Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Marele Savant

Membru activ
 • Content Count

  2,153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

766 core_reputation_level_5

2 Followers

About Marele Savant

 • Rank
  Inaltimea Sa

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Motru, Gorj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. si spaniolii tot de acolo au luat vestitele teste! se stie si de ce nu se mai fabrica si ca nu era folositor impotriva virusilor!
 2. Nu e folosita de radioamatori banda de 5mhz, dar e o gramada de radiodifuziune in zona!
 3. acuma sintem la sfirsitul lunii martie, deci respectivii ori s-au vindecat, ori nu au fost bolnavi ori au murit prin deces, deci problema e lamurita!
 4. Atentie, carmolul este numai pentru uz extern!
 5. Fac si au facut mai mult decit s-ar crede, numai ca nu isi fac reclama! cu putina bunavointa te poti informa! iar singurul sector privat de fonduri, a fost sectorul ''furturi, smenuri si risipa''! doar nu crezi ca daca nu se duceau la catedrala se facea vreunul din vestitele spitale regionale promise de un anumit partid. Deocamdata biserica pare cel mai bun administrator. Iar la nevoie, bunurile bisericii nu sint scoase din tara si se pot nationaliza usor!
 6. Parca si guvernul roman a interzis exporturile? a fost aratat si la tv un caz de produse oprite la frontiera! nu devine penala treaba pt. dl. manager?
 7. de ce citeva sute de mii? si oricum si asa ar fi cea mai ieftina si buna varianta pentru tara. dar s-au cumparat teste rapide, pot fi testati si opriti in carantina doar cei infectati, tot se reduc masiv sansele de contaminare!
 8. Am folosit si eu pe vremea cind am vrut sa vad cum devine treaba cu sdr-urile o schema de acest gen. M-a atras faptul ca folosea un oscilator pe frecventa de lucru, nu de 4 ori mai mare ca in restul schemelor disponibile in epoca si a functionat cu rezultate bune. Nu am urmarit daca defazajul este exact cel dorit, dar urechiometric, atit la receptie cit si la emisie a fost OK.
 9. Nu mai baga dume din astea! probabil tot asa au crezut si cei foarte multi care au primit amenzi! Formularul pentru mobil are cimpurile editabile, doar modifici data, se poate insera semnatura, nu este complicat pentru cei obisnuiti. Pentru restul, ramine sa apeleze la cineva sa-i ajute cu imprimatul respectiv!
 10. Eu am observat, cel putin in media, ca sint mereu aceleasi personaje care incearca sa imprastie stiri si informatii cit mai catastrofale, predictii apocaliptice si posteaza mereu numarul de maorti de prin alte tari, daca la noi este prea mic si nu sperie pe nimeni! Nu imi dau seama daca o fac din capul lor sau pentru ca asa scrie in fisa postului! Vad ca nu s-a aplicat pina acuma prevederea ai din codul penal referitoare la asemenea situatii, dar nu-i tirziu!
 11. Mi-e jena sa intevin, dar daca tot ati deschis topicul, este asa complicat sa puneti scheme concrete? Dupa titlu, eu si se pare ca si alti colegi, asta asteptam. Pentru ca, fara suparare, dar parca RST a postat pe topicurile lui, lucruri milt mai concrete, adica scheme si filmari! Si sincer acuma, pot posta si eu minim 2 metri patrati de placi cu piese lipite pe ele, finalizate sau abandonate in diferite stadii! Altfel putem deschide toti topicuri in care indemnam pe cei interesati sa caute pe net! Am ezitat mult pina sa scriu cele de mai sus, dar cred ca am fost in asentimentul multora!
 12. Pai si de Anul Nou a fost acasa, in tara, o parte din diaspora!
 13. parca a inceput cu altii? maimutoiul ala care a fost cu amanta in Israel paraca a fost primul, inca alt maimutoi parlamentar...
 14. cred ca in loc de atita barbologie, era mai simplu sa interveniti la obiect si sa clarificati problema. ati observat ca nu a postat nimeni contra afirmatiei mele, deci este posibil sa mai fi inteles si altii gresit! dar in loc sa clarificati problema in discutie, ati preferat sa faceti referiri la postarea mea in 3-4 rinduri, fara a clarifica problema in discutie. ghiciti ce se intelege de aici?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.