Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

maxente

Membru activ
 • Content Count

  3,228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

424 Excellent

3 Followers

About maxente

 • Rank
  Membru evoluat

Profile Information

 • Locatie
  Corabia

Recent Profile Visitors

2,023 profile views
 1. maxente

  Doar bancuri ...

  Soția: Mă îndrept către magazin, vrei ceva? Soțul: Vreau un sens și un scop în viața mea. Caut completarea și împlinirea sufletului meu. Vreau să mă conectez cu Dumnezeu și să descopăr spiritualitatea din mine. Soția: Fii specific - Ursus sau Ciuc?
 2. maxente

  Doar bancuri ...

  Se duce un tip la un bar cu o maimuță pe umăr. - O bere mie și o farfurie cu cireșe maimuței. Primește comanda și se așează la o masă. Maimuțica mănîncă cireșele, el iși bea berea... La un moment dat maimuțica sare pe masa de biliard și înghite o bilă roșie. A doua zi vin din nou. - O bere pentru mine și o farfurie de cireșe maimuței. Primesc comanda, se așează la o masă. Maimuțica ia cîte o cireașă, o bagă-n fund, apoi o înghite. Altă cireașă, același ritual. Barmanul îl întreabă pe tip: - De ce face asta maimuțica? - De cînd a înghițit bila de biliard, prima dată măsoară apoi înghite.
 3. maxente

  Doar bancuri ...

  Se trezeste ursu din hibernare cu poftă mare de coțăială. Prinde o cârtiță, o omenește, apoi o veveriță, o rezolvă și pe aia. O prinde și pe cumătra vulpe, care, la țigarea de după ii zice: - Băi ursule, noi suntem vechi prieteni așa ca ți-o zic direct: o ai moale și pufoasă ! Ursu, nedumerit, se uită in jos si țipă - Aoleoooo, am uitat să scot veverița !
 4. maxente

  Recomandare tranzistori clasa AB

  Parca amplificatorul ala QUAD405 isi mentineau puterea (100w sau cat era) in functie de impedanta 4-8 ohmi, sau n-am inteles eu bine ?
 5. maxente

  Drive virtual facut din cloud ?

  Ca o mica paranteza la ce spune @Sharky mai sus, cu bubele alea din procesoarele intel si cele amd, eu am inteles ca ele au fost descoperite de baietii destepti cu ochii albastri, nu de hackeri. Deci sunt oameni din servicii care se ocupa numai de asa ceva, de cautatul vulnerabilitatilor. Va dati seama cat timp s-au folosit de bubele alea pana le-au facut publice sa isi repare aia gaurile ???
 6. maxente

  Cumparati de pe aliexpress ?

  Idea e ca telefoanele astea de fite (eu le spun de bășini) sunt foarte scumpe si foarte fragile. Dupa parerea mea, la banii aia un ifon ar trebui sa fie mult mai rezistent, nu sa ii crape fețele dupa prima scapare accidentala. Din ce vad eu, chinezii fac telefoane bune, la preturi corecte. Daca as fi luat de la Samsung (sau alta firma de asta mai pretentioasa) un telefon echivalent, ca specificatii, materiale, etc. cu ce am luat eu de la chinezi, nu as fi scapat sub 700 - 800$
 7. maxente

  Cumparati de pe aliexpress ?

  Hai da-l in colo de azot. Pai bine ca nu ai zis sa il aruncam in foc ca tot aia era. Da, orice telefon rezista la minus nu stiu cate grade, dar nu toate rezista in apa o anumita perioada de timp. Plus ca, marea majoritate a telefoanelor, mai ales alea foarte scumpe cum sunt ifoanele, daca ti-au cazut jos de la minim un metru se crapa imediat fata si spatele, marginea, unde se loveste se turteste etc.
 8. maxente

  Cumparati de pe aliexpress ?

  Oi vrea sa il prinzi in menghina si apoi sa ii dai cu ciocanul din lateral sa vezi cat rezista, nu ???
 9. maxente

  Cumparati de pe aliexpress ?

  Mi-a venit ciainizăria de telefon. Foarte misto aparatul, nu ma asteptam sa mearga atat de bine. E foarte robust. Daca iti cade din mana sau dai cu el de pamant, n-ai nici-un stres, e tanc ! La fel si aruncatul in apa. Am vazut niste teste pe yt cum il bagau in apa fiarta sau in congelator pana ingheta apa in care era bagat si el n-avea nimic. Inca nu am facut testele astea dar e clar ca e rezistent.
 10. maxente

  Poze haioase

×