Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

BRANCA

Membru activ
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 core_reputation_level_4

About BRANCA

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Turnu Severin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BRANCA

  dezmembrari audio

  Vedeti ca la poz 12 aveti aceiasi imagine ca la poz 11!
 2. K1HT591 ce valoare max Uce are?Sunt cu simbol curat sau au un sufix,A,B etc?
 3. Daca ajungeti pe Clisura Dunarii recomand...Serbia.La Kladovo,peste drum de Severin,restaurant Tekijana. Mancare excelenta si preturi mult sub RO.In cursul saptamanii au oferte de reduceri de chiar 50%! Si nu uitati sa gustati Dunevaca,distilat de gutuie.Brand national sarbesc. De fapt cam toate distilatele lor sunt mult peste ale noastre! Sa nu uit de peste.Toate restaurantele sarbesti servesc peste ieftin si f bine gatit. Vara cam toti cei ce sunt la pensiunile de pe Clisura viziteaza Serbia ca sa...manance ceva deosebit si ieftin.
 4. Pai dle Gica vi se pare ca contoarele de la usile apartamentelor aduc a contoare industriale?Ca le purjeaza cineva? Si cand zic greu de masurat uitati-va la gabarit.Ditamai cutia!Comparati cu mini contorul electric. Sunt chiar curios ce abatere admisa +/- au.
 5. Cu putina bunavointa cred ca merge montat si unul in capsula metalica clasica.Numai daca nu e o chestie de gabarit...M-am uitat la tme,de curiozitate, si mi-a picat ochii pe primul producator la variantele clasice si smd.E vorba de SR Passives.Acelasi care e responsabil de potentiometrii multitura facaturi! N-ar fi de mirare ca de la asta sa fi fost cuarturile de pe Maica D... Clasic s-ar putea sa am in arhiva,dar smd,sincer,la valoarea asta n-am intalnit.
 6. Am postat anterior la repezeala.Referintele negative sunt despre sursa 2 mA-3 A.Ultima sursa se gaseste si pe olx nostru,cea tip smps. In functie de ce performante se doresc celelalte doua surse,din lista,sunt mai indicate.
 7. Si asta mi-aduce aminte de benzina din RO.Cand am luat Opelul,in 2005,in cartea tehnica scria ca benzina 95 romaneasca e de calitate inferioara.Asta se cam traduce ca ai plati pt 95 iar real ar fi 90-93? Seamana chestia cu gazu cu cea cu benzina?
 8. Daca va uitati pe net la compozitia gazului natural veti vedea ca are min 85% metan,0-4 % alcani etc,0-11 % inerte (azot,dioxid carbon) iar oxigenul ar trebui sa fie urme.In principiu oxigenul depistat la analiza cromatografica ar trada introducerea de aer. Tehnologic e f greu sa introduci aer.E necesara o instalatie fixa cu ditamai compresorul,greu de ascuns/mascat.Asta datorita debitelor fff mari de gaz vehiculate. Eu as banui tot furtul din analize manarite.Adica gazul are o proportie mai mare de inerte,putere calorica mai mica si se prezinta consumatorului ,totdeauna,analizele efectuate pt un gaz mai pur.Cine-i verifica pe astia daca analizele sunt la zi si,mai ales,corecte? Apoi cat de precise sunt contoarele de gaz? Curentul electric se masoara f exact.Da debitul gazului e f greu ,tehnic,de masurat.Probabil aici se merge cu un reglaj/adaos in favoarea furnizorului?
 9. Gazul,daca are aer,arde .Nu e o problema.Da sa bagi aer?!!Asta ar trebui sa se vada la analize.Ar fi o chestie ordinara!Sincer nu-mi vine sa cred o asa marsavenie!
 10. N-am citit toate topicurile.Am vazut cineva plingindu-se,mai demult, ca se baga aer in gaz.Este o prostie.Nimeni in lume nu baga aer.Motivul e simplu-se poate forma un amestec exploziv. Privitor la analiza gazului nu exista "farmacie" 100%.Vor exista abateri de la compozitia reala data find efectuarea analizelor periodic.Numai daca analiza s-ar face continu,gen analiza de proces,ar fi totul exact. Privitor la pretul gazului.Trebuie sa "multumim" sefilor UE.Nu conteaza ca produci si vrei sa vinzi sa zicem ,prin absurd,la 1 leu/ mc,ca ti se impune "reglementarea" la...10 lei! Motivele sunt evidente.Produsele romanesti,cu aport energetic mare,sa nu fie mai ieftine ca ale unora...Sa nu cumva unii producatori sa-si mute fabricile in RO...samd... Pe alta parte s-au negociat tarife rusesti preferentiale pt Germania,Ungaria si altii.Al naibii de piata "reglementata"! Pretul gazului apare scump pt noi datorita puterii scazute de cumparare.Da daca comparam cu lemnele sau curentul electric...e mult mai ieftin.Intrebatii pe cei cu centrale,ce folosesc lemn sau curent cam cat ii duce un sezon de iarna...
 11. Multumesc de informatie!E o idee sa mai arunc cate un ochi pe la maghernitele cu metalo-chimice.Cam scump la TME...
 12. Exista referinte negative pe net ref la aceasta sursa.Personal va recomand sursa Conex 0-30 v,0-3 A,cu cablaj Geomar.De asemeni daca nu sunt pretentii deosebite sursele cu LM317 n-au rival ca usurinta de executare si costuri.
 13. Pina la urma n-am inteles de unde se face rost de carcasele de plastic in care,sa inteleg,intra si miezurile Radioprogresu.Si eu am doua carcase de ebonita compromise. Genul asta de carcase,cat ai vrea,mai devreme sau mai tarziu tot crapa,la cate o cazatura accidentala.
 14. BRANCA

  Vand cositor fludor

  Aveti mesaj la posta si niciun raspuns.
 15. Una din astea de la Miva intentionez sa iau si eu,da ,dupa poza, e tot din cea casanta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.