Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mihai85

Membru activ
 • Content Count

  1,531
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 core_reputation_level_4

About Mihai85

 • Rank
  core_member_rank_4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ar merge niste pasta termoconductoare intre cele 2 radiatoare. Ar trebui presate ca spatiul dintre ele sa fie cat mai mic si apoi stranse suruburile de la suportii de prindere.
 2. Posibil sa mai am eu . Cand ajung acasa iti pot confirma.
 3. Doresc transformatorul din pozitia 44.
 4. Sunt niste filtre. Se vad cei 2 pini de masa din lateral. La nevoie , in ultima instanta, daca nu gasiti se strapeaza cele 2 perechi de pini in directia mufei. Cei de masa din lateral raman neconectati.
 5. Cel mai probabil distantierele filetate nu au filet metric ci ceva american(3.175) UNF, UNC, etc. In sistem metric ar trebui sa aiba putin sub 3mm.
 6. Este important ca la fiecare trecere cu tarodul 1,2,3 sa se sufle spanul si sa se unga tarodul. Eu pulverizez intr-un dop wd40 si spal tarodul la fiecare trecere. Gaura o suflu cu sprai cu aer comprimat pt a scoate spanul, mai ales daca e gaura infundata. Cheia aia mare care vine in orice trusa nu mi se pare adecvata pentru M3 . Riscul de a se rupe este mai mare pentru ca nu prea simti cuplul la mana. Mai bine se foloseste o mandrina mica . Intre timp am mai lucrat la partea de iluminare.
 7. Ai grija sa nu explodeze vreun condensator. Verifica piesele din bucla de reglaj: optocuplor, zener, rezistoare etc
 8. Ma inscriu si eu pentru o placa Multumesc!
 9. Multumesc! Vumetrul il am dintr-un deck fisher. Imi place ca este inclinat din suportul lui astfel incat sa se vada atunci cand amplificatorul este mai jos decat nivelul ochilor. A trebuit sa prelucrez o bucata de policarbonat de 4 mm pt a-l integra in panoul frontal. La fel si la potentiometrul de volum. Am pus un disc din policarbonat pt a se forma un inel luminos. Verde pt functionare normala si rosu pt avarie. Mai e de lucru...
 10. Sunt aproape de final si eu cu proiectul. Multumiri userilor cristinel_bm pt realizarea carcasei intocmai dupa specificatiile date, chiar aducand unele imbunatatiri si lui flo_tiesto care m-a ajutat cu eloxarea panoului frontal. https://postimg.cc/gallery/enib5u1u/
 11. Nu incercati cu uleiuri alimentare. Am incercat eu la o masina pe duca si in max un min se solidifica si blocheaza mecanismul. Nici cu ulei de in alimentar nu a functionat. Eu am folosit ulei pentru lant si furci de bicicleta la sprai . Probabil merge si wd40. Nu stiu cat de toxice sunt. Acum am luat o masina de tuns cu cap ceramic. Pana acum nu am uns-o dar a venit si cu borcanel cu ulei.
 12. S-a vandut si osciloscopul. Se poate sterge anuntul. Multumesc!
 13. Ramane osciloscopul. Ups-ul a fost vandut in afara forumului.
 14. Up! Momentan UPS-ul este rezervat.
 15. 1. Ociloscop Hantek 6022BE folosit putin. Interfață USB2.0 - nu este nevoie de alimentare externă; Dimensiuni: 205 x 120 x 35mm; Bandă de 20 MHz, rată de eșantionare de 48MSa/s; Compatibil cu sistemele de operare: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows NT, Windows XP, VISTA; 23 funcții măsurare, verificare PASS/FAIL; Medie formă de undă, persitență, intensitate, inversare, adunare, scădere, înmulțire, împărțire, plot X-Y; Forma de undă poate fi salvată ca fișier text, imagine (jpg/bmp), MS excel/word; FFT; LabviewVBVC Second Design instance. Pret: 300lei 2. UPS Mustek 800VA (480W). Ups-ul este reconditionat de mine. Are acumulator nou cumparat anul trecut si nefolosit(doar incarcat periodic). Conteine cablu de alimentare si adaptor schuko. Pret: 120lei PS: Nu fac schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.