Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

BRANCA

Membru activ
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Se poate si mai bine

About BRANCA

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Turnu Severin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BRANCA

  Redresor auto

  Corect d-le Validae.Da facea referire la o sursa simpla.N-am vazut nimic de stabilizare tensiune si limitare curent.
 2. BRANCA

  Problema sursa reglabila 0-30v 0-3A GeoMar

  Scuzele de rigoare.Geomar e intrat in memoria colectiva cu PCB-ul pt sursa Conex.Si aia tot 0-30v si 0-3A. Sursa de care se face vorbire este ruda buna cu sursa ceha G400.Da o cautare si la G400 paja.cz.E interesant si instructiv.
 3. BRANCA

  Redresor auto

  N-am vazut nicaieri sa masoare un curent.Pe ce merge la incarcare?Bajbaiala?La ce o iesi?
 4. BRANCA

  Problema sursa reglabila 0-30v 0-3A GeoMar

  Ledul de semnalizare e si in schema originala Conex.La potentiometre poti sa pui un 1-5k pt primul si 100-200 ohm pt al doilea.Legarea se face in serie.Vezi ca rezistentele R5 si R9 trebuie ajustate pt asigurare domeniu 0-30V,respectiv 0-3A. LM358 are tensiune max alimentare 32V asa ca ai grija la alimentarea lui sa nu depasesti valoarea aceasta. Daca nu mai e pe forum articolul original te poti duce aici https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5698-cablaj-sursa-reglabila-0-30v/
 5. BRANCA

  Masina de bobinat

  Sper sa nu poluez topicu da nu e nici de stanga si nici de dreapta... Cam toate mas de bobinat au axul de la manivela paralel cu axul de lucru.Aici sunt la 90 grd.
 6. BRANCA

  POTENTIOMETRE

  M-as mira sa gasesti asa ceva pe la noi.Potentiometrele rusesti PPML au ajuns raritati si la rusi.Le sparg aia pentru recuperare paladiu si aur.S-ar parea totusi ca au fost niste multiture de inalta precizie si inalta calitate.
 7. Posibil sa fie shnitzel dus cu pluta.Are un depozit cu zeci de aparate si nu prea vinde nimica!..
 8. Vezi ca e un tip in Bucuresti.https://www.olx.ro/oferta/osciloscop-generator-semnal-etc-ID7TD3z.html Sper sa nu fie considerata reclama.
 9. Mai la obiect ar trebui sa urmaresti anunturile cu Kashtan varianta pe VFD.Mai dezmembreaza unii si pe olx.Cauta cu termenul Piese pentru Magnetofon Kashtan, Kashtan 1 Majak 203- 205 Functionale,poate te intelegi cu individu. Cam asta ar trebui sa fie schema vumetru la Kashtan http://rt20.mybb2.ru/viewtopic.php?f=3&t=38514 Am si eu un Kashtan intreg da nu-l dezmembrez numai daca nu reusesc sa-l repar. Si sa vedeti a "noua minune a lumii" aici https://www.olx.ro/oferta/integrate-magnetofon-casetofon-rusesti-rostov-kashtan-majak-ID2YPs9.html#8376297d8c Din cateva piese sari de pretul unui mag intreg pe care il gasesti pe net!
 10. Doar pe la cineva care dezmembreaza maguri rusesti. Date despre circuit aici http://tec.org.ru/publ/spravochnik/mikroskhemy/mikroskhemy_serii_kr1534/6-1-0-15 sau despre mai multe CI sovietice aici http://www.toroid.ru/novachenkoIV.html, se descarca Скачать справочник "Интегральные схемы для бытовой радиоаппаратуры"
 11. Asa mai inteleg si eu cum merge sertizarea...Pe net peste tot unde te uiti nu sunt decat imagini cu ansamblu cleste,fara detalii la zona de lucru.Si daca ai vrea sa alegi un cleste pe ce te-ai baza? Pe renumele fabricantului?
 12. BRANCA

  CI КР1534ПП4

  Pe ebay scrie clar 5,50$ expedierea si 0,5$ fiecare piesa in plus.
 13. BRANCA

  Feliator kebab Hendi

  Just d-le validae,posibil sa fie cu tiristor.Sunt valabile si obs dvs privind electronica placii.Da e un sunt curios la ce serveste actionarea asta.La firma Hendi zice,la un feliator de kebab,80 w si 2600 rpm.
 14. BRANCA

  Feliator kebab Hendi

  Nu am avut tangenta cu asa ceva dar iti sugerez sa dai cateva date suplimentare,poate te poate ajuta cineva.E comanda unui motor AC la 220 v? Cumva turatie variabila? M-as mira totusi ca un kakamitz din asta de putere mica sa fie facut cu turatie variabila.In fond lucreaza ca un circular de taiat lemne.Mi se pare ciudata chiar si actionarea prin triac in cazul ca nu variaza turatia.
 15. Va salut!

  Daca se poate dimensiunile la sursa UPS defecta din blogul dvs,Lxlxh.Eventual,daca ati masurat si tensiunea la traf,in V c.a.

  Cu stima Bogdan

  1. mihay_mgp

   mihay_mgp

   Buna seara, lungime 34 cm , latime 20 cm si grosime 7 cm. Nu scoate tensiune deloc.

   Cu stima Mihay

×