Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bmwh548

Membru activ
 • Content Count

  793
 • Joined

 • Last visited

About bmwh548

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/21/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din pacate nu am gasit modelul decat la chinezi si la o singura persoana pe un site de licitatii autohton (de unde am si cumparat-o). Era sigilata, de asta nici nu m-am obosit sa fac retur, nu am considerat ca era vina lui, plus ca pretul era aproape ca la chinezi.
 2. Nu spun ca nu o fi asa la unele modele, dar ala pe care l-am vazut cu ochii mei era chiar un Samsung. Nu retin ce model, cred ca-s vreo 3-4 ani de atunci totusi. M-am uitat de curiozitate la un moment dat la tutoriale pentru inlocuire acumulator la niste Sony-uri si Motorola-uri si acumulatorul era separat de display. Singurul inconvenient este ca la unele modele (la un Motorola spre exemplu) trebuia dezlipit si ecranul ca sa ai acces cum trebuie la acumulator. Apropo de acumulatori care se distrug singuri stand degeaba: acum vreo cateva saptamani ma decid sa schimb acumulato
 3. Cred ca explicatia e mai degraba data de deformarea fizica a acumulatorului. Incepe sa "impinga" in display, il deformeaza si apar acele "pete". Am vazut smartphone unde s-a inlocuit acumulatorul pe cheltuiala clientului, ramanand displayul vechi. Dupa cateva zile displayul s-a dezlipit din locasul lui, fiind deformat. In cazul de mai sus, fiind in garantie service-ul nu a vrut sa-si bata capul sa mai faca o data bucati telefonul ca sa schimbe displayul in caz ca ar fi cedat adezivul dupa ce ajungea la utilizator.
 4. Am reluat topicul, nu am vazut pe undeva "soclurile" incriminate. O poza se poate?
 5. Se mai schimba si doar componente pe o placa, dar asta cand producatorul emite buletine speciale de service. Caz concret: televizor Sharp cu defect de proiectare pe partea de sunet. A existat kit special de reparatie (care includea cativa condensatori SMD, finalul audio). Televizorul a ajuns de doua ori in service pentru acelasi defect, a fost reparat, nu s-a inlocuit placa integral.
 6. Sa-mi fie iertata intruziunea, dar cutiile se mai pot repara. Dar daca in urma unui soc puternic se desface magnetul difuzorului pe ala nu-l mai repari cum era de nou. Da, stiu ca trebuie un soc serios pentru asta, dar se poate intampla.
 7. Ai tendinta sa confunzi amperii cu voltii in postari. Colegii te-au rugat sa specifici scala pe care ai efectuat masuratorile tocmai din cauza asta probabil. Daca nu faci masuratorile corect si nu furnizezi valorile asa cum trebuie se ajunge intr-un punct mort in care unii se vor satura sa tot tasteze acelasi lucru si altii vor incepe sa fie "acizi".
 8. Cu manopera unui meserias plus costul initial de achizitie se depaseste costul unui ceas "de firma" care a fost proiectat sa faca asta. Am un Philips care functioneaza de cativa ani asa, inaintea lui am avut ceva no-name din Kaufland care a rezistat vreo 5-6 ani.
 9. Cu 50w continuu pe canal in 25mp nu se fac auditii muzicale, se face tortura pentru timpane. Asa apare necesitatea de a roti din ce in ce mai mult de potentiometrul de volum. Ma rog, eu ma retrag, mult succes in cautari!
 10. Ca la stilul dumneavoastra de ascultat muzica e foarte probabil sa iasa fum din etajul final al amplificatorului.
 11. Infinity-urile au reputatia ca sunt greu de "condus" de amplificatoarele obisnuite. Unele modele coborau si pe la 1 ohm impedanta la anumite frecvente.
 12. Ba chiar CD Playerul scoate fix 2V pe iesire. Sau cel putin cam pe acolo se invart alea la care m-am uitat in specificatii.
 13. Userul respectiv are un numar marisor de componente si subansamble la vanzare. Nu spun ca e imposibil ca aparatul sa fie "neumblat", dar as fi deosebit de circumspect.
 14. Uitasem de corectiile de ton. Daca se aplica si ele se complica si mai tare "estimarea".
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines