Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Untold

Membru activ
 • Content Count

  2,356
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

554 Excellent

About Untold

 • Rank
  Dorel
 • Birthday 08/29/1967

Profile Information

 • Locatie
  Neamt

Contact Methods

 • Skype
  petru.manole

Recent Profile Visitors

996 profile views
 1. La semafor, un orb cu câinele sau. Deodata, câinele ridica piciorul si se pisa pe pantalonul stapânului. Asta baga mâna in buzunar, scoate un biscuit si-l întinde câinelui. Un pieton care a prins faza: - No ca asa ceva n-am mai vazut... adica asta vi se pisa pe pantaloni si dvs îi mai si dati ca recompensa un biscuite?! - Pai... treaba sta asa: trebuie sa stiu unde i-e botu', ca vreau sa-i trag un sut în cur!
 2. Nu cred ca merge. Din cauza vibratiilor, sticla se va sparge, mai mult ca sigur .
 3. E prea mare puterea pentru asta. Sau cum a zis Sun Tzu, "Nu folosi un tun ca sa omori un tzantzar." Ori poate vor sa foreze pana-n centrul pamantului ca sa dovedeasca ca miezul e din nichel pur si pamantul e rotund, si nu plat, cum zic aia de la Flat Brain Society....who knows...
 4. Io zic ca laseru' ii a lu' unu, Onu, cu care vrea sa-l penetreze dorsal pe Ivan Turbinca...restul cu cercetarile in mai multe domenii, sunt niste lesinaturi de gogorite bune de adormit mormolocii si bufnitele surde.
 5. @feri.visky, puteti detalia putin, va rog? Suna interesant!
 6. La amenajarea terariului...spre exemplu poate pune in terariu 4 colonii diferite de furnici, fiecare in cate un colt...sa vedeti atunci cum Sun Tzu ala devine panataloni scurti cu arta lui razboinica... Cand am sa ies la pensie, o sa-mi fac asa ceva si o sa filmez luptele...apoi, vand filmul la Animal Planet...si uite-asa, imi asigur o batranete lipsita de grij. Bine, daca o mai apuc.
 7. Va recomand sa cititi "Regii Nisipurilor", de George R.R. Martin. Detalii aici.
 8. Untold

  SE cu 300B

  Unde anume in Italia este acel targ? Ca voi ajunge curand pe acolo si daca n-as fi prea departe, as da o raita...
 9. Untold

  SE cu 300B

  Din foarte aproape de Craiova e Catalin Dumitrache, alias Dumitrache_S de pe forum, puteti vb cu el.
 10. O am eu in format pdf. CIne o doreste, sa-mi lase o adresa de e-mail pe m.p. sau aici. Cartea se gaseste pe Scribd, de acolo am luat-o si eu. Dar trebuie cont si...e mai peste mana. Un m.p. cu adresa de mail si se rezolva. Acum o puteti descarca de aici: https://drive.google.com/file/d/1rqOjRrOIJllOVQF7NeubMmiiLsaIqDa2/view
 11. Am gasit, se poate inchide. Multumesc.
 12. Stiu ca a mai fost, dar e fain rau radioul (si nu numai)...Ar merge bagat si-n casca lu' Dorel, radioul asta...
 13. Informatia e azi la liber pe net. O simpla cautare pe sf. gogu si deja are cui sa puna melitia bratari... https://www.google.com/search?q=surf+pi+detector&rlz=1C1OKWM_roRO833RO833&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=fdZOfRYPKm8OyM%3A%2CN2GcfgsF0RRwDM%2C_&usg=AI4_-kT7L4PyjQJJuQcdPtpf9vbGclyOPA&sa=X&ved=2ahUKEwjK-JS0l7TgAhVOqxoKHWVRDmAQ9QEwA3oECAUQCg#imgrc=_ Si cam asta ar fi cablajul. Restul, e munca de cercetare, pe care va trebui sa o faci.
 14. Surf Pi. Merge binisor, eu l-am facut tot de test. Mai am doar cablajul cu piesele, bobina am imprumutat-o unuia si cred c-a baut-o la fier vechi, ca nu mi-a mai returnat-o... Am mai testat si-un pinpointer cu pic12f629...si ala cu discriminare si ala fara...simpatice si alea... Insa aveti grija la legislatie care spune asa: daca ai o moneda in buzunar, e a ta. Daca ai ingropat-o in pamant, e a statului.
×
×
 • Create New...