Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

merck

Membru activ
 • Posts

  645
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

966 profile views

merck's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. Deci tu ai motorul ala de 1,2L fara turbo! Eu am cautat in noiembrie 2011 sa cumpar un Polo IV (9N3) nou si nu am mai gasit! Bizar ca la tine ti-a schimbat distributia pe sest sub 30.000km ca eu am urmarit doua astfel de motoare si ambele au schimbat distributia dupa 165.000km (fiind masini pe firma iti dai seama ce grija au avut soferii de ele!). Stiu ca a fost ceva show cu unul din ele cand in 3 luni s-a dus sa schimbe uleiul ca avea 15.000km si masina fiind in leasing nu trebuia sa faca mai mult de 25.000km pe an. De aia m-am ofticat cand in 2011 nu am mai gasit unul nou sa cumpar. Ambele Polo-uri au fost vandute cu peste 250.000km in bord (in jur de 2000 euro a fost pretul de vanzare). As zice ca ai sanse sa treci de 400.000km cu Fabia ta. Ce nu stiu eu este daca Polo-urile treceau ITP-ul pe bune sau la noxe (papau ceva ulei). La tine e clar ca la noxe nu poti trisa ca la noi.
 2. Pai daca ar zice ca este vanzator pana si babele s-ar uitat in greata la el, asa chiar altii mai tineri se uita cu admiratie!
 3. @Zâna Măseluță auzi ce vrea poporu'? Esti singurul care detine licenta !
 4. Mai exista o varianta: firmele de asigurari baga un zvon (pentru a mai diminua consumul de alcool la volan) la care pun botul fraierii . Unul care da la saiba cu un neuron stinger si care serveste la greu teoria conspiratiei normal ca pune botul in prima secunda la un zvon bagat de smecheri.
 5. Pe cardul bancar nu-ti apare decat suma debitata de Provigo, IGA, etc. (supermarket-uri). Nu apare si bonul de casa. Daca intrii in magazine cunoscute care vind numai bautura sa zicem ca poate sa "iti ia urma" dar in supermarket habar nu are banca ce cumpar eu. Romanii plecati peste granita nu prididesc de a mai inventa tot felul de prostii pentru a arata cum e pe acolo pe la ei fata de cum este la noi in Romania. Cei din Romania sunt fraieri ca pun botul la folclorul de autobaza in loc sa gandeasca si ei un pic.
 6. Are o coaja de civic type-r (a pus poza mai sus) deci e clar ca ii pute 90cp.
 7. Pai atunci mai toti erau trasi prin inel si acum toti au nevoie de roaba sa-si mute burta de ici colo. Glumesc!
 8. Normal ca nu! Cand se respecta toate prevederile legale => nu se poate produce un accident! P.S. Mai bine intrebai: cati cunosc toate prevederile legale?
 9. Daca ai o dovada a incalcarii unei clauze dintr-un contract (respectiv marirea tarifului) poti sa ii dai in judecata. Problema este ca la noi justitia este asa cum este .... si poti sa pierzi cu dreptatea in mana.
 10. Nu-ti trebuie mana de neurochirug pentru asa ceva. Secundarul il scoti in cateva minute (ai nevoie de spatiu sa nu agati cu sarma lucrurile din jur), apoi folosind suveica (singura metoda la indemana) incepi sa pui spire pe tor si sa tii apasat cu degetul ultima spira bobinata. Cand incepe sa te doara degetul de la atata apasat, iei o banda adeziva si dai cateva ture peste ultima parte de bobinaj si astepti pana cand esti apt sa bobinezi din nou . Mare filozofie nu-i, insa trebuie sa fie tensionata spira bobinata (tragi de suveica ca sa tensionezi bine spira si apoi apesi cu degetul). Cu cat vrei mai mult curent in secundar=> cu atat firul va fi mai gros => durere mai mare la degetul cu care apesi . P.S. Pentru a confectiona suveica cauta o sipca de lemn dintr-o esenta tare (este important sa nu se indoaie) care sa aiba cam 4-5mm grosime, latimea sa fie cu 5mm mai mica decat diametrul gaurii de la traful toroidal si lungimea sa fie in jur de 20 cm, si ii face la capete, pe mijloc, doua crestaturi in V si apoi bobinezi sarma in cele doua V-uri.
 11. Pai apoi cine ar mai plati accizele la carburant? 14 șoferi lăsați pietoni în 60 de minute
 12. Eu am inteles ca microbuzul, cel cu masina cu nr de UK nu a avut nici o vina. O fetiță a scăpat miraculos de moarte pe trecerea de pietoni
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines