Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PINTI

Membru activ
 • Content Count

  1,201
 • Joined

 • Last visited

About PINTI

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/09/1962

Recent Profile Visitors

5,929 profile views
 1. Putea sa puna o poza cu acumulatorii, nu cu cutia.
 2. Eu va sfatuiesc sa inveliti alimentatorul intr-un material mai gros (patura , ciorapi de iarna, pulovar gros,etc), sa il puneti pe o masa solida sau o masa metalica si sa loviti cu un ciocan in zona de imbinare, de jur imprejur. Zona de lipire cedeaza, nu rezulta aschii de material iar lipirea se face fara probleme, neexistand spatii goale, vizibile. Practic cele doua carcase se lipesc perfect in zona de ruptura. Nu exagerat cu adezivul, va curge si va da un aspect neplacut. Am folosit aceasta metoda la sute de alimentatoare, de diverse tipuri, si nu am distrus decat cateva.
 3. Daca te uitai mai bine la anunt, vedeai ca pretul este 4500 de EURO, in nici un caz RON. Pai cu banii acestia imi schimb masina. Stima.
 4. Rolul Isoscel a fost interpretat de Tamara Buciuceanu Botez. R.I.P. pentru Draga Olteanu.
 5. PINTI

  Underground

  Date personale...studii...cercetari.....analize....etc. Omul nu are nimic de ascuns. Stima.
 6. De ce nu mergi la acelasi meserias? El este cel mai in masura sa evaluieze, sa decida si sa rezolve (depaneze) problema. .......De.........el a intervenit in ea si ti-a luat banii. , Poti arata chitanta si factura de depanare..( daca sunt prezente fizic..). de la ultima depanare. RE.Daca scoti mufa microfonului din staie, ai acelasi efect?
 7. Au fost cumparate din diverse surse sau, au fost cumparate ca fiind noi?
 8. Va salut Trebuie sa ajung la casa parinteasca sa le caut. Cred ca sunt undeva prin pod.
 9. Cu ceva coliere aplicate cilindrului, poti face mai multe combinatii: 4 ohmi ,2ohmi in paralel, etc. Mentionez ca elementul rezistiv este din Kantal cu diametrul de 2mm, bobinat pe element ceramic de 6cm diametru. Daca cineva este interesat legatura pe MP. Trei bucati disponibile.
 10. Am de vanzare 3 rezistente de 8 ohm, 2kw. Poze pe mail.
 11. Inca nu am primit nici un raspuns la mail.
 12. cirip Hardurile au fost scoase din calculator, fara a incerca decriptarea lor, imediat dupa infestare. Intrebarea este daca cineva ma poate ajuta cu recuperarea acelor date. Asta, in ideia de a trimite cele doua harduri pentru decriptarea. Multumesc.
 13. Mircea, ai dreptate. Am W10 si am fost intrebat daca vreau sa download acea scehma de pe elektrotania. A face download de pe acest site de electronica este o placere si este un lucru pe care il fac curent. Intr-adevar, acolo s-a produs infestarea. Mi-sa atras atentia ca descarcarea nu este intr-o zona sigura, dar eu am continuat download-ul. Nu era prima data cand luam acea decizie de descarcare, trecand peste securitate. De 10 ani de zile am trecut peste aceaste avertizari, fara nici o problema. Acum stiu: "Cine se opareste cu ciorba, sufla si-n iaurt".
 14. Intrucat hardurile sunt scoase din calculator si inlocuite cu altele, va trebui sa incropesc un nou calculator pentru testarile recomandate de Dvs. Intre timp alte sfaturi sunt binevenite. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines