Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marele Savant

Membru activ
 • Posts

  2,105
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marele Savant's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Deci, ieftin si simplu ca braga! treaba de citeva ore, ce rost ar avea sa-si cumpere omul exact statia de care are nevoie! Dv. cite asemenea modificati ati facut?
 2. Nu cred ca fac bine postind, dar asta e: probabil ca dv. ati avut timp suficient la dispozitie pentru a scoate schema respectiva. Altul care traieste efectiv din depanare, poate nu isi permite sa o faca!
 3. E plin YT de filmulete explicative, multe facute de oameni cu experienta indelungata. iar filmarile sint facute profesional, si prelucrate in mod profesional. Citi dintre noi ne-am filmat cum dezlipim integrate? nici macar cel care a deschis topicul nu a indraznit sa posteze un filmulet in care sa ne arate cum repara ceva, o plasma sau un fierbator, indiferent ce, dar sa vedem ca a pus filmarea!
 4. Mie jena, am tot aminat, dar pina la urma va intreb: dv. scrieti asa agramat la misto, sau doar asa stiti?
 5. NU am negat asta! si eu am inceput excat cu o carte a lui! Dar ''geniu''???
 6. Pai despre GDO nu prea sint multe de spus, chiar imi amintesc ca a mai fost cel putin un topic si a murit repede si acela. Publicatiile lui sint cele care se stiu, iar ca om, tinind cont ca a trait relativ izolat, fara familie si prieteni, sint sanse minime ca cineva de pe forum sa-l fi cunoscut personal! Omul a avut un realt talent pedagogic, a avut un start bun, acces la mijloace de documentare cum nu aveau altii, dar s-a plafonat la nivelul pe care l-am vazut in cele publicate de dumnealui! Toti am inceput, cred, cu receptoare cu 1-3 tranzistoare si preamplificatoare de microfofon, dar nu am ramas (iarasi cred) la acel nivel intreaga viata!
 7. Extrem de incintant ce spuneti dv. Poteti detalia, adica in ce epoca se intimpla asta, spre ce fel de antene orientati cadrul si mai ales cum explicati dv. dpdv tehnic receptia respectiva? Si nu te-a luat militia??? sau nu erau indreptate spre ''exterior''? Daca ma gindesc bine, chiar ''Ascensorul'' a instalat asa ceva, cel putin in Craiova, cu module produse la IEI!
 8. OK, scoatem superheterodina, ramin restul la nivel de casa pionierilor! GDO explica si cum sa desfaci un cond. electrolitic, sa-l tai in bucati ca sa faci unele mai mici ori cum sa faci doua rezistente dintr-una!
 9. Si la ce le-a folosit??? apropo, nu securistii furau, alte servicii se faceau ca se ocupa de asta! ''furau'' retete de covrigi si in rest se ocupau de afacerile proprii. desigur, va urma o replica referitoare la vestitele diamante industriale produse in RO. la fel ca in zilele noastre!
 10. Asa se poate recepționat semnalul catv, dar la mica distanta de echipamente. Modulatorul, prin pereți și la distanta, ma îndoiesc! Sau poate exista un emițător la proprietarul instalației.
 11. Americanii au distribuit si manuale de pregatire pentru lupta cu zombi, deci e clar ca trebuie luati in serios!
 12. Cica vpor fi foarte mirati americanii cind vor afla ca doi stilpi electrici romanesti costa cit trei elicoptere de-ale lor!
 13. ce scrie acolo, macar ideile principale? nu mai aruncati linkuri spre pagini in limbi straine, poate nu toti intelegem limbile respective!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines