Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ovidanie

Membru activ
 • Content Count

  1,817
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Ovidanie

 • Rank
  YO8TPP
 • Birthday 06/24/1974

Contact Methods

 • Website URL
  0745 055 711

Profile Fields

 • Location
  Suceava+Ilisesti

Recent Profile Visitors

3,451 profile views
 1. Sursa este defecta, intre timp am recuperat diverse componente pentru a repara alte surse. Dar, cum spuneam, transformatorul sursei auxiliare este disponibil.
 2. SPS400 Am asa ceva, verifica pe schema daca in principiu s-ar potrivi transformatorul sursei auxiliare.
 3. Scuze. Acum vad ca nu are unde lungi. Coverage MW, SW1 (5,9 - 7,4 MHz), SW2 (9,45 - 12,1 MHz).
 4. Model A1048. Arata bine dar poate fi usor demontata, poti sa o faci ca noua. Avantaj cele doua porturi USB. Pret 50 lei+10 lei transport cu Posta Ro.
 5. Olimpic 402, se zice ca are sensibilitate foarte buna. Functioneaza cu baterie de 9V dar poti sa-l a limentezi din doi acumulatori litiu. Am unul scos la vanzare. Link spre aparatul meu:
 6. Nu gasesc topicul in care ai zis ca cei de la ANCOM sunt prosti si "surzi" Uite ce am vazut in portbagajul Loganului celor de la ANCOM: Lazile cu antene sunt prea mari, nu incap in portbagaj, erau pe bancheta din spate. L-am pornit doar pentru poza, nu avea nici o antena. Am setat doar limitele inferioara/superioara. Si apropo, antenele pot fi montate pe un suport de mana/ trepied care masoara azimutul, scula din foto are GPS, are aplicatie pe Android, la a doua masuratoare deja locatia este determinata. A treia masuratoare este pentru precizie...
 7. Pret 100 lei. Colegul skaarj are prioritate Unitate de banda BRSLA-0901-DC . Are interfata de retea sau si din cate-mi amintesc (dar nu sunt sigur) poate demonta unitatea si se conecteaza pe IDE. Am pe undeva trei casete pentru aceasta unitate, cumparatorul le va primi gratis dar nu promit ca le gasesc repede. Sper ca vara asta sa inchiriez un container, sa pot sorta materialele adunate in doua garaje, trei poduri si un atelier. 50 lei: 38 dischete 3,5" si o cutie noua, nemontata, pentr
 8. Fotografie surprinsa recent de un vecin. Nu stiam ca in Suceava si judetele limitrofe traiesc asemenea animale in libertate. Alt vecin jura ca a vazut, in plin camp, la 2Km de sat, o pisica foarte mare, cu picioare lungi si subtiri, cu pete foarte bine conturate. Tocmai prinsese un iepure si-l cara fara prea mare efort.
 9. La apartament am de la UPC, cel mai mic abonament net (29 lei) si cel mai mic pachet de programe TV, total 50 lei. La tara am doar net, tot de la UPC, tot 29 lei. Furnizorul zice ca e fibra optica dar in ambele locatii mie-mi intra in casa cablu coaxial. Furnizorul ofera abonamente de pana la 1000 Mbps.
 10. Lucrarea este in felul urmator: Acelasi acumulator Li-Ion 18650 va fi incarcat si descarcat repetat, la curenti diferiti. Vor incerca sa masoare cum este influentata capacitatea acumulatorului in functie de acesti factori. Eu trebuie sa-i ajut cu partea practica, adica sa le construiesc incarcatorul care masoara si capacitatea dar si descarcatorul care la randul lui masoara capacitatea. Trebuie sa pot seta curentii de incarcare si descarcare, la 200ma, 500ma si 1000ma, sau alte valori usor diferite. Ma intereseaza de unde pot sa cumpar niste module gata facute, sigur exista, po
 11. Eu zic ca doua lame sunt mai bune decat una, trei sunt mai bune decat doua...dar problema e ca aparatele devin tot mai late, noroc de lama de pe muchie altfel nu as reusi sa ma barbieresc sub nas. Inghesuie 5 lame in asa fel incat sa rezulte un aparat ingust, folosibil. Dezavantajul este ca lamele sunt atat de inghesuite incat firele de 3mm lungime nu mai reusesc sa treaca printre lame, infunda aparatele. Eu cred ca aici e limita, latimea aparatului si distanta dintre lame o impune. La barbieritul cu o singura lama este esentiala pregatirea , spalare, spumuire, 2-3 minite asteptare
 12. Pentru colegul care zicea ca infunda aparatele, incearca varianta cu doua lame, cea din dreapta. De fapt sunt trei, mai are una pe muchie. Este compatibila cu mâner Mach3 si Mach5, daca e cu vibrator, si mai bine. Are si rezerva asta limitele ei, daca barba e trecuta de saptamana recomand lama si aparat clasic.
 13. Deschid topicul la rugamintea unui prieten, Ioan-Mihai Șotropa din Brodina, care inca nu poate posta deoarece este user nou. Intrebarea dumnealui este: Domnilor, cu ce va barbieriti?
 14. Gratarul din afumatoare are rol de protectie, sa nu cada carnurile direct in foc. Am patit-o sa cada, in special cand le scot din afumatoare, sunt coapte bine si se rup usor. Uneori iau gratarul din stanga imaginii si sa-l montez in afumatoare, pe carligele ce se zaresc in afumatoare. Asa coc bucati mari de carne, am copt si purcelusi de 35Kg. Focul doar cu lemne, 99% lemn de fag, mai folosesc mar, cires si trandafir. Nu folosesc rumegus. Fac focul intr-o cutie de metal, sa stea adunat, sa arda la temperatura mare, mai mult jar si caldura, fara fumaraie multa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines