Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Domnilor, cu ce va barbieriti?

Evaluează acest subiect


Ovidanie

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

La mine nu rezista nici mach 3 nici fusion mai mult ca un aparat obisnuit cu 3 lame gilette. Adica vreo 4 utilizari. Am barba aspra si deasa. Chiar si cele albastre cu 2 lame sunt mai eficiente( la mine) . Daca lasi barba sa creasca mai mult , sa zicem o saptamana, e un chin.  Se infunda si agata pe cand cele cu 2-3 lame intra ca in branza. De curand am luat iar un set de 4 rezerve fusion sa vad cum mai e dar nu mi se par confortabile, au suprafata prea mare nu te poti face cum trebuie la perciuni si la nas.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, sesebe a spus:

Ma tot gindesc la unul electric. Se merita ? Si de care?

Am luat unul din lidl dupa ce am ''consumat''un philips norelko cca 10 ani. Dau si cu lama si spuma, dar mai rar. Frecvent folosesc electric cu 3 rotoare. Am incercat si cu 2 dar nu a fost pe placul meu. Daca vrei fund de bebe, ramai la lama, bic sau alte scule taietoare. Daca vrei doar ras, poti cumpara unul electric. Iti va trebui o perioada pana se invata pielea, dar odata ce te-ai obisnuit, e ok si rapid.

Link spre comentariu

Buna

Mach3,cam 2 rezerve pe an.

Am folosit si altele(similare).

Ocazional ceva de unica folosinta,recent am fost la munte si am cumparat un aparat Bic.

Imi aduc aminte ca inainte de a merge in armata(1986),am primit o lama Wilkinson cu care m-am barbierit jumatate armata.

Cealalta lumatate cu cateva cutii din comertul socialist.

Spor tuturor

Alex

 

Link spre comentariu

Pentru colegul care zicea ca infunda aparatele, incearca varianta cu doua lame, cea din dreapta. De fapt sunt trei, mai are una pe muchie. Este compatibila cu mâner Mach3 si Mach5, daca e cu vibrator, si mai bine. Are si rezerva asta limitele ei, daca barba e trecuta de saptamana recomand lama si aparat clasic.

 

y4m-IZZr2xAabumUUwDg-tiwOV3CVefBUm4IlmMb

Link spre comentariu
La 15.02.2021 la 12:42, Ovidanie a spus:

Deschid topicul la rugamintea unui prieten, Ioan-Mihai Șotropa din Brodina, care inca nu poate posta deoarece este user nou.

Intrebarea dumnealui este: Domnilor, cu ce va barbieriti?

 

 

Mă bărbieresc cu un aparat clasic franţuzesc din 1932 folosind lame ruseşti, englezeşti şi orice se poate găsi pe piaţă.

Link spre comentariu

O lama buna, face aceeasi treaba cu cele 5, ca doar astea 5 n-or sa rada la 0,2 sub piele. Cand nu existau decat lame ce se montau in aparat, se folosea lumea de ele si le iesea barbiereala cum trebuie, ca doar nu umbla lumea cu tulee pe fata. Ma gandesc la absurdul situatiei. Cand au trecut la 2 lame, au avut scuza ca e mai bine decat cu una. Acum la 5 spun ca e mai bun decat 4. Oare asa sa fie? Si care va fi finalul, cand se striga bingo?

Link spre comentariu

Par aspru, ma barbieresc de 2 ori pe saptamana. Am folosit la inceput Giletteurile cu 2 lame, am trecut la Mach 3, cand a aparut Fusion am facut upgradeul, dupa 2 utilizari m-am intors la Mach 3. Pana acum vreun an cand m-am saturat de rezervele din ce in ce mai proaste. Dupa 3-4 utilizari simt cum incep sa agate, dupa o luna nu mai pot folosi o rezerva. Am trecut la alea "simple" din seturile de 6 (cred) cu manerul gri cu albastru. Taie mai bine decat rezervele de Mach 3 si tin mai mult.

Link spre comentariu



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări