Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mihai85

Membru activ
 • Content Count

  1,503
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Mihai85

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am eu o sursa de 56v la 50A daca te intereseaza. Scuze daca sunt off-topic.
 2. Da, am comandat la tub mic. Am comandat si alte substante . Nu cred ca se pune problema la tme. Tepe am luat de pe unele situri gsm.
 3. ''IMAGINILE PRODUSELOR AU NUMAI TITLU INFORMATIV ŞI POT DIFERI DE IMAGINEA REALĂ A PRODUSELOR. ACEST LUCRU NU SCHIMBĂ CARACTERISTICILE LOR DE BAZĂ''. Scrie in josul paginii.
 4. Poti face abstractie de transformator, adica sa il deconectezi momentan. Mai intai trebuie sa vezi daca amplificatorul functioneaza normal. Fara sarcina si fara semnal masoara tensiunea de la iesire fata de masa(in curent continuu). Trebuie sa fie de ordinul mV sau maxim de ordinul zecilor de mV. Apoi masoara tensiunile pe rezistentele de putere,cele albe ceramice si spune cat ai gasit.
 5. Nu iti recomand astfel de improvizatii pentru incarcat telefoane si tablete. Ai nevoie de 5v nu de 6! O sa se topeasca saracul 7805. Foloseste un incarcator dedicat pentru asa ceva care e ieftin si se gaseste pe toate drumurile.
 6. Mi-a sosit si mie avizul de la posta.
 7. Eu prind de exemplu radiatotul in menghina frezei , ma duc la coordonatele primei gauri. Dau gaura , fara sa misc nimic schimb burghiul cu tarodul nr 1 si filetez sucind mandrina cu mâna, apoi tarod nr 2 si 3. Bineinteles suflu cu compresorul si lubrifiez la fiecare pas. Am dat asa sute de filete. Se poate face asta cum am mai spus si la o bormasina de banc.
 8. Aluminiul moale, slab aliat cum este cel de radiatoare este mai pretentios la filetat. Eu dau filetul pe bormasina de banc. Prind tarodul in mandrina si invart cu mana, astfel intra perpendicular pe suprafata radiatorului, pe directia gaurii. Un tarod bun nu ar trebui sa opuna rezistenta prea mare. Daca scoate in loc de span o pasta gri si ridica bavura in sus e clar ca nu e bun.
 9. Care ar fi tensiunea maxima de alimentare pt componentele cu valorile din schema? As vrea sa caut sa cumpar/comand un transformator . PS: Am primit si eu radiatoarele. Multumesc mult pt efortul depus. Raman dator!
 10. A vrut sa spuna cred, ca roata din spate se blocheaza mai des la franari decat cea de pe fata( frecarea cu asfaltul). Daca se blocheaza roata de pe fata deja e grav ca risti sa te arunce peste ghidon sau sa te dai peste cap . In momentul in care se blocheaza dinamul nu mai produce energie. Nu stiu cat de mult influenteaza pozitionarea dinamului, pe roata din fata sau din spate iluminatul in mers.
 11. Am schimbat adresa pt Fancurier. Am trimis mp.
 12. Eu le pot gauri gauri pe cont propriu pe ale mele la bucuresti.
 13. Si eu am facut plata 265+5lei. Am vazut mai tarziu de cei 5 lei pt tme.
 14. Si eu doresc o pereche! 1. CristiZ - 2 2. Vlad228 -2 3. Daniel - 2 4. Sesebe -2 5. Mihai85 -2
 15. Nu, din aplicatia ING de pe telefon.
×
×
 • Create New...