Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Faker

Membru activ
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Se poate si mai bine

1 Follower

About Faker

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  CiL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inca o data sarbii au demonstrat ca au cojones. 2 zile de proteste si au scapat de reintroducerea in stare de urgenta.
 2. E voie doar sa tranzitezi austria.
 3. Nu cred ca prindem sf lunii in “relaxare”.
 4. Ma uit diseara in elsa si iti spun exact fiecare fir/culoare/fy unde merge si ce face. Acum sunt in gradina, dau foc la niste vrejuri, putina curatenie.
 5. Cel cu reed, cu doua fire. Un fir la masa si unul la ceasuri. Cel cu 3 fire, unul la masa, unul la ecu si unul credca la k line.
 6. sub scaunul soferului ai modulul de confort. Fara el masina merge atat ca ramai fara geamuri, lumini interioare si ic. Nu are treaba cu clusterul. Sub cel din dreapta nu ai nimic.
 7. Lasa ceasurile in pace, ai verificat ce ti am zis mai in urma? Iar daca tot vrei sa desfaci ceasurile mare grija cand scoti acele afara. Daca n ai mai desfacut pregateste ti din timp alte ceasuri si cod pin ca altfel nu mai pornesti masina.
 8. Unele da, alea ca firul de par, nu. Dar a fost bun. Langa cartofi am taiat niste felii de dovlecel pe care le am zdrobit cu furculita, am pus niste usturoi si un galbenus de ou. Am facut un fel de maioneza/mujdei.
 9. Am facut pe disc cartofi noi in untura si niste carasei cu malai.
 10. Mai, nu stiu ce sa zic. Dar avand in vedere ca merg de 15-20 ani pe masini, eu zic ca is fiabili senzorii astia. Ala din poza ta pare mult mai complicat decat unul din asta.
 11. Sesebe: uite l, am luat azi unul din dezmembrari. Era pe un audi A4 2002, 1.9 tdi, motor avf 6 trepte.
 12. Cablajul de la acei cativa senzori din compartimentul motor merg toti in mufele ecu. Sub ecu ai niste mufe colorate, pe alea le ai curatat? Cablul principal de masa de langa baterie, cablul de masa dintre motor si caroserie, le ai verificat? Da, schemele asa arata in automotive, nu aeamana deloc cu una de radio. Tensiunea de incarcare cum e? La platforma asta cedeaza sertizarea de la cablul de plus de la electromotor. Mocheta de sub scaunul soferului nu e uda cumva? Chiar sub scaun e modulul de confort, ajunge f usor apa in el daca ai scurgerile infundate din compartimentul bateriei. Is masini relativ simple, fiabile, nu e nimic de nerezolvat.
 13. Am sa iti demontez unul din schrot, ii fac o disectie, nu virbesc prostii, crede ma.
 14. Ssb, a mea e din 2004, la mine din 2010. Nu am umblat la el. Si anul asta trec de 600 mii. Nu e neaparat nevoie sa se strice https://forums.quattroworld.com/s4s6/msgs/168463.phtml
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.