Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marele Savant

Membru activ
 • Content Count

  2,028
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Marele Savant

 • Rank
  Inaltimea Sa

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Este extrem de ciudat ca ati uitat de aritmetica, în schimb exprimarea în scris este foarte corecta și chiar și virgulele sint la locul lor!
 2. Adica, in limba materna, pentru cei care nu stiu sa traduca din bengaleza, unii nu doar ca maninca ''figurativ'', dar imprastie si in jur!
 3. vad ca se tot vehiculeaza chestia cu ''linsul moastelor''! mi s-a parut mie la tv, sau moastele se afla protejate intr-o incinta transparenta deci nu au cum sa fie linse???
 4. cineva angajat la 25 de ani, dupa 35 de ani de munca, adica la implinirea virstei de 60 de ani se poate pensiona doar anticipat, desi are lucrata perioada necesara iar la implinirea virstei de 65 de ani va primi pensie pentru limita de virsta! Iar daca s-a angajat la 18 ani, dupa terminarea liceului, la 60 de ani deja a depasit cei 35 de ani de cotizare pentru pensie integrala, dar nu poate avea acces la ea inca 5 ani! Si pentru pensia de urmas s-a cotizat, deci nu ''Restul mai putin sau deloc.'' Asta e cam ca folclorul care circula prin toate mediile referitor la cei care traiesc din a
 5. Mai draga, ai grija, bautura e buna, dar trebuie sa te tii de ea!
 6. poate ca unii sint patroni (sau au interese) in industria de specialitate, adica coroane, coliva, prosoape, cruci, sapat gropi, saloane pentru parastase si pomeni... acestia si daca personal poarta cite 3 masti suprapuse, vor face propaganda impotriva acestora!
 7. si primesc orice cetatean care vine cu bilet de trimitere la poarta spitalului?
 8. recunosc, cuprins de jena ca functionarea frigiderelor, a cutiei de viteze si a motivului pentru care nu cad avioanele, vor ramine niste enigme vesnice pentru mine!
 9. Daaa, multi il uras pe Iliescu si acuma, suparatio ca nu au putut ei privatiza fondul locativ si sa-l inchrieze sclavilor! Si asta nu i se va ierta niciodata! Iar Iliescu si grupul, in calitate de autori ai loviturii de stat se putea proclama rege, sultan, sef de trib sau padisah, fara a avea cineva ceva de comentat! In schimb, au urmat alegeri libere si puzderie de partide! Sa nu uitam ca pina la urma a condus lovitura de stat care ne-a facut liberi! Pina la urma orice revolutie isi va devora conducatorii, cazul revolutiei fraceze e cunoscut de toata lumea si nu este unic! In con
 10. Onorabile, ''drepturile omului'' nu sint ceva imuabil, batut in cuie ori dat de Dumnezeu! Sint doar niste propozitii scrise de cineva, cindva, acum multa vreme, in alt context si nu inseamna ca nu pot fi schimbate, modificate, restrinse sau largite!
 11. Ai omis sa mentionezi si armata de idioti care pentru 30 de bani postarea sau pentru ca atit ii duce capu', raspindesc toate intoxicarile lansate pe piata sau primite prin mail!
 12. Pe voi va plateste cineva sa imprastiati asenenea gogomanii sau o faceti din convingere???
 13. la regimul pe care il au detectoarele de metale in Romania, nu este deloc recomandabil! poate sa le produca oficial, infiintind o firma in domeniu.
 14. Nu va pare ciudat ca firma respectiva a construit cu succes autostrazi in toata lumea, mai putin in democratia noastra originala?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines