Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

gabiz_ro

Membru activ
 • Posts

  1,981
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Fields

 • Location
  Comanesti BC

Recent Profile Visitors

1,306 profile views

gabiz_ro's Achievements

 1. Voi vorbiti de SMT sau alte variante. Nu vad ,nici nu-mi pot imagina vreo varianta de lipit BGA cu un letcon.
 2. Ca sa spun? Multumesc de aprecieri! Minti marunte,deficit de materie,etc. In principiu ai scris mult si reclama,de astfel de "ponturi" nu cred ca are cineva nevoie,dar poate totusi o fi cineva,cine stie? Dar ce e aia ? Daca HD e 1366x768 la PC si a ta era aproape,imi imaginez ce bine arata pe un monitor de 22"
 3. Cat text ai scris doar pentru o reclama la forit
 4. certificat expirat probabil. Avansat adauga excepteie sau asa ceva. oricum l-am uploadat aici https://files.fm/u/e8cgjda3t
 5. https://181.119.56.37/Base de Conocimiento/PHILCO/TV/LED/SMART HD/91PLD32HS9B/Manual de tecnico 91PLD32HS9B.pdf Pagina 35-36 https://remont-aud.net/ic_power/ Vezi dupa pinout ce gasesti similar si poate merge direct sau adaptat ceva.
 6. Marking code W25Q32FVSIG W Company Winbond 25Q Product family SPI Flash ... 32F Product number/density V Supply Voltage (V = 2.7-3.6V) S Package type (e dat ca doua litere insa doar a doua se marcheaza) SS 8 pin SOIC 208mil I Temperature range Industrial G Special options G = Lead free halogen free ... Inafara de V nu vad ce ar putea afecta functionarea.
 7. Daca spui tu. Totusi incearca pe un laptop sau PC fara nici un hdd si o sa vezi ca ai acelasi drive Boot X: cu fisiere pe el.
 8. @ezekiel Acel drive X denumit Boot este un drive virtual creat de installerul windows.Nu este un drive prezent fizic. @maxente sfc /scannow este pentru verificarea fisierelor din windows,sa nu fie corupte,modificate de vreun alt program,virus etc. https://support.microsoft.com/en-us/topic/use-the-system-file-checker-tool-to-repair-missing-or-corrupted-system-files-79aa86cb-ca52-166a-92a3-966e85d4094e
 9. Astazi am intalnit acelasi defect. Aparent totul OK (VGH,VOFF...) dar lipsa imagine. Corupt 24C32 (BL24C32A IC102) de pe t-con integrat in hv320whb-n85. Rescris cu alt dump,aparut imagine. Diferenta intre dump citit si unul functional era la o singura adresa,0x403 00 dump functional FF dump corupt.
 10. 35 100 6 ceva? Cam asta vad marcat pe el. Posibil 100uF 6V Alta foto
 11. E bine ca ai gasit problema. Nu am stiut ca e schema "corecta" in prezentare,am presupus ca poate fi doar o parte din ceva si e pe baza de reverse engineering scoasa,de asta si ideea ca ar mai putea fi ceva conectat in punctul comun de ai tensiunea aia acolo si rezistentele bune. In final ,R4 era problema.
 12. Mai este ceva conectat in punctul comun sau R4 cu probleme,contact imperfect,fisurata,corodata sau trasel spre masa fisurat. Pentru prima parte scoti R3 si daca mai ai tensiune unde era punctul comun sigur mai este ceva conectat acolo. Pentru partea a doua,schimbi R4 vezi conexiunea ei catre masa sa fie buna de asemenea cea catre punctul comun.
 13. Fara U2 fara C6 divizorul functioneaza corect? Montarea lui C6 cum influenteaza acum? Alt condesator in caz ca apar anomalii?
 14. Valorile sunt corecte sau masurate in circuit? Poate oscilatorul nu e mort (depinde cum l-ai verificat) insa in momentul in care masori se blocheaza cumva. R3 si R4 masurate separat nu in circuit. Eliminat U2 , daca e capsula SC ... e destul de usor. C6 masurat pe rezistenta separat si-sau in circuit? Sa nu fie ceva in neregula cu el.Eventual il pui paralel pe R4 si vezi daca tensiunea din divizor difera cu sau fara el.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines