Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

5G


alcon

Postări Recomandate

Digi nu spune in nici un contract ca asigura 1...5 sau 1000 mbps, adica cifra exacta, care sa-i oblige. Ei spun in modul cel mai inteligent in cadrul unui contract ca asigura pana in 1000mbps. Daca tu ai 100 la terminal, e problema ta. Imediat vor gasi si scuzele, daca te incumeti sa le ceri socoteala, ba ca e instalatia necorespunzatoare, ba ca e cablul vechi, sau cine mai stie ce. Cert e ca in forma asta nu ai cum sa-i tragi la raspundere, pt ca si 100mbps sunt tot pana in 1000mbps.

Acum 13 minute, Bandi Szasz a spus:

Eu am contract cu 500mbps mai mult nu imi trebuie oricum da am prieteni care si-au tras cel de 1000mbps si le merge cam cu 900mbps.

 

Link spre comentariu

Nu iti da nimeni banda garantata decat la alti bani, nu la 20 de lei pe luna.

In general abonamentele sunt pana la xxx/mbps si mi se pare logic sa fie asa.

Nu peste tot, pe unde intri si descarci, ai banda mare pentru ca si aia au o anumita banda platita si nu le convine sa o dea doar unui singur om. 

Eu am pana la 300mbps, dar datorita unui router mai vechi, merg tot pe 100mbps si nu ma doare capul, adica astept cateva minute in plus cand descarc un fisier de 7 giga.

Link spre comentariu

Eu am 500 (si) de la DIGI . E providerul de rezerva . I - am contactat sa cresc abonamentul la 1.000 , si vad ca fac figuri . Adica o scalda ... Dar voi rezolva in week - end , sau saptamana viitoare . Nu pot sa spun ce debit asigura , ca ma conectez rar prin serviciile lor , si in general nu descarc fisiere mari ( multimedia etc . ) . Vecinii care au spun ca merge bine ... , multi sunt pustani ahtiati , inclin sa  - i cred . De baza folosesc UPC - ul , 500 ( maxim la ei ) zic , cam acolo e . Sincope apar la ei cam la 2-3 ani odata , sub 8 ore de " pana " . Rezonabil , zic eu ...

Link spre comentariu

Mi se pare corect, avand in vedere ce se intampla in tara asta.Una e sa-i bagi in gușă numai presedintelui de asociatie, alta e sa lamuresti 30...40 de indivizi ca trebuie sa faci bani, instaland celule in capul lor, pe bloc. Acum ceva vreme, se vehicula ideea ca organismul uman nu suporta viteze mai mari de 80km/ora...acum se spune ca 5G o sa ne omoare. Asta e, vom trai si vom vedea.

Link spre comentariu

Aveti dreptate ! Am incercat si eu sa ofer o explicatie ( fie si ) pseudostiintifica , fiindca m - a ironizat un nene user in legatura cu postari la Bodega ( chiar in acest topic ) ... , cica e forum tehnic etc . Avea dreptate , cf . zicerii " poti sa te c...ci in gustul omului ? " . Asadar ...

 

P.S. - nici aia cu live pe Facebook la volan nu mi se pare o mare dovada de intelect , mai ales ca ( inteleg ) va fi si ilegala in curand ! 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Oaaaa cate antene au pus, sa moara gibilan, deja simt 5G prin oase :qetrwe

De fapt m-am referit la acoperire la nivel national, adica sa vedem antene pe toti  stalpii, nu doar la misto in cateva orase.

Oricum mai e de curs apa cum am zis, in primul rand telefoanele trebuie toate schimbate cu unele noi care de fapt sunt lipsa, iar producatorii nu se inghesuie prea curand cu 5G in telefoane. Ies pe banda rulanta multe telefoane noi fara nici-un 5G in ele.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, maxente a spus:

 

Oricum mai e de curs apa cum am zis, in primul rand telefoanele trebuie toate schimbate cu unele noi care de fapt sunt lipsa, iar producatorii nu se inghesuie prea curand cu 5G in telefoane. Ies pe banda rulanta multe telefoane noi fara nici-un 5G in ele.

Producătorii au ieșit cu terminale 5G pe piață dar ca de obicei, la început, nu toată populimea și le va permite. Într-un fel e bine, e ca la mâncarea de ciuperci de pădure. Hai să-i lăsăm pe potentati sa guste și sa vedem cum se comportă după ingerare. Dacă e de bine, sigur va deveni accesibil 5G-ul pt toată lumea, pt că numai așa va putea fi numita afacere toată treaba asta. Cu câteva sute/mii de terminale 5G afacerea e moarta din fașă. 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări