Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Marele Savant

Membru activ
 • Content Count

  1,594
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

531 Excellent

About Marele Savant

 • Rank
  Inaltimea Sa

Profile Information

 • Locatie
  Motru, Gorj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mai frumoasă ca cele în care animalele sunt vinate din plăcere, nici macar de foame?
 2. Marele Savant

  Tableta, statie radio, aparate de masura

  Multumesc de info si aprecieri! Topicul rog sa fie inchis! Emil
 3. Marele Savant

  Vânzători...

  de ex. niste carduri cisco pentru un cmts erau in europa la distribuitorul oficial peste 20.000 de euro, s-au preferat ulterior cumparate la mina a doua de pe ebay, de la persoana fizica, de peste 10 ori mai ieftin bucata, plus transport si tva in vama desigur. Si ciudat, cel nou a picat dupa mai putin de doi ani, cele vechi a picat doar unul in aproape 8 ani! Si nu a comentat nici un control ca ar fi ceva ilegal!
 4. Marele Savant

  Vânzători...

  se face un borderou de achizitie de la persoana fizica respectiva, este absolut legal si folosit! sint situatii cind chiar fara factura poti obtine un pret foarte bun, iar statul nu este pagubid pentru ca nu deduci cheltuiala respectiva, nu deduci tva...
 5. Marele Savant

  Gazul natural ,o pacaleala sau,,,,,,,,,,,nu!!!??

  Acuma este clar: faptul ca moare lumea in spitale dovedeste fara putinta de tagada ca analizele referitoare la calitatea gazelor sint false!
 6. Marele Savant

  Gazul natural ,o pacaleala sau,,,,,,,,,,,nu!!!??

  dv. ati spus ca factura este o dovada, m-am uitat pe o factura si nu dovedeste nici o frauda, ma gindeam ca poate dv. aveti alte facturi diferite de cele ale muritorilor de rind!
 7. Marele Savant

  Gazul natural ,o pacaleala sau,,,,,,,,,,,nu!!!??

  ''''Cand factura vorbeste, nu stiu despre ce conspiratie vorbesc altii...''' conspiratia consta in aruncarea cu acuzatii nedovedide de nimeni! Postati va rog o factura pe care sa scrie ca analizele sint falsificate si imi cer scuze public in secunda urmatoare! topicul nu trebuie inchis, este bine de lamurit daca furnizorii de gaze ne insala sau doar visam noi conspiratii!
 8. Marele Savant

  Gazul natural ,o pacaleala sau,,,,,,,,,,,nu!!!??

  Pina vede, sa mai adaugam o zicala: Hotul striga: hotii! alminteri cum poate cineva lansa public, doar in functie de popzitia astrelor, asemenea acuzatii!? Desigur, toti lucreaza la cele mai curate firme din lume si sint cei mai cinstiti oameni! Restul, intreaga lume, fura! Nu pare dubios? Personal, ma cunoaste suficienta lume pe forum ca sa pot dovedi ca nu am nici o tangenta cu firmele care produc, transporta sau distribuie orice fel de energie! Dar prea multe conspiratii, utile poate pentru ca genereaza trafic pe forum desi ma cam indoiesc!
 9. Marele Savant

  Gazul natural ,o pacaleala sau,,,,,,,,,,,nu!!!??

  Sa nu uitam zicala noastra preferata, ramasa inca de pe vremea dacilor: Fara conspiratii, viata este pustiu!
 10. Marele Savant

  Receptor compact, tripla conversie + SDR

  10.245 găsești în RTP-urile de IEMI, care inca se mai găsesc pe la noi!
 11. Rostul este simplu: noi utilizăm aceste filtre de ceva decenii iar unii care abia au aflat de existența lor ne învață cum să la folosim!
 12. Marele Savant

  Azi prin targ

  Mi-a urat succes si spor in ramura!
 13. A fost primul trx realizat de mine integral cu care am iesit in trafic. Cu circuitele defazoare realizate corect, am avut corespondenti care nu m-au crezut ca nu folosesc filtru cu cristale! Iar circuitul multi Q isi facea bine treaba la receptie chiar daca dupa unele pareri nu era locul lui chiar acolo! Cred ca si acuma este un transceiver care merita abordat de au radioamator la inceput de activitate care vrea sa foloseasca ceva facut cu mina proprie!
 14. E pacat sa-l banati, pe linga faptul ca intretine topicurile de noutati, a se vedea de ex. cel despre reactii sau multi Q, ori alte noutati de pe vremea razboiului de independenta, ne mai face si sa ne ridem ca la circus, tinind topicurile pe prima pagina!
 15. Marele Savant

  Azi prin targ

  Incerc si eu sa vad ce iese si revin!
×