Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

doru3160

Moderatori
 • Content count

  5,210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

127 Excellent

About doru3160

Profile Information

 • Locatie
  Iasi

Contact Methods

 • Yahoo
  doru3160@yahoo.com

Recent Profile Visitors

2,421 profile views
 1. doru3160

  Frigiderul nu se mai opreste din mers!

  Eu ma refeream la frigidere care nu au fost manarite.Ce ai tu acolo, doar ne putem inchipui, dar nu putem sti cu certitudine.Retine doar ca in actuala situatie, daca sonda/capilarul nu este acolo unde trebuie, te afli in situatia de care aminteam...''sonda nu e la locul ei''.Efectul e cel care il stii deja, compresorul merge, dar nu se mai opreste.
 2. Butoiase...unul care a vazut numai SMD-uri, si o capsula de AF125 o poate numi butoias
 3. Furnici n-am hranit, dar am avut odata un paianjen caruia ii aruncam muste in plasa. De satul ce era, le invelea in matase si le depozita.L-am facut cu trupul cat o maslina in mai putin de o luna...intr-o zi a disparut, probabil vreo pasare mi-a multumit cand l-a gasit.
 4. doru3160

  Cat costa sa ai masina?

  Probabil pt ca ai avut prea multe, si ai devenit imun...cauta si tu alta sursa de bucurie, incearca cu femei
 5. doru3160

  Frigiderul nu se mai opreste din mers!

  E posibil sa aiba semn pe el, daca e originalul, insa pt mai multa siguranta, cand il scoti pe cel vechi, fa-i un semn cu markerul pe capilar, ca sa stii ce lungime a fost introdus, si pe urma vei putea respecta asta si la cel nou.Daca nu il introduci fix cat cel original, ii schimbi punctul de masura si posibil sa ai rezultate nu tocmai dorite.
 6. doru3160

  Cat costa sa ai masina?

  Cica omul in viata are 2 mari bucurii...una cand cumpara masina si a doua, cand reuseste s-o vanda.Unii daca nu se lamuresc din primele doua, le repeta
 7. doru3160

  Cat costa sa ai masina?

  Ala avea doar un sicriu (plin) si a zis sa ma tin de el, ca nu are treaba cu politia. Am preferat sa-l las in pace, nu era pe gustul meu felul lui de a conduce, dar lasand asta la o parte, masina mi-a facut o impresie buna, si de atunci nu prea imi pun mintea cu asa ceva la sosea. Altfel, degeaba era el nebun, daca nu avea cu ce.
 8. doru3160

  Cat costa sa ai masina?

  Prin 2000 am fost nevoit sa ma tin de un Sprinter de la Bucuresti la Iasi. Eu eram cu un pasat. A ajuns la Iasi cu 30 min inaintea mea, in conditiile in care am fugarit pasatul ala si cu 160 in zonele unde se putea. De atunci am un respect pt marca asta cand le vad pe sosea. Se pare ca le-a atins si pe astea economia de piata.
 9. doru3160

  Frigiderul nu se mai opreste din mers!

  Nici eu nu recomand, decat daca ai timp si te plictisesti.O singura data am reetalonat o pocnitoare din asta de termostat, cu capilar, si mi-a luat cateva zile in care alta grija n-am avut.La mine cel putin, ieseam mult mai bine daca il schimbam din prima, pt ca decalibrarea aia a revenit dupa o scurta perioada de functionare normala( 6 luni).Dar am avut limbrici...
 10. Pai ce treaba are pierderea de gaz, cu un defect la o centrala de apartament, implicit cu garantia centralei ?
 11. doru3160

  Frigiderul nu se mai opreste din mers!

  Poate acum e mai limpede. De schimbat se schimba usor, mai ales cand ai mai facut macar odata operatiunea. Dar pana acolo, cumpara o pocnitoare de termostat de 20 lei cu domeniu de la -50 la +100 si inlocuieste de pofta termostatul tau. Nu e recomandat sa functionezi cu asemenea chinezarie, dar macar te lamuresti fara sa pierzi mare suma, si iti si ramane pe viitor asa ceva in casa...nu se stie la ce va fi bun.Odata ce afli ca termostatul te necajeste, nu mai umbli dupa alte avioane.
 12. Fara sa am pretentia ca am cuprins toate "butoiasele'' in poza, atunci sa-l ajutam sa aleaga pe cel care seamana cu ce a vazut. Chiar daca nu sunt toate de aici de RF, am in vedere doar capsula...pe urma vedem si de restul.
 13. doru3160

  Masina de paine

  Folosesc si eu de aproape 2 ani una de la Lidl si inca merge fara probleme.Nu se compara painea facuta in casa cu indiferent care tip de paine din comert. Folosesc reteta din carte, cu seminte, timp de lucru 3 ore. Faina din comert, doar cand raman fara faina de la moara.Am incercat si cu timp de lucru mai scurt, dar nu mai e aceeasi treaba.Parerea mea, daca se strica maine, e ca a meritat investitia.Cand se strica, iau alta...merita.
 14. Cauta pe net niste repere( macar vizuale), altfel cam greu sa ghiceasca cineva ce ai in vedere.Era romanesc, rusesc sau ce alta natie?
 15. Printii nu prea plecau la sapat...dar parintii da, mai ales daca nu erau printi.
×