Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sesebe

Membru cunoscut
 • Posts

  13,523
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Fields

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

9,619 profile views

sesebe's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Very Popular Rare

Recent Badges

 1. Cu o picătură nu poți umple un pahar dar este suficienta sa dea peste dacă este plin.
 2. Baietii faceau liniute in localitate.
 3. Schema de mai sus incape pe o placuta de 100x80mm.
 4. La bicicliști se da amenda.
 5. Unde merg eu nu exista tren. In oras merg preponderent cu bicicleta, chiar si pe caldurile astea, asa ca nu-mi pute de trasportul alternativ. Hai sa discutam putin despre soferii profesionisti ce transporta marfuri perisabile. Ce se intimpla cu transportul pina ajunge un sofer de schimb in 1-2 zile? Cine plateste marfa care s-a stricat intre timp? Sau persoanele ce sint sub tratament pt boli cronice ce sigur pozitiveaza testul dar nu folosesc medicamente ce au contraindicatii la condus.
 6. Pai eu credeam ca te baga in izolete pina la spital la recoltat proba de singe. Da si daca sint in drum spre mare/munte pt concediu si imi ridica astia carnetul pt ca am mincat un covrig cu mac ce fac mai departe? Am fu...ut un concediu de 2000-5000E pt ca niste timpiti au dreptul sa dea legi?
 7. Teoretic da, practic aia este o struto-cămilă care niciodată nu va atinge limitele maxime ale chip-ului DAC folosit.
 8. Stai sa vezi cind intra E-Factura in obligativitate pt toata lumea.
 9. De unde stii ca este precis? Stii principiul de detectie? Cit de specifica este reactia de identificare? Sau in termeni mai apropiati forumului, care este latimea de banda a filtrului ce identifica fiecare componenta in parte?
 10. Deci in concluzie ne este incalcata prezumptia de nevinovatie.
 11. Toate amplificatoarele facute corect se descurca onorabil cu o sursa normala fara pretentii haudiofile. Intre bazele prefinalilor se pune, de obicei, un condesaor care sa duca acelasi semnal in bazele ambilor prefinali. Vad ca in schemele prezentate nu exista acest condesator dar se poate adauga.
 12. Foarte buna treaba cu parapetii aia din beton. Si aici sint montate separatoare relativ recent (doar 2-3 ani daca-mi amintesc bine 2021-2022) si prinde foarte bine. https://www.google.com/maps/@47.2204372,27.1019616,3a,75y,72.14h,87.77t/data=!3m7!1e1!3m5!1svloqMjo33BUfhpUeRheJMQ!2e0!5s20240401T000000!7i16384!8i8192?authuser=0&coh=205409&entry=ttu Veneau bombardierii cu viteza si intrau pe contrasens ca ei nu au invatat sa conduca doar pe banda lor. Acum 5-6 ani am stat blocat peste 2 ore pt ca o cucoana a intrat prea tare in curba si fiind ud (ploua) i-a fugit spatele si a intrat pe contrasens. A mai lovit inca doua masini ce circulau regulamentar, una dintre ele facind tumbe in zbor pe deasupra la celelalte dupa acrosaj. Desi limita de viteza este 100km/h daca mergi mai incet de 120-130 primeai numai blituri din spate. Bine ca in ultimul timp a mai scazut frecventa aparitiei bliturilor si claxoanelor dar bombardierii se bagau pe contrasent sa depaseasca cu tot cu bubla linie continua. Acum limita de viteza a fost coborita (parca la 80km/h) pe portiunea respectiva si fiind parapetii si doar o banda si 3/4 nu prea se mai fac depasiri in zona.
 13. Se uita in telefon la tik-tok-uri
 14. Este o schema simpla dar in acelasi timp si frumos gindita. As zice ca favorizeaza armonicile pare ceea ce place urechii iar finalii sint perechi Sziklai care sint rapide dar pot crea probleme de stabilitate. Pt o schema de incepatori este ideala. Tensinea de alimentare nu are nici o treaba, poate fi modificata cu mici ajustari la unele componente. Eu personal i-ar aduce citeva mici modificari ca de exemplu: as folosi tranzistori perechi pt oglinda de curent si pt diferentialul de intrare iar sursa de curent din emitorii la etajul diferential as inlocui-o cu o sursa mai performanta eventual cu un TEC-J. Si i-ar pune si o bobina pe iesire, mai ales ca are darlingtoane Sziklai care sint predispuse la oscilatii.
 15. https://www.facebook.com/reel/833865241447132
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines