Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

q_acdc

Membru cunoscut
 • Posts

  1,577
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti.(sector 4)

Recent Profile Visitors

1,214 profile views

q_acdc's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Dedicated
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Very Popular Rare
 • First Post

Recent Badges

 1. In poza ascunsa pare un Capri.
 2. Dupa o stationare in service si dupa o plata de 8200 lei am plecat cu bateria descarcata!!!(reprezentata ) Au tinut mortis sa schimb bateria .Cica este veche 4 ani ,(cand am lasat-o nu aveam probleme) Am incarcat bateria si tot aveam erori in bord si nu functiona start stopul. Am gasit pe net o procedura de resetare (pedala frana si faza lunga ) si nu mai am probleme .(fara erori in bord si start stopul functional)
 3. Max al meu(Husky) in varsta de 12 ani este un boier .(sta cu aer conditionat ) Eu nu am acest confort zi de zi.
 4. Corect, majoritatea accidentelor se produc din invidie,neasigurare in depasire,mentalitatea fiecarui individ,(cunoaste el legea) si mai putin viteza.(150 Km/h nu este o viteza ametitoare pe autostrada) Daca nu te grabesti ,poti sa te dai mai pe dreapta !!!!! (atunci evitam accidente si discutii fara rost)
 5. Daca majoritatea merg cu 150 km/h ,poti mentine ritmul sau treci pe banda din dreapta !!!!!(oricum nu te grabesti)
 6. Eu fac interventii ,cu un program incarcat pe o saptamana in tara !!!!!! (doar un nebun ar apasa pedala de acceleratie fara motiv)
 7. Asa este! Corect ,moral este faptul trebuie sa faci loc celui care se grabeste! Foarte multe cazuri sunt cand conducatorul auto face depasirea cu 100 km/h fara sa se asigure !( nu il intereseaza de cel care vine lansat din spate si il pune in cap)
 8. Am facut pontajul fara ore suplimentare !!!!!!! Nu sunt dat afara si nici un avertisment!!!!!!!!! De recomandari ma doare fix in cot!!!!!!(concurenta abia asteapta oameni cu experienta in domeniu)
 9. Nu este in regula cum gandesti!!!!(chiar daca este o parere) Permisul este al meu personal !!!!(nu firma ma inscris la scoala si a platit taxele) Eu am probleme si cu anumite cursuri!!!!!(daca firma nu plateste in plus nu fac cursuri) Mai nou ,ne pune sa facem pontajele digital .(este ok pt mine )Fac pontajul dar orele suplimentare nu mai fac!!!!!!!!(pontajul este la mine si orele suplimentare optionale)
 10. q_acdc

  Donaţii

  Am si eu aproape acceasi colectie,sincer nu ma incumet sa le dau.(inca ma documentez din cartile vechi)
 11. Hai cu pensionarea !(amr patru ani)
 12. Pai nu folosim noi ciocanul de lipit cu gaz !
 13. https://photos.app.goo.gl/xxuMS8PSkTheRR7n7 .@franzm ,daca exista indoieli cu privire la cumparare poti trimite email la Sanwa cu id aparatului.(asa am procedat si mi sa confirmat)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines