Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

merck

Membru activ
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

About merck

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

277 profile views
 1. Personal nu cred ca acea culoare verde nu se potriveste cu amplificatorul. Sub "capota" sunt multe culori, deci nu vad de ce doar culoarea verde a cablajului deranjeaza. Vezi @viobio daca nu ai cumparat de la cine trebuie cablajele! Nu-i buna dom'le culoarea! Culoarea verde a cablajului subtiaza bass-ul si atenueaza inaltele! Mie intodeauna mi s-a parut ceva class conzi Wima rosii + cablaj verde!
 2. @Ion_Bumbu ai scris de 2 ori MARS si este vorba de Middle East Respiratory Syndrome (MERS) Danemarca va eutanasia 17 milioane de nurci pentru a opri o mutație a Covid-19
 3. Vasile nu a pus si continuarea. Complet ar fi asa: Cine te forteaza sa nu treci pe langa ele .... ca pieton. Da sa ne intoarcem la 50 de bani garantia.
 4. https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/aradeanul-sinucigas-de-pe-dn-69-1309858/ https://www.aradon.ro/wp-content/uploads/2020/11/4492337video1604491692.mp4?_=1
 5. Pai fa un grafic sa vad si eu rezultanta. @Sharky Esti de acord cu afirmatia: Altcineva spune: La bi-fazat (two phase cu defazaj de 90 de grade) avem intradevar 2x60 peaks (deci 120 de varfuri).
 6. Daca ai bi-fazat invarti motorul fara nici un artificiu, ai mai jos un motor bi-fazat (two phase motor). La monofazat iti trebuie artificiu, la fel daca ai split-phase (bi-fazat dupa unii, tot nu poti invarti motorul).
 7. Lasa bre ca nu mai e mult pana e gata autostrada si ai sa traiesti in Ardeal si ai sa-ti bei cafeaua la Viena. E bun asa?
 8. A transformer supplying a three-wire distribution system has a single-phase input (primary) winding. The output (secondary) winding is center-tapped and the center tap connected to a grounded neutral. As shown in Fig. 1, either end to center has half the voltage of end-to-end. Fig. 2 illustrates the phasor diagram of the output voltages for a split-phase transformer. Since the two phasors do not define a unique direction of rotation for a revolving magnetic field, a split single-phase is not a two-phase system.
 9. Pai daca defazajul este de 180 de grade, ce fac cu aceasta tensiune "bi-fazata"? Cum ar arata un generator sau un motor care sa mearga la tensiune "bi-fazata" cu defazaj de 180 de grade? Ce plus aduce fata de motorul monofazat? Cand se vorbeste de bi-fazat => defazaj la 90 de grade. si generator de tensiune bi-fazata: The generators at Niagara Falls installed in 1895 were the largest generators in the world at that time and were two-phase machines.
 10. @doru3160 nici sa ma pici cu ceara si nu-mi trecea prin cap ca S-ul din IDMS vine de la Sportive. Da in articol am vazut : De asa ceva insa nu am auzit. Daca in provincie iti dadea doar 17 litri cum sa mai o mai faci pe-a taxiul si sa duci 4 oameni la casele lor?
 11. Pentru mine asta este cu doua faze. The generators at Niagara Falls installed in 1895 were the largest generators in the world at that time and were two-phase machines https://en.wikipedia.org/wiki/Two-phase_electric_power In USA si Canada avem Split-phase electric power. https://en.wikipedia.org/wiki/Split-phase_electric_power
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines