Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

doru3160

Moderatori
 • Content Count

  5,424
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

127 Excellent

About doru3160

 • Rank
  ElForum staff

Profile Information

 • Locatie
  Iasi

Contact Methods

 • Yahoo
  doru3160@yahoo.com

Recent Profile Visitors

2,976 profile views
 1. doru3160

  Ma scuzati, s-a inventat masina de scarpinat.

  Habar n-ai ce profi sunt jandarmii... Pai daca atunci nu se inventase pistolul cu silicon...n-o sa stim niciodata, cum nici ce reprezinta chestia aia nu ghicim.
 2. doru3160

  Poti sa stai fara telefon?...

  De parca ar fi o conditie de viata si de moarte, ca si cum cineva s-ar fi nascut cu telefonul ca apendice si daca renunta la el, moare. E o gogorita. Daca imi dau scris ca respecta intelegerea (chiar, cum o verifica?) ma bag. Sa-i vad de unde scot atatia bani...pt ca sunt sigur ca vor fi amatori de castigat bani degeaba.Pana trece anul voi folosi cercuri de fum si porumbei voiajori.
 3. Cat este flacara, aerul tras de hota este cald, deci nici un pericol de racire.
 4. doru3160

  Kituri aparate radio

  Pai trebuie sa vezi cum ti-ar fi placut mai tare sa-l cumperi...montat sau neatins cum e acum. Cam asa o sa-l vrea si cel care il va cumpara, cand te vei hotara sa-l dai. Va veni si momentul asta, cu siguranta.
 5. doru3160

  Viitorul arata bine ! ...

  Da, da, si marmota stim noi ce facea...
 6. doru3160

  Viitorul arata bine ! ...

  Si ''ce are'' #IT-istii cu prefectura? Repet, ai nostri nu-s in stare sa tina in functiune sistemul care lucreaza cu cardurile de sanatate, ma indoiesc sa fie in stare sa-l ia pe fiecare la puricat.
 7. doru3160

  Viitorul arata bine ! ...

  La noi n-ar avea prea multa treaba...
 8. doru3160

  Viitorul arata bine ! ...

  Inseamna ca trebuie sa va interesati cum stau cu supravegherea budelor cei unde vreti sa plecati...poate au camere de inaintea chinezilor.
 9. doru3160

  Viitorul arata bine ! ...

  Chiar nu-mi fac griji, pt ca nu vreau sa migrez in China si nici in alta tara. Iar daca raman aici, un asemenea sistem bag mana in foc ca nu va putea fi functional nici in 20 ani.Ai nostri nu-s in stare sa tina in functiune sistemul care lucreaza cu cardurile de sanatate, ma indoiesc sa fie in stare sa-l ia pe fiecare la puricat.
 10. doru3160

  Vand centrala junkers bosch 24 kw ceraclass

  Aha...pe mine nu ma rabda inima sa n-o incerc si pe cea reparata, inainte de a da jos centrala din perete. Stiam pe cineva amator de o mocaciune care sa mai mestece la o casa de vacanta, dar daca e cu incertitudine sigur nu va dori achizitia. Spor la vanzare, si scuze de interventie.
 11. doru3160

  Vand centrala junkers bosch 24 kw ceraclass

  Asa face cu ambele placi?
 12. doru3160

  Ma scuzati, s-a inventat masina de scarpinat.

  Cred ca de aici s-a inspirat...
 13. N-ai ghicit, eu doar vorbeam de un termocuplu al unui robinet...am spus ca nu sunt de parere ca e o idee buna sa te agati de protectia lipsa flacara, si sa umpli spatiul de sub plita cu fire, ca mai apoi sa le scoti afara si sa le duci la hota sau unde vrei sa montezi toata tarasenia, dar pt impresie artistica, orice solutie e binevenita.
 14. Asta doar pt un singur ochi de aragaz...fiecare robinet e cu termocuplul lui.
 15. Si eu am zis ca interventia in aragaz ar trebui sa fie cel mai putin invaziva, sau sa nu fie deloc. Imi mentin parerea ca doar prelucrarea temperaturii de sub hota este suficient scopului propus. Senzorii de umiditate ar trebui expusi mediului plin cu vapori de grasime si ce se mai gaseste pe acolo, incat ar trebui curatati/ schimbati periodic.O grija in plus.
×