Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PINTI

Membru activ
 • Content Count

  1,216
 • Joined

 • Last visited

About PINTI

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/09/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tub osciloscop D10-210GH Tub funcțional, vine cu bobina de deflexie și carcasa metalică 100lei Aceia nu este bobina de deflexie. Este bobina de rotire trasa.
 2. Vreau si eu 4 bucati ICL 8038. Daca mai aveti. Trimit adresa pe MP. Multumesc
 3. Acum este OK. Multumim.
 4. Nici eu nu pot descarca de pe Drive. Nu se poate pune pe Mediafire?
 5. TR-332 Daca functioneaza pana la 50Mhz, cum arata in poza, i-l vreau eu. Adresa pe mp.
 6. "O leaca de bataie cunosc, jaca di blugi noua am, Brasovul ii di mini." Era o expresie din anii '80'. Acum Brasovul se numeste Iasov!
 7. Aproximativ 30 de pagini pentru lampari. In rest: multa matematica, multe formule, multe diagrame. Se merita cumparata. Edit: Calitate excelenta de tiparire.
 8. Am cumparat eu un volum accesand mail-ul autorului. In doua zile a venit acasa prin Fan.
 9. Am inteles. Puteai sa spui din prima. Succes la cautari.
 10. Ma repet: Ce nu face respectivul comutator? De ce trebuie inlocuit? Crezi ca poti inlocui acel comutator? La cate contacte are nu cred ca il poti inlocui. Mai bine il repari.... acolo pe loc. Spune ce nu vrea sa faca..
 11. Pune o poza. Ce nu face acel comutator? De ce vrei sa il inlocuiesti? Am lucrat in metrologie si te pot ajuta.
 12. De ce nu ne arati si noua materialele din care te-ai inspirat . Poate ca noi mai avem si altele, dar nu stim ce ai tu.
 13. La mine se conecteaza greu pe telefon. Reteaua este in regula.
 14. Cer scuze ca intervin in topicul Dvs. Asta pentru a nu mai deschide alt topic. Am nevoie si eu de cartea tehnica si manualul service pentru statia R 1070. Am o statie de acest tip completa, inclusiv antena si telefon de campanie pentru retranslatie. Totul este nou si perfect functional. Am inclusiv si lada de transport si husa in care se afla antena. Rog ceva documentatie. Am la schimb docunentatia completa pentru sattia R 1071. Rog moderatorii sa ma scuze de off-topic.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines