Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Faker

Membru activ
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Faker

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Atunci nu ar merge nici pe radio.
 2. L am primit de la un amic care la cumparat dintr o piata de vechituri din szeged. Cam 5 euro venea in forinti. https://postimg.cc/mtH24pNP
 3. Pare garda de corp a lui O-Ren Ishii din kill bill.
 4. Faker

  Donatii

  Lasati mi adresa pe pm si inainte de a o pune la curier am sa va sun. Numai bine.
 5. Faker

  Donatii

  Ok. Pe sapt viitoare am sa o pun la curier, sint plecat momentan.
 6. Faker

  Donatii

  Donez placa centrala Ariston, in stare perfecta. Centrala picura putin la o imbinare asa ca am demontat centrala iar placa e free of charge. Are urmatoarele coduri Thermowatt 9260102901333 MS 3101 BT1 MI/FF1
 7. Faker

  gradina mea

  Cam asa arata acum gradina mea. Empty spaces, dezolant, ici colea mai o rosie, un gogosar, o varza si cam asta a fost. Extrem de multumit anul asta, camara si pivnita pline de toate.
 8. Si eu folosesc cel mai mult wook, am si vreo 2 tigai, una tefal si mai una noname. Pe astea le foloseste sotia mai mult pt clatite. Wok e cel mai ok, nici vorba de rugina, a mea zici ca am polishato. Nu stiu daca e chiar fonta, mai degraba ceva otel manganos cum se foloseste la discurile de tractoare.
 9. Intrebam deoarece un amic are o instalatie cu vas deschis si el foloseste solutie parbriz pt iarna, cel mai ieftin. La o saptamana completeaza un bidon de 5 l in vas. E foarte ieftin, cam 1leu litrul. Insa la circuit inchis sigur nu merge. Dar oricum nu ajungi la 400 lei. E 9 lei litrul de antigel si nu trebuie apa demineralizata. E ok si de la robinet. 20 litrii antigel iti ajung.
 10. Instalatia e cu vas de expansiune sau cu circuit deschis?
 11. A plecat azi la un coleg de pe forum. Multam pt gazduire. Se poate inchide.
 12. Sint tramvaiele Imperio, facute la Arad la fosta fabrica de vagoane UVA.
 13. 200 lei, fest price.
 14. Vand o masinuta RC cu motor termic, marca Tamiya. Am primit o de la un amic care ma asigurat ca functioneaza dar are unele probleme. Lipsa planetara fata si bucsele de la bascula rupte dar a facut el o carpeala si a functionat perfect. Nu mai gasesc telecomanda dar am incercat cu alta si comenzile directie/acceleratie functioneaza. Buretele de la filtrul de aer sa uscat in timp, e faramicios. Nu am pornit motorul niciodata ca nu am avut combustibil. Cam atat stiu despre ea. Sasiul e din AL, are diferentiale fata/spate. pret 300 lei, f negociabil. Trimit la o adica si cu posta sau curier.
 15. Pretul bateriilor, a controlerului, a eolianei in sine si a instalatiei costa cat vreo 3 generatoare. Mai pui ceva la benzina si eu zic ca iesi mai bine. Macar tragi de sfoara si ai curent. Ce te faci daca nu bate vantul vreo 2 zile?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines