Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Untold

Membru activ
 • Content Count

  2,379
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

592 Excellent

About Untold

 • Rank
  Dorel
 • Birthday 08/29/1967

Profile Information

 • Locatie
  Neamt

Contact Methods

 • Skype
  petru.manole

Recent Profile Visitors

1,046 profile views
 1. Spanzurat e mult mai bine decat inecat. Cand iti ia scaunul de sub picioare, socul caderii in gol iti rupe la propriu gatul si mori instant.Ce ai vazut prin filme ca aia spanzurati mai dau din picioare inca juma' de ora, e efecte artistice.
 2. Sa vad cum merge cu sursa in comutatie, altfel ii pun si eu un traf pe anodica...am ceva micut, care scoate in jur de 60-70V in alternativ...si ar avea loc intre trafurile de iesire, ca-i cat ele. P.S. In poza e un tub normal, un 6N2P. l-am pus pentru comparatie dimensionala.
 3. Tinand cont ca traful este pe ferita, cred ca sare de 19Khz...voi asculta ampliful cum suna cand va fi gata, dar redarea frecventelor mai mari tine de trafurile de iesire in primul rand, apoi de boxele/castile pe care se face auditia, ca sa nu mai amintesc si de urechile mele...Pana atunci, astept cablajul de la Adrian Biruescu.
 4. Aveam 2 tuburi de neon cu leduri de 18W care in interior aveau un mini invertor: 220V ca - 80V cc...asa ca, am rezolvat problema. Daca poate aprinde leduri a caror putere insumata este de 18W, ma gandesc ca are destul curent si pentru acest SE. Ramane acum de testat...
 5. As vrea ca la acest miniamp sa folosesc pe partea de sursa un alimentator in comutatie de 12V/2A de la o camera de supraveghere, legand in serie filamentele 6S31B (de pe ambele canale) si un LM7806 pt filamentul lui 6N17B, iar pentru anodica un mic invertor alimentat din aceeasi 12V. As dori o schema, am nevoie doar de 80V! As vrea sa fie ceva pe o oala micuta de ferita, nu cu traf cu tole. Amplificatorul debiteaza in jur de 220mW, trafurile de iesire vor fi mici, de 2-3 cmp, pentru puterea asta, cred ca e suficienta aceasta sectiune. Amplificatorul il voi asculta pe casti, dar si pe boxe.
 6. Ai pus si tu o schema in care n-ai figurat fix acelasi lucru. Si chiar eu, un lipitor de sarme, am observat si ti-am spus: iar tu ai replicat ceva de genul "Corect! Graba, bat-o vina!"...poate iti amintesti, daca vrei... Daca ai ajuns sa-l critici si pe Dl. Mateescu care e un gigant in audio, atunci eu ma duc in padure. Dar daca ai vrut sa ajuti cu aceasta fina observatie, am inteles gresit intentia ta si-mi cer scuze.
 7. Se retrage de la vanzare, anunt inchis.
 8. De vanzare un radio JOWITA 2 IC, marca UNITRA cu UL, UM, S1, S2 si FM. Banda FM este cea estica, 66-73 Mhz, insa prinde 3 posturi: radio ZU, Magic FM si inca ceva. Nu este umblat in el, are 2 minusuri: ii lipsesc doua butoane de la comutatoarele de game si mufa unde intra cablul de alimentare cu 220V are un pin partial topit, dar radioul se alimenteaza si este functional. Unde stau eu acum e o zona plina de paraziti, pe UL abia am reusit sa prind Antena Satelor, iar pe UM, din pacate, chiar daca pare sa fie ceva posturi, nu se intelege nimic. Radioul l-am desfacut, i-am facut o usoara curatare si i-am lipit firul care ducea la antena telescopica. Revin cu videoclip cu functionarea, aici: https://www.youtube.com/watch?v=Jo2AXJbXL5M&feature=youtu.be Pret 50 lei +transport.
×
×
 • Create New...