Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PINTI

Membru activ
 • Posts

  1,265
 • Joined

 • Last visited

About PINTI

 • Birthday 10/09/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PINTI's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Week One Done
 • Dedicated
 • One Year In

Recent Badges

 1. Păi pune o poza . Am multe relee, dar dacă nu am o imagine, nu stiu ce iti trebuie. Copiaza poza din catalogul Schrack si pune-o aici. Ed. Am scris in acelasi timp
 2. Cine stă să caute pentru tine acel releu după serie. Pune o poză.
 3. Am eu TDA 1046. 30 de bucati NOS. Detalii pe MP.
 4. Eu am patit-o cu cablu RF 50 ohmi RG58U de la Miv...... , colac de 300de metri. Centralul din Cu iar tresa din Al cuprat. Il foloseam la antenele de CB de pe auto. Am observat aceasta dar am zis sa incerc. La cateva luni de la inlocuire, clientii veneu cu un SWR la statie ca si cand nu ar fi avut antena pe masina. Noroc cu firul central care mai radia ceva. Daca nici acesta nu facea contact trebuia sa schimb finalii de emisie la greu. Am renuntat la el, intru-cat nu puteam sa asigur un contact sigur in timp al masei in regiunea de sus a antenei (umiditate, trepidatii, etc.).
 5. Are la Adel...ida. 16.80 RON. 2 bucati am si eu NOS, dar nu stiu pe unde sunt.
 6. Storm Discoveri Storm Defender Nu au si ele niste litere sau cifre pe acolo. Scrie pe eticheta din spate.
 7. Cum se numesc statiile? Am multe stricate si poate te ajut eu. Si ceva poze ar fi binevenite.
 8. Pai daca spune ca de la un metru functioneaza, ce treaba au bateriile?
 9. Varfurie de Gordak ( 952 ce am eu) au diametrul gaurii de 4mm. In rest, ca dimensiuni, sunt identice. Se poate incerca o gaurire la diametrul corespunzator elementului de incalzire. S-ar putea sa nu mai aiba aceiasi inertie termica, datorita faptului ca masa acestui varf sa micsorat prin gaurire. Se gasesc relativ usor, la niste preturi foarte ieftine si cu forma varfului foarte diversificata. Intrati pe pagina lor din Romania. Merita incercat.
 10. Electrovalva isi face treaba. Poate fi presostatul sau acel furtunaș, care vine la el. Acesta poate fi infundat sau are o fisura.
 11. PINTI

  piesa necunoscuta

  Este o piesa care se folosea in telefoanele fixe romanesti fabricate de Electromagnetica Bucuresti. Se monta in telefon, la intrarea liniei telefonice, pentru suprimarea diverselor supratensiuni care puteau aparea in aceasta. Are lungimea de cca. 2cm.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines