Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Marele Savant

Membru activ
 • Content Count

  2,013
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

704 core_reputation_level_5

About Marele Savant

 • Rank
  Inaltimea Sa

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Motru, Gorj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. eu asteptam ca cei care aberau ca in diverse institutii ale statului nu esti primit daca ai o alunita pe burta si un fluture tatuat pe buca stinga sa recunoasca ca au postat fara sa aiba habar despre subiect, doar ca sa se dea importanti! sint si au fost acceptate semnele respective daca nu sint vizibile! dar respectivii schimba vorba, o dau pe dupa leustean, ocolesc prin gara pe la Strehaia, numai sa nu le cada galoanele daca recunosc ca au postat si au insistat aiurea!
 2. dece se pare ca am avut dreptate! nu ca ma astept ca cineva sa-si ceara scuze ca posteaza toate bizdiganiile vazute in filme acum 100 de ani! In schimb, pot umbla cu barba si chiar arata ca dracu' in uniforma! si ei si militarii sau oricine in uniforma!
 3. am dat-o ''cu comunistii'' (aveti o obsesie, nu?) doar pentru a specifica faptul ca atunci legea spunea fara semne particulare vizibile, deci pe fata, miini si alte portiuni de piele vizibile cind un om este imbracat! in ce priveste legea actuala, poate o posteaza cei care o citeaza, ei trebuie sa dovedeasca, daca e de dovedit ceva. oricum, in filme fantezia scenaristului sau a regizorului tinde spre infinit, nu trebuie bagate in seama! presupun ca din filme vorbiti, nu cred ca stati toata ziua la cafele cu agenti sub acoperire, superspioni sau alti asemenea! sau stati???
 4. Corect! toata lumea stie ca interlopii trebuie sa se imbrace, sa vorbeasca, sa se poarte si sa fie tatuati conform standardelor in vigoare! daca nu le respecta sint amendati penal! ei trebuie sa se imbrace corespunzator legii pentru a fi usor de recunoscut pe strada!
 5. TETRA e hipstereala UE. prin SUA, unde am inteles ca este baiatul dumnealui, multe institutii inclusiv politia transmit in MF, in clar! de fapt sint si stream-uri live cu traficul radio al politiei, pompieri sau ambulanta, exact cum este live atc pentru aviatie! probabil, sigur, ca au si ei sisteme de transmisie criptate, dar nu le folosesc pentru toate fleacurile ca la noi!
 6. Povesti cu babauri, va uitati la filme de categoria E. desigur, fata nu poate fi asociata cu a unui agent, numai tatuajul de pe cur!
 7. draga, exceptind superagentii supersecreti, majoritatea politistilor sint cunoscuti de cei din jur si nu dupa tatuaje. la fel si functionarimea din birouri, care are si ea grad si grade! P.S. povestea cu fotbalistii este absolut fara nici o legatura cu subiectul, dar ...era gata sa zic iar ca va vine greu sa recunoasteti cind afirmati ceva gresit! Draga, in mod sigur, in vremea lui Ceausescu legile spuneau ca respectivele semne particulare, tatuaje, etc sa nu fie in locuri vizibile. Ca legile erau aplicate in functie de ce visau caprarii noaptea sau de diverse interese e alta poveste.
 8. Probabil in Romania, unde sint in vigoare reguli prafuite ramase de prin 1952! altfel, vezi politisti tatuati, sau cu cercei in urechi sau nas, prin multe tari (vestice, nu africane)! Iar la fel vezi prin servicii, nu toti angajatii sint supermani sub acoperire! dar din lipsa de obiectul muncii avem grija sa nu fie agentii de circulatie tatuati! Desi, din amintirile mele cerinta este sa nu aiba semne particulare vizibile, pe fata, miini, nu ca nu poate avea o alunita pe spate sau un tatuaj pe buca stinga!
 9. Inca valabile! ** se adauga un set de montaj pentru copii Tronex 72+. L-am cumparat pentru un cunoscut, dar din cauza ca avea o cutie disproportionat de mare am renuntat la ea iar persoana desi initial a fost de acord, ulterior nu l-a mai vrut. A costat in jur de 60 de lire, se vinde la 120 lei! ** si modulele de rf din foto. provin dintr-un (sa-i zicem) modulator, fabricat in Canada si contine componente de buna calitate. Poate fi folosit pentru recuperarea acestora si eventual detasarea unui amplificator de banda larga -coltul din stinga jos. Pretul este de 30 lei bucata sau 50 lei doua bucati, plus transport. ** module dds -cu 5351 pret 38 lei cel cu PCB mov -tot cu 5351, dar cu PCB-ul verde -34 lei (cele doua module au scheme identice, difera doar realizarea practica) -cu 9833, 26 lei bucata In toate situatiile se adauga si pretul transportului!
 10. Nici eu nu va spun pentru prima data ca nu sint nici subalternul dv. nici nu ne aflam in curtea cazarmii, asa ca ma lasa rece ordinele dv. In rest aveti dreptate! de ce sa o duca bine o parte din ce in ce mai mare a populatiei cind puteam fi toti egali in saracie??? Realitatea de pe strazi si din magazine nu poate fi ascunsa prin OZU! Ghinion!
 11. Vaaai draga, dar am spus de fiecare data ca le-am dus inapoi producatorului. nu avea de ce sa ne fie frica! relatiile intre inteprinderi erau altfel decit se credea de pe margine! cauzele erau in general cunoscute, dar la calitatea componentelor nu se putea face mai mult! Pentru 20 de beri pot spune care era si cauza, nu era secreta, dar fara import nu putea fi rezolvata! in anii 80, in industrie nu era ca in armata, nu tremuram toti de frica unui timpit cu mai multe table pe umar! Cei tineri, care nu au avut tangenta cu industria acelor vremuri, pot cadea in extaz la vederea unui aparat cu afisaj care licureste dupa 40 de ani de la fabricare! faptul ca mai licuresc 20 din 8.000 nu il mai cunosc. Desigur! tocmai am vazut unul in functiune acum 2 ore! cumparat imediat dupa 89!
 12. ca tot s-a discutat despre, am gasit si eu 3 afisaje mai deosebite prin cutia de resort! pe unul din ele apar niste reflexii ciudate, dar nu e nici praf, nici nu arata asa in realitate!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.