Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Marele Savant

Membru activ
 • Content Count

  1,865
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

648 Excellent

About Marele Savant

 • Rank
  Inaltimea Sa

Profile Information

 • Locatie
  Motru, Gorj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cica patrunjel este, a fost cumparat la ghiveci de la ASDA! la gust si miros pare si este folosit la gatit de mai bine de un an! sotia zice ca este ''patrunjel cret''!
 2. Personal, cunosc o persoana care spune ceva de genul: ''de cite ori aud pe la stiri ce salariu are presedintele tarii, ma bucur ca nu sint eu''!
 3. Corect! cele mai de incredere informatii sint oferite de diversi anonimi plictisiti care bat cimpii sau sint platiti sa imprastie zvonuri alarmiste! Sint sigur ca avem colegi care dispun de asemenea detectoare, chiar si eu am unul acasa, deci daca era cazul aflam indiferent de parerea autoritatilor!
 4. Vreti sa aflati de ce nu a mers cindva? acuma inteleg ca functioneaza!
 5. E cu proape 1750 de mile mai spre vest! sint in ghivece ca le-am mutat din curte una a trebuit sa facem loc pentru o petrecere de cununie, in fata casei si au ramas acolo! vad ca desi e un bulevard foarte circulat, inca sint toate, le numar de trei ori pe zi! In pamint am pus o tufa de patrunjel!
 6. Da, am gresit eu, are mai mult plumb! si chiar lipiturile ies bine, cei care au mai luat diverse kit-uri de la mine pot sa confirme! si eu am avut dubii prima data, dar dupa ce l-am testat, am mai cumparat un Kg. Si lungeste foarte mult viata virfului! Oricum, trebuie sa ma grabesc sa-l termin pentru ca expira anul asta! Este cumparat de pe un anunt de aici, probabil ca multi colegi au luat, pentru ca ofertele se epuizau rapid!
 7. de la 155.000 de firme nu se string nici cit o tura de panselute sau de borduri in Bucuresti! ce firma privata si-ar putea permite sa ''bugeteze'' pierderi de 300-400 de milioane de la bugetul de stat? In alta ordine de idei, pentru ca ''asa e la noi'', am inceput sa culeg rosii din productia pe anul asta!
 8. NOPE, absolut deloc! este Sn60%, Pb 36% si Cu 2%! nu este din cel cu argint
 9. revin cu cele scrise mai devreme: fludorul cu 2% cupru, reduce extraordinar de mult coroziunea virfului statiei de lipit! probabil ca nu l-au pus de prosti in aliaj producatorii!
 10. se stie ca francezii sint niste fraieri, nu sint asa de destepti in cap precum noi! (asta chiar a fost total pe linga subiect!)
 11. draguta, in situatia specificata de mine, ceata era asa de zdravana ca pista nu s-a vazut pina am simtit aterizarea! iar anuntul a fost insotit de solicitatea ca toate aparatele electronice sa fie inchise nu trecute in ''mod avion'' ca de obicei! Probabil ca in UK, ceata fiind ceva mai intilnita ca in alte parti, aeroporturile au ILS IIIc! altfel, pe ceata ai nici mama pilotilor nu ateriza manual! in fine, nu e meseria mea, probabil pilotii prezenti pe forum stiu mai bine! Sincer, daca nu erai tu la mansa sau in turnul de control, relevanta referitoare la decolari/aterizari este zero! parca altul e personajul aici pe forum care le stie pe toate si vrea neaparat sa aiba ultimul cuvint!
 12. din magazinele sau raioanele de cosmetice! Ii zice ''dizolvant'' dar se sesizeaza imediat mirosul specific. Majoritatea sint diverse amestecuri, dar am gasit si un model care desi este usor parfumat, predomina cel de acetona si se evapora imediat! din amintirile mele este produs la buzau! si clorura ferica pateaza, sa nu o mai folosim?
 13. de obicei datorii la stat au tot stabilimentele statului! la privat nu prea te iarta!
 14. Prin cea mai mare parte a lumii sint exact acelasi lucru! Eu am observat ca folosind fludor cu 2% cupru, a scazut aproape spre zero coroziunea virfului de la statia de lipit! periuta de dinti plus acetona! acetona de-a buna, cea care se evapora rapid, nu diversele combinatii dubioase de pe piata!
 15. am vazut si eu tabelul, plus ca inca sint in tema cu contributiile catre stat, de aia mi-a atras atentia! colegul care s-a grabit sa deschida topicul nu a observat?
×
×
 • Create New...