Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Black Hawk


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 169
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ca să fie clar, există un acord între România şi SUA în legătură cu astfel de incidente, nu vă faceţi iluzii că pilotul va fi tras la răspundere de Poliţia Rutieră sau alte organe de stat.Dosar penal se deschide şi când te sinucizi, dar nu înseamnă că va şi răspunde cineva pentru asta.Cei afectaţi direct vor fi despăgubiţi, stâlpii vor fi schimbaţi şi cei implicaţi vor rămâne cu nişte amintiri deosebite.Bine că nu s-a prăbuşit direct peste vreo grădiniţă sau spital...aia era o tragedie.Sunt sigur că pilotul va fi chiar decorat pentru prezenţa de spirit avută..

Link spre comentariu

 N-am nicio legătură cu termenul bantustan utilizat de surogatul de boxer de la antena 3.

 Îl folosesc pentru că ţara asta seamănă cu un sat fără cãini de pază.Nu mai înşir celelalte considerente findcă le pun degeaba.Aici se taie/cenzurează ca-n vremurile "bune"...

Link spre comentariu

Ţara asta este aşa cum este fiindcă noi toţi permitem tacit să fie aşa...nu da vina pe ţară, că faci parte din ea.Gândeşte-te câte ai făcut ca să schimbi ceva, măcar să încerci asta...

Ne mirăm că avem mizerie peste tot, dar câţi părinţi le-au explicat copiilor lor de mici că şi afară din casă trebuie să păstreze curăţenia ? Câţi aţi atras atenţia cuiva care scuipă seminţe pe jos ? Sau câţi aţi intervenit când aţi observat că se întâmplă o faptă reprobabilă sau un accident ? Întorcând capul la tot ce ne înconjoară, avem exact ce merităm..

Link spre comentariu

Si cel care l-a omorât pe Teo Peter a avut dosar penal. Asa, si?

Pe de alta parte, e vorba de un incident aviatic. Daca a fost o defectiune tehnica, cine e de vina? Daca a fost o eroare de pilotaj, povestea se schimba.

Link spre comentariu

Un om nevinovat a fost împuşcat în cap de către un poliţist de la o brigadă specială în plin Bucureşti acum ceva timp.Omul era la volan şi a fost confundat cu un interlop periculos, când a fost somat a reacţionat de frică şi nu a oprit.Cel care l-a ucis nu a păţit nimic....deşi nu era vreun agent FBI american şi faptul nu s-a petrecut  prin vreo comună obscură din Moldova.Şi voi vă faceţi probleme cu un pilot militar SUA...

Link spre comentariu

 Înainte de '90,într-o parcare din Severin,trece "meliţia".Observă un individ,care li se pare suspect,umblând la uşa unui camion.Se pun cu bulanele pe  şi-l transformă în "legumă"!

 Ulterior se află că omul era şoferul camionului.Era cazat la hotel şi venise să ia ceva din maşină!

 Năravurile vechi ale organelor se moştenesc...Şi ,cum zicea Base şase case,"omul e nimic în faţa statului",ca atare moare nevinovat şi nimeni nu răspunde!

Link spre comentariu
13 minutes ago, PINTI said:

Palele au lovit cablurilre dintre stalpi. 

Din aceasta cauza au cazut stalpii.

Daca te uiti la urmatorii stalpi, nici nu se clintesc, ori daca ar fi lovit cablurile dintre stalpi ar fi trebuit sa vad macar un lejer balans si la urmatorii stalpi. As mai adauga ca daca ar fi fost loviti de pale unul trebuia sa se duca intr-o directie, celalat in directia opus, fiindu-le imprimata directia de la rotiatia palelor. 

Eu tind sa cred ca presiunea aerului de la pale a impins "palariile" (reflectorul becului) de la stalpi. 

Link spre comentariu
1 hour ago, Barbu Paul said:

A agatat cablul ( nu cu palele ) dintre cei doi stalpi care au cazut, se vede destul de clar.

Eu nu vad nici un cablu transversal (intre stalpul din stanga si cel din dreapta). La ce minut (si secunda)ai vazut tu cablul? Sa privesc mai atent.

 

Capture-d-e-cran-2021-07-17-a-12-49-45.p

 

Editat de merck
Link spre comentariu



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări