Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Domnilor, cu ce va barbieriti?

Evaluează acest subiect


Ovidanie

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

În general cu aparate de unică folosinţă, preferabil marca Wilkinson, dar şi cu Gillette.În ultimul timp m-am lenevit şi mă ,,bărbieresc,, cu maşina de tuns fără grătar, am un Philips şi taie destul de aproape.Aş fi luat un aparat Philips One Blade, dar după ce că-i scump, mai trebuie schimbate şi lamele după un timp....pe când cu maşina de tuns n-am treabă, în două minute sunt rezolvat.Şi nu mă mai irit deloc...

Link spre comentariu

Ma barbieresc zilnic, inclusiv in concediu. Asa m-am obisnuit. Imi si creste barba foarte repede. In anumite circumstante m-am barbierit si de doua ori pe zi.

Am inceput cu lama clasica cu aparat cu gratar, apoi cu aparate de unica folosinta (BIC, Gillette, Wilkinson etc.).

Am fost victima reclamelor de la TV si am folosit o perioada Gillette Sensor, Senzor Excel si Fusion sau Mach (nu mai stiu exact). Din ce in ce mai scumpe de la un model la altul.

Dar, prin 2003 sau 2004 am primit cadou un aparat de ras electric Philips (HQ 7830) din gama celor ieftine. Il am si acum si il si folosesc doar la retea - nu mai merg acumulatorii - va trebui sa-i schimb.

De atunci nu am mai folosit aparate de barbierit cu lama.

Intre timp am cumparat un Philips si un Braun, tot cu capete rotative.

Capetele de la aparate le ascut eu, nu am cumparat capete de schimb.

Link spre comentariu

Folosesc de muult timp un aparat Gillette Mach 3, mă bărbieresc o dată- două ori pe săptămână depinde de situație. O rezervă m-a ținut aproape un an în aceste condiții. Rezervele au fost aduse de un prieten, din Germania, cumpărate de la noi, sunt de mai proastă calitate. Am și un aparat de bărbierit pe acumulatori Braun 8000 dar nu prea mă împac cu el, mă irit și nici nu prea iese bine treaba.

Editat de woodyteo
Link spre comentariu

Tata a mostenit briciul, de la bunicul sau, care a muncit, citiva ani buni,(vreo zece ani) la mina, in SUA, dupa care a revenit acasa!

Dupa moartea batrinului, tata si-a insusit briciul,cu care s-a barbierit pina prin 2000, cind a inceput sa foloseasca lamele de ras! Ascutitul briciului era un adevarat ritual, folosind o curea din piele neagra, de animal (habar n-am ce animal),care facea ca taisul sa fie extrem de fin! 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, telefunken a spus:

Scuze pentru citare, am vrut sa fie foarte clar:

Foloseste, in acest caz al electricelor, cineva pre-shave ?

cu foarte multi ani in urma am primit cadou un aparat de ras electric, cred ca Braun. M-am barbierit de citeva ori cu el, nu mi-a placut, nu lasa fata neteda. Am folosit o singura data preshave, cred ca Gillette era, m-am iritat cumplit, parca ma umplusem de cosuri si ma ustura putin. A fost singura experienta electrica.

de atunci ma barbieresc cu lame de unica folosinta, un Gillette M3 ma tine cam 3 luni, cu barbierit odata la 2-3 zile. Pina cum vreo 10 ani am folosit spuma si pamatuf, pe urma m-am cam lenevit si am trecut la gel spray. Aftershave folosesc foarte rar, in general cind ies pe undeva, si il mai subtiez cu alcool sau apa distilata.

Link spre comentariu



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări