Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

PINTI

Membru activ
 • Content Count

  1,241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,286 core_reputation_level_5

1 Follower

About PINTI

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/09/1962

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  IL

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

4,760 profile views
 1. PINTI

  Cumpăr E0503

  Generator de semnal 0,1-110MHz modulat MA, MF, VOB.
 2. Un scartait de anvelope, urmat de o bufnitura puternica se auzi de afara M-am dus sa ma uit pe fereastra sa vad ce s-a intamplat. - Ihmmm?…Iubire, ziceai ca maica-ta trebuie sa vina cumva astazi pe la noi? i-am spus sotiei mele. - Da. De fapt ar trebui sa soseasca din clipa in clipa. - Nu cred ca va mai reusi…ii zic, abia abtinandu-ma sa nu rad. Cred ca tocmai a fost imprastiata pe tot drumul de catre un BMV M5. - Oh, Doamne! striga ea. Nu se poate! - A… nu, ai dreptate, ii spun, dupa ce ma mai uit odata pe geam la masacru. - E un VW Touareg…
 3. O femeie nervoasă işi sună bărbatul: - Pe unde naiba eşti? - Draga mea, ştii magazinul ăla de bijuterii unde ai văzut inelul ăla imens cu diamant? Mi-ai zis că te-ai indrăgostit de el iar eu ţi-am zis că intr-o zi o să ţi-l cumpăr. Femeia cu un glas moale: - Off, ... iubitul meu, da imi amintesc. - Ei, ... eu sunt la barul de lângă!!
 4. Verificati si angajatii din acea tura de noapte. Poate au si ei niste idei...
 5. Sotul pleaca in delegatie si luandu-si la revedere de la sotie, primeste ultimele sfaturi pentru deplasare: - Si, te rog, sa nu cheltui bani pe lucruri ce le poti avea gratis acasa!
 6. Politistii dintr-o sectie de politie, termina niste cursuri. La sfarsitul cursurilor, instructorul le zice: - Bai baieti, sa nu uitati sa va purtati ca niste caini, asa cum v-am invatat aici. Se duce Gica al nostru acasa suna la usa, nevasta bucuroasa ca a venit il intreaba cum a fost. Asta incepe: - Auuuuuuuuuuu, auuuuuuuuuu….Ham...Ham...Ham... Apoi il intreaba nevasta ce sa ii puna de mancare. Asta iarasi: - Auuuuuuuuuuuu, auuuuuuuuu….Ham...Mrrrrrrr....Mrrrrrr. Si uite asa toata seara. Innebunita, aceasta da un telefon la nevasta unui coleg cu care fusese la cursuri: - Auzi draga, Gica asta al meu se comporta cam ciudat, cand il intreb ceva face: auuuuuuuu, auuuuuuu....Ham...Mrrr.....Cred ca se crede caine. - Draga, zice cealalta, fii multumita ca face numai atat Al mea s-a bagat sub masa si se linge pe "scula"!!!
 7. Daca se face o comanda, vreau si eu unul. Contact pe MP.
 8. Florin, de ce nu postezi tu pe un forum de agricultura pentru aceasta prasitoare? Aici este un forum de electronica si/sau electrica. Ai cerut date despre motoare, transformatoare, condensatoare, etc. Colegii te-au ajutat pana la..... limita rabdarii. Incepi iar o avalansa de intrebari despre prasitoare "cu leuri si sageti" precum cea cu pastilele cutitelor de strung. De ce nu pui ceva poze. Cum spunea si colegul @sesebe mai sus, de unde sa ghicim noi ce tip este prasitoarea ta. ....si cu fertilizator... Stima.
 9. A fost odata un mare hot de buzunare. Si ca sa-si extinda afacerile s-a casatorit cu cea mai mare hoata de buzunare. Dupa un timp ce si-au zis ei: meseria asta trebuie dusa mai departe. Si au facut un copil. Dar la nastere au observat ca baietelul lor avea ambii pumnii stransi. Nu voia sa ii desfaca. Si erau tare necajiti. Mama: - Cum o sa devina fiul nostru cel mai mare hot din lume, cum o sa opereze la buzunare daca are pumni stransi? Tatal sta, se gandeste si zice: - Hai sa il punem la o incercare. A luat un ceas si l-au plimbat prin fata copilului. In momentul acela, harst, copilul a smuls ceasul. Si atunci, datorita gravitatiei, din pumnii stransi ai copilului, a cazut inelul moasei si verigheta doctorului...
 10. Un tanar se intorcea acasa in suburbia in care locuia - o zona rezidentiala dintr-un oras tipic american. In fata fiecarei case se afla cate o pajiste cu iarba taiata si intretinuta frumos. In timp ce mergea, l-a apucat o cumplita durere de burta. Cum se afla la mai mult de cateva strazi pana acasa, tanarul s-a apropiat de un tufis, s-a desfacut la pantaloni si s-a asezat pe vine. Dupa ce a terminat s-a uitat sa-si vada „opera”- insa a ramas surprins! Iarba era verde si curata. Deja se inserase si pentru a fi sigur, a aprins bricheta sa vada mai bine. Nimic! Atunci a lasat bricheta pe iarba si a plecat acasa. Intreaga noapte nu a putut dormi, gandindu-se la fenomenul ciudat care s-a petrecut. A doua zi de dimineata s-a intors la tufisul cu pricina. Bricheta era tot acolo, dar nimic altceva. Dupa ce s-a ridicat in picioare, in fata lui a aparut o batrana. Aceasta, ofensata, i-a spus: -Aha, deci tu esti cel care a facut pe broasca mea testoasa!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.