Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mihai85

Membru activ
 • Content Count

  1,522
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Mihai85

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu incercati cu uleiuri alimentare. Am incercat eu la o masina pe duca si in max un min se solidifica si blocheaza mecanismul. Nici cu ulei de in alimentar nu a functionat. Eu am folosit ulei pentru lant si furci de bicicleta la sprai . Probabil merge si wd40. Nu stiu cat de toxice sunt. Acum am luat o masina de tuns cu cap ceramic. Pana acum nu am uns-o dar a venit si cu borcanel cu ulei.
 2. S-a vandut si osciloscopul. Se poate sterge anuntul. Multumesc!
 3. Ramane osciloscopul. Ups-ul a fost vandut in afara forumului.
 4. Up! Momentan UPS-ul este rezervat.
 5. 1. Ociloscop Hantek 6022BE folosit putin. Interfață USB2.0 - nu este nevoie de alimentare externă; Dimensiuni: 205 x 120 x 35mm; Bandă de 20 MHz, rată de eșantionare de 48MSa/s; Compatibil cu sistemele de operare: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows NT, Windows XP, VISTA; 23 funcții măsurare, verificare PASS/FAIL; Medie formă de undă, persitență, intensitate, inversare, adunare, scădere, înmulțire, împărțire, plot X-Y; Forma de undă poate fi salvată ca fișier text, imagine (jpg/bmp), MS excel/word; FFT; LabviewVBVC Second Design instance. Pret: 300lei 2. UPS Mustek 800VA (480W). Ups-ul este reconditionat de mine. Are acumulator nou cumparat anul trecut si nefolosit(doar incarcat periodic). Conteine cablu de alimentare si adaptor schuko. Pret: 120lei PS: Nu fac schimburi.
 6. Finalii originali i-am gasit la adelectrocom, adusi de la tme cand inca il aveau pe stoc. I-am montat si functioneaza perfect.
 7. Exact asta e modelul cu care am avut probleme de mai multe ori. Cu cele albastre, versiunea premium, sa zic asa nu am avut probleme.
 8. Ca sa imi vars nervii, bateriile varta sunt de departe cele mai proaste. De nenumatate ori am gasit baterii gata descarcate sau care au tinut 3 saptamani la telecomanda . Vorbesc de acelea la set de cate 4...10 la “promotie” in supermarket-uri. In special cele AA si AAA
 9. Ar fi interesant de montat un comutator cu led bicolor care sa isi schimbe culoarea cand amplif intra in protectie.
 10. Incearca la tme. Vad ca au ceva cu 9 pini. Tu stii exact ce trebuie sa iei in functie de dimensiuni,spatiere pini, contacte sus sau jos etc.
 11. Nu are softstart , doar un ntc serie. Da variaza frecventa. Nu am putut sa masor in primar prea mult ca o ia razna laptopul, cu toate ca l-am lasat doar pe baterie. Asa arata tensiunea pe secundar in gol si in sarcina maxima.
 12. Pt @vijelie02 Da, bineinteles. Era doar o constatare legata de sursa, nu de ansamblu.
 13. Salut, schema nu am. O sa incerc sa fac rost. Se observa bobina rezonanta si condensatorul albastru serie de 100nF unul langa altul. Mos-urile IRFP 460.Partea de comanda este modulul cu cei 3 semireglabili si din pozitia aia nu pot citi nimic. Nu aud niciun zgomot cu intrarea la masa in boxa. Ce am observat este ca nu porneste in sarcina de pe la 200w in sus. Daca cuplez sarcina ulterior merge bine-mersi. Am facut un test si pe 2 ohmi cu amplificatorul iar la 30v RMS pe iesire a intrat protectia la supracurent a sursei.
 14. Acest tel este al unei rude si la un moment dat s-a blocat pe logo. Are acte , tot ce trebuie la el. I-am facut hard reset/wipe data si si-a revenit. Acum nu mai trece de autentificarea contului google la care nu isi mai aminteste parola . A incercat recuperatea dar nu se poate sub nici o forma. Am vazut pe youtube la cineva care il resofta apoi intra pe un server si ii repara imeiul, dar nu dadea nici un fel de detalii. La alte modele allview merge sa fentezi autentificarea intrand intr-un meniu dar acesta nu il are.
 15. Pt @Thunderer Semnalul este zimtat din generator la frecvente mici pana la cativa KHz. La 10 Khz nu mai zimteaza dupa cum se observa. O sa refac masuratorile comparativ in-out cu un generator bun. Asta am avut la indemana. Pt @sk24bpo sursa este cumparata de la un baiat ce o foloseste pt amplificatoare clasa D. Este zvs rezonant stabilizat ,simplificata la maxim sa zic asa , fara sursa auxiliara, fara unele snubere. Protectia la scurt si supracurent lucreaza bine. Lucreaza pe la 125 KHz pe un miez ETD39. Nu cred ca duce 2 canale pe 4 ohmi, poate doar program muzical. Are 500w, max 700. Inca nu ma pot pronunta asupra ei. Nu am ascultat inca amplif .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.