Jump to content

Marele Savant

Membru activ
 • Content count

  1,496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

333 Excellent

About Marele Savant

 • Rank
  Inaltimea Sa

Profile Information

 • Locatie
  Motru, Gorj
 1. Protectia datelor personale

  ''ofiter'' nu inseamna militar. exista si ofiter de stare civila, la banci sint ''ofiteri de credite'', ''ofiteri de serviciu'' de paza duminica prin curtea santierului, chestii facute pentru a suna pompos! Am citit si eu si nimic de speriat, probabil ca cei de cg au avut nevoie de un pretext pentru a inchide taraba in mod onorabil!
 2. Protectia datelor personale

  Se pare ca este mai veche reglementarea, dar daca de aproape un an nu mai am tangenta cu domeniul, am ramas destul de surprins. Stie cineva mai pe scurt despre ce e vorba? Sigur se poate cauta reglementarea respectiva, dar erau mai interesante niste info venite din partea celor implicati despre felul in care au gestionat problema! http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/noile-norme-privind-protectia-datelor-incep-sa-si-produca-efectele-publicatia-computergamesro-si-a-incetat-activitatea-1_5adaede8df52022f7512b27c/index.html
 3. Bill Gates

  Da, chiar! cum ar putea cineva sa invidieze un miliardar!?
 4. Sa pun banii la banca ?

  Uite ca avem si oameni de succes printre noi, cu firme si conturi!
 5. contor electronic hot

  Se spune ca anumite echipamente nu se descurca bine cu consumatorii reactivi, ar fi interesant de vazut daca mai aveti vecini cu acest tip de aparat si daca au dubii cu inregistrarile. daca furnizorul are chef si vrea, se pot face inclusiv estimari ale consumului in functie de locuinta si trage concluzii de rigoare. Eventual ii trageri un cu toporul si-i chemati sa-l schimbe, fara explicatii. Indiferent de ce incearca ei sa induca public, nu sinteti paznicul aparatului respectiv. Sau, chiar nu aveti un cunoscut care sa poata sa-l inlocuiasca? eventual le spuneti ca nu doriti banii incasati aiurea din urma, numai sa-l inlocuiasca! Apropo: https://playtech.ro/2017/contoare-electrice-inteligente-consum-mai-mare-decat-normal/
 6. Eu cred ca o mare parte din cei care bubuie cu Kw in masina, o au scurta si incearca sa compenseze cu altceva!
 7. ATC Receiver

  eu am tot asteptat sa aflu ce inseamna ''vreau sa ma apuc de aviatie''
 8. Tester pentru motoare electrice

  dragilor, dar modul de functionare este total dfiferit, sa intelem ca e vorba de clasica invidie?
 9. Fast Charge Vs. Normal Charge

  M-ai topit, ce naiba de marca este ''incarcatorul stok''?
 10. Tester pentru motoare electrice

  sa ne prindem si noi, care este asemanarea??
 11. Ce fac romanii de ''afara''?

  am observat adesea ca lumea are dubii in legatura cu nr. de ''i'' folositi la scrierea unui cuvint, ma asteptam sa nu fie cazul si la citire. In fine, literele scrise de mine alcatuiau cuvintul ''prostii'', parerea mea referitor la cele scrise, mai ales la faptul ca angajatii trebuiau sa aduca adeverinte ca au terminat muncile agricole, altfel nu erau primiti la serviciu! Sint destul de batrin ca sa fi auzit de faptul ca erau fabrici care nu stiau niciodata citi angajati vor veni la serviciu in ziua urmatoare!
 12. Tic tac tic tac

  Multumesc,
 13. Tic tac tic tac

  imi spune si mie cineva daca ''cronograful'' este altceva decit un ceas obisnuit? ca posesor a cel putin un kg de ceasuri, var ca trebuie sa ma pun la punct si cu vocabularul de specialitate pentru a evita sa mai fac alte gafe! P.S. ceasul meu de trei euro care functioneaza bine dupa mai mult de cinci ani, nu va place?
 14. Tic tac tic tac

  prin anii 70, tatal unui prieten a umplut Craiova de Atlanticuri care aratau si functionau OK, dar erau simple replici aduse de alt cunoscut, vaporean, vindut cu numai 100 de lei bucata! Cit am avut tangenta cu diversi posesori, nu am auzit pe niciunul sa se plinga!
×