Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

maxente

Membru activ
 • Posts

  3,934
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

Recent Profile Visitors

3,726 profile views

maxente's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator
 • Dedicated Rare
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Nu ti s-a parut rapid in comparatie cu ce hard ?
 2. Le stiu bine si pe alea, erau niste porcarii, nu se compara cu ssd-urile care au un controler bun. Nici eu nu am inteles ce a fost in capul alora care au scos niste ssd-uri mai proaste decat un hard mecanic.
 3. Orice calculator cat de vechi va functiona mult mai bine cu un SSD. O sa vedeti dupa ce veti instala sitemul de operare. Ma refer aici la rularea sistemului de operare, aplicatii instalate etc. Sa nu dati vina pe SSD daca calculatorul dvs. tot nu va rula fluid filme full hd de pe youtube. Acolo buba va fi de la procesor, asta ca exemplu.
 4. Nici nu mai are importanta ce fel de capacitate are ssd-ul. Viteza lui e data de timpii foarte mici de acces in comparatie cu mecanicele. Ca date de transfer, 200MB/s sunt arhisuficienti, chiar si pentru vizionarea unui film in 4K.
 5. Inainte de gaurire si alte prelucrari, maschezi radiatorul cu scoci din hartie.
 6. Daca vreti sa fiti linistiti la volan, nu iesiti din oras cu electricele. Altfel o sa simtiti ceva tare in anus.
 7. Si crezi de aia nu vedem noi puzderie de electrice pe strada ca nu avem unde sa le incarcam sau ca nu tine reteaua ? Aia va fi ultima problema.
 8. Mai e mult pana departe ! Ca sa vedem o renuntare ''brusca'' la masinile astea clasice, ar fi trebuit sa vedem o puzderie de electrice pe strazi la ora actuala.
 9. E ho, sa mai apara cateva masini electrice si o sa vedeti voi statiile de incarcare de la Lidl cum dintr-o data sunt ''defecte''
 10. Vorbesti de versiunile vechi de bluetooth din categoria SBC. Acum exista codecuri aptX si LDAC care nu comprima nimic, doar transporta informatia, iar la capatul celalalt iti trebuie un DAC bun.
 11. Ieftinaciune pe dracu ! Daca n-ar veni statu in ajutor sa iti dea 10 mii, ar trebui sa dai 18 mii pe ea, numai ieftina nu e.
 12. Exact ! Asta cu pastratu' distantei, fata de cel din fata, nu mai exista. Mereu gasesti un bou sa se bage in fata ta cand vede ca e loc mai mult. I se pare lui ca o sa ajung mai repede.
 13. Si nu te-ai trezit niciodata cu boi, care se cred destepti, sa se bage intre tine si ala din fata ? Asta e destul de ciudat. Ar trebui si acolo implementata aprinderea la stop pe frana cand se face regenerarea aia mai agresiva, ca te trezesti cu prostu peste tine.
 14. Treaba cu sprayu WD40 e una destul de ciudata in sensul ca dai cu el acum si efectele le vei vedea dupa o perioada mult mai lunga la unele chestii ruginite si intepenite. Iti dau un exemplu in cazul meu, la masina mea bagam cheia in usa si nu puteam roti de nici-o culoare, nici in stanga nici in dreapta. Initial am crezut ca butucul ala a fost schimbat, iar cheia masinii nu mai mergea in el. Am dat cu WD40 in butuc de m-am saturat si nimic. La cateva luni, nu stiu ce mi-a venit sa bag iar cheia in el, mi-a picat fata cand am vazut cum mergea butucul ala ca nou si pe inchis si pe deschis.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines