Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

merck

Membru activ
 • Posts

  979
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,533 profile views

merck's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. Nici nu m-am culcat si tu deja ma trezesti la realitate!
 2. La Tesla este impropriu sa vorbim despre cutie de viteze. Are doar un reductor, motorul fiind capabil de 16.000rpm. P.S. Am inteles ca rulmentii de la motor sunt SKF, dar asta nu inseamna ca de acum orice stift de rulment SKF este cel mai bun in gama respectiva. Cred ca SKF au facut ceva eforturi sa poata raspunde cerintelor celor de la Tesla (care tot cresc turatia motoarelor).
 3. Tot ce este scris mic si nu prea se intelege = 5 cm. Ai inaltimea boxei de 44cm, ai 6 goluri de 5cm = 30cm si ai 7 bucati de mdf de cate 2cm grosime = 14cm (30+14=44cm) "Rafturile" interioare au 31cm - 2cm - 2cm - 5cm = 22cm. Cel de jos are 31cm - 2cm = 29cm iar cel de sus are 31cm - 2cm-2cm = 27cm.
 4. ransportor amfibiu blindat TAB 71 M (demilitarizat faza I) - 38.180 lei
 5. Nu stiu ce traf de iesire ai dar e clar ca si traful de iesire nu-i beton, deci daca il prinzi si pe el in reactie treaba e si mai buna. P.S. Pe oscilograme e cam greu de urmarit daca ai multe perioade. Cel mai bine se observa daca ai 2-3 perioade pe o oscilograma. Ceva de genul:
 6. Intodeauna cand aplici o reactie negativa si ai distorsiuni mari, semnalul in grila tubului final se va "distorsionat". Semnalul "distorsionat" din grila tubului final incearca sa corecteze semnalul de iesire (sa micsoreze distorsiunile). Poti intrerupe reactia si ai sa vezi ca semnalul in grila tubului final devine sinus curat. Inchide reactia si ai sa vezi ca semnalul din grila tubului final incepe sa se "schimonoseasca" in vederea obtinerii unui sinus cat mai curat pe iesire. Cu cat vei mari puterea pe iesire (tubul devine mai neliniar) cu atat semnalul din grila se va "schimonosi" mai mult.
 7. Din ce vad, Tesla model 3 este 42990 lire. Mirror nu cred ca face parte din categoria "canal D" https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/every-petrol-diesel-driver-penalised-25958160 Dar asteptam 1 aprilie sa vedem ce si cum. P.S. Eu cred ca voi o sa "bicicliti" la greu .
 8. De unde ai tras concluzia asta? Cred ca nu ai vazut in tarile civilizate cum stau pe acoperis (nu au acoperis in 2-4 ape ci acoperis plat). Ma refer la pompele aer/apa sau aparatele de aer conditionat.
 9. O rezolva guvernantii vostrii din pix! Every driver with a petrol or diesel car will be penalised under new car tax rules Ramane de vazut de la an la an ce le va putea ... pixul! P.S. Am vazut ca vor sa va loveasca si la gaz ca sa faca atractiva pompa de caldura . Acum factura pare sa fie de 2-3 ori mai mare la cei cu incalzirea electrica si ... vor sa "niveleze".
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines