Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marele Savant

Membru activ
 • Content Count

  2,059
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Marele Savant

 • Rank
  Inaltimea Sa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu am vazut raspunsul aici, v-am trimis cele doua fisiere cu span-ul initial. doar miine seara mai pot face alte teste. Apropo, eu le-am luat de pe ebay.uk si nu am vazut specificatii de genul ''V1 (edy555) sau V2 (grup HCXQS) ''. sau nu am fost eu atent!
 2. Corect! cu observatia ca atunci vremea s-a incalzit dupa 2 ani, adica in 1920 cind s-a considerat pandemia incheiata! Spune-le sa se apuce de altceva sau sa se impuste!
 3. asta ar fi captura pentru un filtru pe 10,7mhz, folosit in radiotelefoane! unde sa va pun cele doua fisiere?
 4. Sincer, eu ma refeream la folosirea alaturarii celor doua cuvinte, care desi e des intilnita, e gresita si mai ales ''suna ca dracu'''!
 5. A inteles draga, am inteles! Am priceput cu totii ca daca sefii solicitau o lada de mici pentru ''protocol'', angajatii mai furau inca 4 pe linga cea solicitata! postarea mea a fost o continuare a povestii cu ''descurcatul'' in comunism. Asa cum am mai spus, nu-mi vine sa cred ca unora procedeul ''descurcarelii'' li se pare ceva normal. si ca faptul ca se ''descurcau'' compenseaza toti anii de foame, frig si intuneric!
 6. Asta plus conspiratiile sint din alta categorie. ma refeream la oamenii normali, care afirma ca nu au gasit loc prin aplicatie si incearca la delefon cu DSP sau medicul de familie! cei din urma, intrebam daca au acces la locuri rezervate! eu am prins in februarie, am citit saptamina trecuta ca s-au infiinta niste centre noi in Bucuresti si dupa ce am anulat programarea anterioara, facuta pentru alt oras, am prins in bucuresti! inca erau suficiente locuri libere! De ce ''ca si''?
 7. Desigur, asta e o mindrie! asa trebuia sa traim cu totii, descurcindu-ne! ma intreb daca cei din combinatele siderurgice furau si faceau troc cu fonta, otel sau ce mai produceau ei! Eu lucrez acuma la o inteprindere care mai are citiva zeci de angajati din circa 1000 in 1989! deseori aud povesti despre cum se descurcau ei, furind tot ce se putea fura si facind troc cu cei de la fabricile vecine! Am fost privit foarte ciudat cind le-am spus ca se ve de rezultatul, adica mai sint 50 de oameni din 1000! Sint multi care fac apologia ''descurcarelii'', inclusiv printre colegii nostri,
 8. pai vinzatorii din magazinele unde se vind si alimente, intra la categoria a II-a!
 9. ce anume nu a mers? si apropo, daca sunii la telefon, cei de acolo au locuri rezervate pentru programari, nu tot cele disponibile pe platforma le vad si ei? sau medicii de familie?
 10. Am voie sa nu te cred ca ai lucrat in/pentru respectivul serviciu? mai ales ca in alta varianta povesteai de alt serviciu nu de sri!
 11. Eu am spus cindva ca de cind nu se mai fumează în birouri au scăzut rezultatele! La NASA se vede foarte bine asta.
 12. Draga, aparatul nu trebuie ''sa-si scoata banii'' de la primii doi clienti! Spuneti-i patronului ca la valoarea respectiva intra la categoria ''mijloace fixe'' si poate fi amortizat in 5 ani! Iar daca nici din vopsit masini nu ies bani, inseamna ca nu mai ies din nimic!
 13. corect, doar noi sa luam bani, altii sa nu ia! P.S. ce va impiedica sa importati singuri obiectul respectiv? poate este la un click de maus de dv!
 14. De ce draga? guvernele de dupa 1990 au pompat bani cu nemiluita in curu'inteprinderilor de stat! in unele, mai mult de 10 ani! dar toti banii s-au dus in salarii sau achizitii supraevaluate, nu s-a reinvestit nimic pentru modernizare. Aprovizionarea si desfacerea se faceau prin firme capusa, care sufocau si mai mult inteprinderile respective! Iar angajatii de la serviciile de desfacere ale firmelor de stat, credeau ca vor ramine vesnic furnizori unici pe piata, asa ca tot cu caciula-n mina si plasa cu cadouri se mergea la ''desfacere'' si adesea se pleca cu mina goala desi magaziile gemeau de
 15. Pai, NU! daca se tot repeta prostia asta, repet si eu ca exportul Romaniei a fost in ultimii ani in jur de 70 miliarde euro anual! ia vedeti cit a fost vestita datorie platita in multi ani de frig, foame si intuneric inainte de 1989!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines