Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

doru3160

Moderatori
 • Content Count

  6,404
 • Joined

 • Last visited

About doru3160

Recent Profile Visitors

5,814 profile views
 1. Roșii din alea se făceau și în zona noastră. Am avut și eu în gradina, cu semințe aduse de bunica. Le ziceau inima boului. Se făceau și de 1kg/bc. Cu o roșie făceai un castron mare de salata din care mâncau lejer 4 oameni.
 2. Daca retin bine erau recolte bune de piersici.
 3. Una din mașinile alea e pe benzină. Doar prima era cu gaz, și probabil avea destule improvizații ca să facă plici pe mijlocul străzii. . Și apoi dacă se străduie bine cineva, sigur găsește victime electrocutate, și pt asta nimeni nu spune sa renunțăm la curent.
 4. Știi ce e aiurea in toată treaba asta cu traficul? Ne baga noua pe gat faptul ca ne-am boierit și nu ne putem kk fara mașină, dar ei de 30 ani nu au făcut mai nimic la infrastructura, circulam pe aceleași străzi și bulevarde comuniste, care pt acele vremuri erau mai mult decât suficiente, si acum după 30 ani de furaciune ce si-au zis...nu putem sa rarim mașinile, dar putem profita din asta, și de câte ori li se scoala, mai baga cate o taxa. Si asta pt ca le permitem. In alte tari vezi proteste pt chestiuni minore, dar la noi ne aliniază cu toate preturile la lumea civilizata ( mai puțin venit
 5. Sa admitem ca sunt și din ăștia... sigur ei sunt cei mai mari poluatori în cei 500 m pe care-i fac cu mașina.
 6. Da, dar ''elitele politice'' spun ca masinile si centralele de apartament sunt cele mai mari poluatoare. Deci, mai puneti naibii o flanea pe voi si renuntati la centrale, si duceti-va in puii mei pe jos unde aveti treaba, ca sa salvam planeta. Cred ca nici ei nu cred ce spun, dar isi fac datoria.
 7. Eu le vad pe unele chiar cu pantograf...
 8. Crede-ma, oricat de bine ai spala un cablaj, nu reusesti sa speli tot sacazul, deci ramane protejat, fara sa-ti faci griji ca va oxida. Stiu asta de la cablajele pt corodat. Daca scapam ceva sacaz pe ele, era foarte greu sa scap doar prin spalare, fara sa dau cu smirghel. Se vedea la corodare, ca zonele spalate se corodau mai greu sau deloc.
 9. Uite pt asta mai pastrez eu pe masa batranul MAVO35. Sa vezi ce frumos se misca acul la niste jonctiuni care pe tester digital dau ok. Si am si multitester cu procesor, dar mi-a intrat in obicei cand am dubii sa masor si cu analogicul.
 10. Sa nu pățești ca ala de 70 ani care a vrut sa aibă nevasta cu 20 ani mai tânără... și l-au făcut pe el de 90.
 11. Încearcă cu acetona. Scapi de albeata aia, care nu e altceva decât reacția sacazului cu apa/umezeala. De asta când folosești sacaz proaspăt dizolvat, se combina cu cel vechi de pe placa și albeata mai dispare. Eu asa scap de albeata de pe cablaj... pensula mica și acetona. Grija cum ții placa, în asa fel încât dacă exista exces, sa se ducă unde vrei tu, nu pe plastice.
 12. Normal ca se poate. Nu am avut pretenția ca numai în sursa poate fi defectul. O sa verific ce o sa pot, și asta e. Mai adânc nu ma bag. Mulțumesc pt ajutor.
 13. Daca nu venea nimic, s-a trezit cu doua benzi goale in fata si a luat-o la pedala.
 14. Am vazut cazuri cand au blocat circulatia cu TIR-ul si l-a lasat pe berbec sa intoarca...dar a vrut sa intoarca dupa ce si-a dat seama ce a facut. Aici se vede clar ca nu e circulatie mare, deci putea sa intoarca fara pericol.
 15. Eu nu inteleg un lucru...ai gresit intrarea. Bun, sa zicem ca asa e. Pai atunci de ce mama ciorilor te incapatanezi sa continui drumul, basca cu viteza, cand in cel mai rau caz, treci pe banda de urgenta cu avariile puse, pana gasesti intervalul liber sa intorci si sa mergi ca tot omul, chiar daca nu unde vrei tu. Ai posibilitatea sa iesi si sa intri corect, daca intorci, sau macar te deplasezi in acelasi sens cu toata lumea.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines