Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Untold

Membru activ
 • Content Count

  2,406
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

614 Excellent

About Untold

 • Rank
  Dorel
 • Birthday 08/29/1967

Profile Information

 • Locatie
  Neamt

Contact Methods

 • Skype
  petru.manole

Recent Profile Visitors

1,236 profile views
 1. Multumesc pentru feedback! Tunerul Denon rezervat, valabil CD-playerul Samsung si boxa cu bluetooth!
 2. Discurile cu muzica clasica si radioreceptorul Philips s-au dat. Raman valabile tunerul, cd-playerul si boxa cu bluetooth. 50 lei cd-playerul, 50 lei tunerul si 30 lei boxa bluetooth, transportul fiind suportat de cumparator. Sau 100 lei toate trei!
 3. Nu stiu ce sa va zic...6F1P stiam ca e echivalenta cu ECL82, ceea ce nu e acelasi lucru cu PCF802. Are puterea mai mare, e conceputa pentru etajele finale. Studiati foile de catalog ale ambelor tuburi si o sa vedeti diferenta, mai ales la pda...Eventual rugati pe Dl. Lazaroiu sa va faca o simulare cu 6F1P.
 4. Am instalat ieri TVron si acestream si functioneaza, multumesc!
 5. Salutare. Folosesc de ceva timp pt laptop CoolTv care include o multime de programe TV, inlcusiv HBO, Discovery, etc, etc. Pe telefonul cu android am un program similar numit TVMobile Romania. Problema este ca, de cateva zile (4-5), ambele aplicatii, desi sunt diferite, nu-mi mai pot deschide niciun post. Pe laptop zice "program inchis temporar, reincercati", iar pe telefon, "stream offline". Oare de unde o fi problema, si cum s-ar putea rezolva, stie cineva? Eu nu am televizor si ma foloseam zilnic de aceste softulete. Nu sunt dependent de tv, ma uit doar la hbo, discovery si inca vreo cateva din tagma asta. Multumesc pentru orice sugestie!
 6. Albumele cu muzica clasica si radioul Philips sunt rezervate, restul valabile.
 7. Toate cele de mai sus valabile(cu exceptia radioului) la care se mai adauga o jucarie cu bluetooth, player audio si radio FM. Se incarca pe usb se poate folosi si ca hands-free pentru telefon (are microfon incorporat). Radio functioneaza doar cu cablul de incarcare conectat ce tine loc de antena. Mai are si o intrare de aux, se poate folosi ca amplificator mono. De asemenea, pentru partea de redare/player audio contine si un slot microSD. Butonul cu MODE pe el este pentru schimbarea modului de functionare, radio, mp3 player, hands-free sau amplificator. Jucaria e perfect functionala, bateria tine aproximativ o ora la un volum mediu. Pret fix 30 lei +transport.
 8. Radioul Philips rezervat, restul valabile!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.