Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

PINTI

Membru activ
 • Content Count

  1,158
 • Joined

Community Reputation

3,062 Excellent

About PINTI

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/09/1962

Profile Information

 • Locatie
  IL

Recent Profile Visitors

5,503 profile views
 1. Nu am avut aceste probleme. Nu stiu ce este acolo la Dvs. Mai departe nu va pot ajuta.
 2. Eu, personal, folosesc alcool izopropilic. Rezultatele sunt foarte bune. Alcoolul, rezultat dupa utilizare, este lasat la decantat si refolosit dupa eliminarea impuritatilor prin filtrare.
 3. Daca il deschizi la maxim, un procent foarte mare din volumul de apa pompata va circula prin el, asta in detrimentul celorlalte calorifere. Fiind foarte aproape de centrala, acel calorifer se va comporta ca un by-pass, adica un circuit scurt. La restul caloriferelor va ajunge un debit destul de mic de agent de incalzire. Printr-un reglaj adecvat, vei reusi sa asiguri o temperatura egala, in noua locatie, in comparatie cu locatiile vechi.
 4. Merge montat fara probleme. Trebuie sa faci totusi un reglaj la robinetul de retur al caloriferului atasat, in asa fel incat sa nu strapezi circulatia fluidului de incalzire prin celelalte calorifere deja existente.
 5. Un potentiometru multitura de 1 kohm si un encoder pentru selectarea frecventei de la o statie militara.
 6. PINTI

  Pistol de aer cald

  Il iau eu . Detalii pe MP.
 7. Multumesc @Toni Marginean pentru acest film. L-am vazut la inceputul anilor '70, dar nu mai stiam cum se numeste. Scuzati offtopic-ul.
 8. ,,Stai un minut cu mana pe o soba incinsa si ti se va parea c-ai stat o ora. Stai o ora langa o fata frumoasa si ti se va parea c-ai stat un minut. Ei, asta-i relativitatea! " Albert Einstein
 9. Un Tarzan modern. VID-20200630-WA0003.mp4
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.