Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

RST

Membru activ
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RST's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. RST

  De-ale lui RST...

  Din nefericire, acum 3 ani intrasem pe un forum de pasionati de electronica. Intre timp, pasionatii au disparut din lehamite. Acum a ajuns o carciuma, in care cine trancane mai tare, e seful. Asa ca no offnce cand postez beat. Doar asa ajung la nivelul dvs. Sa ma anuntati cand mai faceti ceva tehnic, in afara de amplifuri de Remat, garduri electrice ( in zona le fac eu cu bobina de inductie de Dacie.......si pot da poze ptr necredinciosi ) CAND veti face ceva care se merita pe un forum de electronica. Stiu ca voi fi :"mutat " la cos si sanctionat. Toate bune !
 2. RST

  De-ale lui RST...

  Nea Mircea, inainte de a parasi tara pe motiv de incompetenta ( a tarii ) uite ce stie Loganul romanesc: Asta in zona Vrancea, la cutremure acolo Si tot asta ROMANESC trece si pe unde n-a putut Bavarian Motor Werke, ale lui Hitler Nu mai e alta urma de masina pe acolo. Va place sa va autoridiculizati bestelind Romania ?
 3. RST

  De-ale lui RST...

  Treaba asta deranjeaza pe nea Vali, pentru dumnlelui presupune ca nu mai are autoritate la enoriasi, pentru ca ii duc eu pe cai gresite. ............... Nea Vali, facerea omului de cap, sa il indrum unde vreau eu, e o chestie nativa cu care m-am nascut. Nu am invatat-o la seervicii....o stiam deja si asta a fost motivul racolarii. Nimeni nu se incurca cu prosti, daramite sa-i mai si racoleze. Pe motiv de erezie, voi mai fi suspendat inca vreo 7-nelimitat. Dar, nea Vali, realitatea nu e chiar online. Mi-ar fi placut sa fim apropiati cu totii, intr-o lume de hiene.
 4. RST

  De-ale lui RST...

  ar speria pe ineva, pe cineva care are habar, sa dau niscai intrgistrari audio + grafica SDR ( imi cer scuze daca nu stiti ce-i ala ), cu inregistrarile de ieri ? Alea pre-cutrermur A fost noaptea trreuta.
 5. RST

  De-ale lui RST...

  Amicul asculta teorii, le digera, si trece la fapte: Lada aia e de fapt o bobina ptr ascultat ce spune magma din underground. Felix sunt eu ............dar cand aud ca trebuie sa crezi in ceva...............o dam in OTV-uri, cu Andreea Marin
 6. RST

  De-ale lui RST...

  E un mod aiurea de a aborda realitatea. Nu " a zis utare somitate :...etc. Realitatea merge pe fapte si algoritmi. Somn usor si vise frumoase la TV. "
 7. RST

  Alo ! ( Alo ? )

  ...............aiuritii astia care vad ozeneuri fac " Defender Europe " acum . Or fi baut " mitilic " ? Si daca au baut si vad ozeneuri........mai sunt in stare sa faca " Defenderul.....plii ".....adica al Europei ? Cam greu cand ingenunchiem si nu putem ridica privrea-n sus. As vrea sa contestati cu argumente ce scrie in presa americana, despre ce face guvernul american. Frumos si civilizat. In caz contrar, pupati in p niscai entitati care habar nu au daca existati, si nu-i intereseaza. "
 8. RST

  Alo ! ( Alo ? )

  Posted Saturday at 01:11 AM Măi frate, schimbă meniul, că am impresia că ai scăpat şi ceva metilic pe acolo.....ia vezi, nu te-ai albăstrit cumva ? Am citat din @validae Pornim de la asa: https://www.nbcnews.com/science/science-news/ufos-are-make-way-us-senate-know-rcna973 Ptr d-l @validae+ enoriasii care nu vad fara ochelari de aproape, data informatiei de mai sus: May 19, 2021, 10:53 AM PDT / Updated May 19, 2021, 4:25 PM PDT
 9. Are varicap, dar e intern. E un PLL la care chinezul care l-a concoput nu a dat acces la modificari. Acelasi principiu se foloseste in modulatoarele auto FM . Alea d 20 lei p piata, la care numai transportul din China, daca ar fi pe bune, ar costa pste 50 lei.
 10. " Clasa " depinde de modul de polarizare al tranzitoarelor finale. Concret, de R377, R378 si R3870. R382 si termistorul R383 regleaza simetria finalilor. .........la care se adauga R384, reactie negativa in cc + ca ......... Prea multe variabile care trebuie stabilite corect.........si de aici amplificatoarele noastre nu prea merg cum zice in carte ca ar merge.
 11. RST

  The Grey

  The grey vs Anunaki. Care e de fapt Creatorul ? Undergroundul, prin mijloace manzalestene, zice ca the grey e activa. Rasa Anunaki a plecat sau a disparut demult. Avem the grey...........si ultma chestie pe care as dori-o cuiva, ar fi intalnirea directa. Telepatic te fac sa faci exact ce gandeste el
 12. RST

  The Grey

  US Air force si US Navy au recunoscut anul trecut ca draciile alea le depasesc puterea de a reactiona impotriva lor. Sunt prea rapide. Tot in 2020, statul Chile a spus acelasi lucru, si a dat la liber inregistrari video Cum facem ? Acceptam ca Dumezeu e extraterestru sau mai asteptam inca 4-6 ani cand se arata efectiv ?
 13. RST

  Into the light

  Din pacate, comuna Manzalesti a ramas pe rit vechi. Concret, o comunitate in care fetele sunt frumoase, iar botnite la gura poarta doar boii.
 14. RST

  Into the light

  Cum a stiut o fetita de 9 ani ce am pe suflet ???????? Nici cel mai expert psiholg al p..lii, cu 3 Harvarduri + Yale + Cambrige nu ar fi putut citi...........ceva ce numai fetita asta a inteles. Nebanuite sunt caile sufletului. Om fi oamani de stiinta, dar e bine sa fim inainte de orice, oamani..........apoi sa mai vedem cum e cu stiinta.
 15. RST

  Into the light

  Copii, neafectati de " bucuriile " societatii, simt nativ adevarul ..........de fapt, venisem sa beau cu tatal ei........om de 47 ani, leat cu mine. Din fericire, fetita asta sta deparrte de " bucuriiile societatii "., intr-o zona de munte............de vis. Nu stie ce-i coronavirus, operatii estetice, si ce ne mai ofera rahatii astia cu bani care conduc societatea moderna. Faptul ca eu ma pish pe societatea moderna, imi aloca automat suspendare la a mai zice ceva pe forum. Asta e normal. Dar..........cu realitatea de langa noi, cum procedam......... ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines