Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Marele Savant

Membru activ
 • Content Count

  1,757
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

607 Excellent

About Marele Savant

 • Rank
  Inaltimea Sa

Profile Information

 • Locatie
  Motru, Gorj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. fotografiile astea reprezinta ce aveti pe noptiera de linga pat???
 2. sincer eu cred ca ''testele realiste'' se fac in conditii reale de utilzare! deci nu pe cimp la distanta de zonele locuite, in locuri unde sint sanse minime sa fie folosit in mod curent!
 3. probabil ca s-au dumirit ca au dat baniin degeaba pe ele si incearca sa mai recupereze din pierdere!
 4. se stie ca impotriva romanilor este organizata o conspiratie mondiala, poate chiar intergalactica! ce daca e mai scump si avantajul ar fi cu minus, important este sa existe conspiratia!
 5. Ma indoiesc total! pe vremuri o carte aparuta intr-un tiraj de 100,000 de exemplare era ceva obisnuit, acuma daca s-au tiparit 10.000 ex. dintr-un volum se spune ca a dat lovitura!
 6. Ieri am terminat ultimul volum din ''Sfirsit de mileniu'' -Radu Tudoran, dupa care-l voi incepe pe penultimul!
 7. totusi, acesta nu este un aria de preistoria radiocomunicatiilor unde sa postati chestii rasuflate de acum un secol si nu cere nimeni sa se stearga postarile dv.! Indiferent de subiect, deturnati discutiile spre superreactii si multi Q. Si nici aici nu postati realizari concrete ci simulari sau scheme didactice! Eu pot posta zeci sau poate sute de fotografii cu montaje facute de mine, dv. o puteti face?
 8. de fapt s-a facut in multe locuri, problema este ca e greu cu debransarea, numai pentru gatit nu se omoara lumea cu separatul!
 9. la mine in oras sint gaze de mai bine de 10 ani si inca sint scari de bloc unde nu este nici un client! oamenii deja au mai multe butelii, caldura de la stat inca e ieftina, desi costurile de racordare nu sint mari iar la inceput a fost gratis!
 10. Stimate domn, problema dv. este aceea ca veniti cu chestii concrete, realizate practic si care functioneaza! veniti si si dv. cu simulari sau cu zeci de linkuri si atentie, sa nu depasiti nivelul receptoarelor cu reactie!!!
 11. Sigur ca idealul oricarui om este sa munceasca pina cade rupt, minim 15 ore pe zi, sapte zile pe saptamina, pe salariul minim! iar daca este angajat, se va simti cu atit mai implinit cu cit patronul va avea mai multe vile, mai multe masini si mai multa valuta in conturile din strainatate. Asta desigur in timp ce firma este intotdeauna pe pierderi sau la limita!
 12. Am intrebat pentru ca am si eu unul si in nici o situatie tranzistorul respectiv nu era alimentat, a trebuit sa-l alimentez printr-un fir tras de pe rezistenta de colector la plus. Si a crescut mult amplificarea facind scc pe rezistenta din emiter!
 13. vrei, te rog sa-mi spui ce tensiuni ai pe tranzistorul smd de pe placa mare, cel din calea de US?
×
×
 • Create New...