteaza "stapanul".

 

Aici iti dau dreptate 

Acum 5 minute, doru3160 a spus:

A fost macar odata o varianta castigatoare si romanii nu au ales-o?

 

Probabil da, probabil nu. Acum sunt liberalii la putere si sunt la fel ca cei dinainte, prima lor grija a fost sa-si numeasca oamenii lor peste tot unde au putut.... restul e can-can, din pacate.

 

Link spre comentariu
Acum 28 minute, Vasile a spus:

Probabil da, probabil nu.

Asta nu se pune. Stim amandoi ca toti au fost o apa si un pamant. Chestia cu schimbarea partidelor a fost circ. Paine s-a dat moka.

Eu nu tin minte sa fi fost ceva ce am ratat si daca alegeam, avea sa ne fie mai bine. Ca sa ne fie bine, trebuiau eliminate pomenele electorale, si pusa lumea la treaba. Asta nu place, si atunci fiecare si-a facut numarul inainte de alegeri, dar si-a vazut de propriile interese, dupa alegeri. Vorba aia, vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii.

Link spre comentariu

Georgel W. Bush, un cacatzel de om cu IQ 98 ( limita de jos a inteligentei medii, imediat langa prostie genetica _ 

 

 

Un mascarici nativ care a putut ga la M@$ie lumii, in anii 98 -2000. 

 

Acum isi face veacul pe la posturi TV....un pacalici in fata caruia Lorin Furtuna e om de stiinta. 

 

Pentru generatia un pic mai veche....mesajul se vede. V-au prostit prostii, iar mostenirea se vede in realittea de azi. 

 

Link spre comentariu
1 hour ago, Vasile said:

Daca zici ca te-a furat este politica ? Cand numesti anumiti membri politici sau anumite practici politice devine discutia politica, pana atunci este doar o discutie generală de "divertisment. 

Prin comentariul meu am alunecat in politica, vrând-nevrând. Nu are legatura cu ce ai zis tu. 

 

Furt sau nu, explicatii sunt multe, pe care sa le crezi si cine stie toate dedesubturile afacerii?! Toate investigatiile de dupa sunt comandate din razbunare politica mai ales, nu ca sa razbune dreptatea poporului. Ia sa fie acolo un "organ" de control independent, altfel s-ar pune problema! Unul sa nu fie ales de guvern sau supus la tot felul de santaj. 

 

Prin prisma experientei proprii, stiu ca exista firme care fac proiecte internationale, care intr-un fel se comporta acolo unde legea nu permite, si foarte altfel unde legea e pentru cățeluşi. Bechtel fiind una dintre ele, fara indoiala. 

Link spre comentariu

 

 

 

 

Nu stiati cum a fost tratat jegosul, penteru ca stirile deranjante sunt cenzurate. 

 

Nu-l recunoasteti ? Nu e George W Bush ? Rahatul suprem al mafiei anilor 2000 ! 

Stiu eu, si daca vreun jeg de american aee ceva de contestat, stie unde ma gasste. 

 

 

O sa dau si...clipul 3 :) 

Link spre comentariu

Varianta cîştigătoare, pentru masele largi, pentru oamenii de rînd, muncitori (vechii proletari), nu a existat cu şanse reale de a cîştiga, şi mai ales de a avea puterea de a inteprinde/schimba ceva în bine, pe termen lung, pentru aceştia.

Bunăstarea unei anumite clase/cruste/potentați al oricărui regim, se bazează tocmai pe prostirea şi exploatarea maselor largi.

Credeți cumva, că serviciile secrete, care erau atotputernice, care dețineau monopolul absolut în domeniul informațiilor, şi care au facilitat debarcarea lui nea Nicu, au făcut-o din patriotism sau de dragul poporului?

Niet!

Au primit directive, din sferele înalte ale puterii mondiale, iar ei au avut grijă să îşi asigure un viitor şi mai prosper şi mai sigur, pentru ei şi cercul lor de putere.

Înclin să cred, că toți cei ce s-au perindat la putere (adică aleşi prin vot liber exprimat, de către poporul romăn), începînd cu tandemul Iliescu/Roman, continuund cu nevinovatul Emil, cel învins de serviciile secrete, şi sfîrşind apoteotic cu ,,marinerul Băse" care a supt şi el laptele dulce şi cald, de la țîța nemuritoarei securități, care intocmai ca celebra pasăre Phoenix, are darul de a renaşte din propia-i cenuşă, au fost doar nişte marionete animate şi dirijate în mod măiastru, de către măna lungă şi nevăzută a serviciilor secrete.

Au căzut ei, împărați, regi, dictatori, preşedinți aleşi în mod democratic ş.a.m.d., dar serviciile secrete, structura de putere al oricărui stat, au dăinuit bine merci!

Cu mici schimbări, aşa de fațadă, să dea bine la public.

Cam cum se fardează şi îşi fac operații estetice femeile, ca să dea bine la public, şi mai ales, să fie plăcute!

Am trăncănit cam mult, şi cer scuze pentru timpul alocat citirii postului, dar, cine vrea să învețe ceva folositor pentru viață, să ia seama celor expuse!

Vă doresc noapte bună!

Link spre comentariu

Conspiratii, tu-i basca masii. Cand ne spune Tov Cesca cum ca rusu si americanu sunt mana in mana si ne trateaza ca pe oii de muls....am zis ca e conbspiratie ! 

 

E bun ca ne mai primesye la locuri de munca, atat timp cat s=o mai face sparanghelul prin comunitati vestice. 

Apoi, mai vedem bnoi. 

 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări