Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

doru3160

Moderatori
 • Content Count

  6,303
 • Joined

 • Last visited

About doru3160

Recent Profile Visitors

5,541 profile views
 1. Toți suntem sănătoși pana mergem la doctori.
 2. Poze pui ca sa vedem ce vinzi nu ca sa aflam cum arata în general piesa respectiva. Pt asta avem net.
 3. Probabil motorasul e mort, ca la multe alte exemplare...cu putin noroc, poate e numai intepenit.
 4. Daca ceasul e functional, nu vad care e nedumerirea. Poate opri radio pe functia sleep sau poate porni radio pe functia alarma. E fix ca oricare ceas, doar ca asta e electromecanic, cu clapete. Fiind pt garaj, nu cred ca ai nevoie de alte functii decat cea de baza, cea de ceas.
 5. Sunt cancerigene la fel ca toate E-urile pe care le inghitim zilnic (ma refer la vapori, nu la ingerat solutii). Daca odata la cateva luni lipesc o carcasa si atunci am grija sa fac ventilatie cat de cat daca nu pot lucra afara, zic eu ca nu e dracu chiar asa de negru.
 6. Si ce i-ai spus? Eh, ce ti-as face daca nu ai fi nevasta-mea
 7. Rezolvat. Poate mai are nevoie careva, https://www.laptopstrong.ro/tastaturi-laptop-acer-83
 8. Sondele tensometrice sunt de toată jena. Nu merita munca la asa ceva. Am avut cantar care indica de fiecare data când te cântareai, alta valoare. Cu diferențe mari între valori. A fost de 2 ori la garanție, și a treia oara, am pus vânzătorul sa urce pe el de câteva ori și să-mi spună ce greutate are. Imediat mi-au dat banii înapoi. Am avut ghinion, și a fost o jucărie scumpa, cu pedigree. Am luat după asta o ieftineala din lidl și vad ca aia merge de cativa ani. Singurul neajuns este ca te face de râs... spune în gura mare ce greutate ai.
 9. Ori e vechi articolul, ori Radu Tincu nu a aflat ca deja suntem depasiti de evenimente. Se moare cu zile in sistem, pt ca e blocat. Nici nu vreau sa aflu ce traseu are un om care are simptome si trebuie sa se inregistreze in sistem. Daca ai noroc de caz fara complicatii, e de bine, dar daca ai nevoie de spitalizare e cu un singur sens. Cunosc caz in care dupa ce a fost confirmat pozitiv, a fost contactat de DSP dupa 6 zile. Bai, 6 zile in care daca asta era nesimtit, putea sa se plimbe unde voiau muschii lui. Nu avea nici o decizie de carantinare, nu avea nici o raspundere civila sau penala. N
 10. Ce treaba au juristii sa-si dea cu parerea intr-o cauza medicala? E o situatie exceptionala in care se impun masuri exceptionale. Oare ei in cazul asta nu sunt simpli parerologi?
 11. Aici nu discutam cine poarta masca, daca e infectat sau nu. Toata lumea trebuie sa poarte. Cu atat mai mult, un asimptomatic te protejeaza daca poarta masca, si daca are bun simt. Dar aici intervine bravura...eu nu am nimic domle, de ce sa port masca, dar habar nu are ca e purtator sau nu.
 12. Nu in toate situatiile. Sunt din ce in ce mai multe cazuri, cand persoana autorizata, care vine sa faca PIF-ul, verifica instalarea, pune cazanul in functie, masoara anumiti parametri, eventual face reglaje, altele decat cele stoc cand se impune, si elibereaza PIF. Montajul e una, PIF-ul e alta. Cei care comercializeaza si dau garantie, fac PIF dar nu totdeauna si montaj. In Suedia cine stie cum o fi...dar tot are importanta cine a facut montajul.
 13. Masca de regula o porti pt a nu transmite. Deci reprezinta respectul tau fata de ceilalti. Ceilalti poarta masca pt a te proteja pe tine. Deci reprezinta respectul lor fata de tine. De aici incolo, intervine perioada aia din debutul vietii, numita cei 7 ani. Multi considera ca crapa daca tin pe mutra o carpa...sunt sigur ca din cei infectati, nici unul nu mai are parerea asta. Varful de munte si plimbatul prin padure, poti sa-l faci cum vrei, oricum acolo nu ai pe cine proteja, si oricum nu te baga nimeni in seama...dar cazul asta e adus in discutie doar de dragul discutiei.
 14. Multi chiar daca nu spera sa repare singuri, spera macar sa afle despre ce e vorba, ca sa stie la ce se asteapta cand cheama pe vecinul de la doi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines