Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Sharky

Moderatori
 • Content Count

  6,804
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

142 Excellent

2 Followers

About Sharky

 • Rank
  Tortionar

Profile Information

 • Locatie
  Cluj-N

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. e trasnmisie, presupun ca se schimba usor. Eu cand am luat, dayco era cel mai ieftin 50lei, conti batea catre 100. Dupa 4 ani, 50k+ inca merge bine si nu are crapaturi. Mai mult ce sa zic...
 2. Nu consuma dar nici nu porneste...
 3. Nu are rost schimb. Orice produs are un pret. Pui pretul pt care tu te ai desparti de el oricat ar fi de mare, plus optiunea de schimb cu diverse chestii. Apoi astepti.
 4. Vacanta placuta, ferita de virusi si sa nu se repete istoria cu cazanul de anul trecut!
 5. Alea s usor rezolvabile dar cand afacerea nu renteaza financiar nu se baga nimeni.
 6. Pai e chiar cel mai tare de la el din sat,nu? Oricum e ciudat rau colegu nostru. Fortuna cu gorilienii era amuzant, asta doar se lauda sibaloneaza pana la crapare.
 7. Sharky

  Oak Island

  Nu trebuie pasaport in bosnia, nici in muntenegru nici in serbia. Merge cu buletin de romania, acu nu stiu daca cu dunga rosie accepta. Am trecut pe langa ala din simeria. Sa vezi radio a luat o razna iar "colegu" injura intr o limba necunoscuta. Ceva e putred. Mergi si investigheaza.
 8. O zi buna la toti! Sunt nambar oan pe primu loc! Am facut cel mai optim si mai perfect emitator!
 9. Sharky

  Oak Island

  Pffff, da mai. Dar oare la simeria sau unde e muntele ala in camp nu o fi ceva emitator?
 10. Sharky

  Oak Island

  Noi consideram ca nu e necesar, dar tu tot insisti.
 11. Fratele meu si eu vad mental ce se intampla intr un circuit in care piesele le numeri pe degete, mai ales dupa ce l am construit si le am in minte. Dar cand e vb de zeci de piese si mai multe.. Hai lasa..
 12. Dle, prea multa atentie acorzi acestui pacalici. Nu stiu ce e la alte sectiuni, eu de prind aberatii dinastea la mine pe sector le sterg instant. Da l incolo sa abereze cu iecstraterestri si templieri ca numai bine avem de cine rade. Cat despre realizari practice tare ma tem ca inafara d epovesti omu nu stie mare lucru.
 13. Pai tu ce dai la schimb? Dle Traian, va rog numai pierdeti vremea pe aici. Am vazut destule comentarii scrise de dvs ca sa imi dau seama ca aveti o baza solida de cunostinte si totodata talentul de a le expune pe forum intr un mod didactic. Va rog nu ma pierdeti vremea cu acest pacalici. Eu unul desi sunt moderator nu moderez aici. Din partea mea sa abereze cat vrea, daca la tv nu ma uit pe undeva trebuie sa refulez si sa iau doza zilnica de prostie. Pe mine ma amuza.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.