Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gauss

Membru activ
 • Content count

  3,680
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,234 Excellent

About gauss

 • Rank
  Membru evoluat

Profile Information

 • Locatie
  Romania

Recent Profile Visitors

6,028 profile views
 1. gauss

  Invitatii Filelist

  Garantat nu ( prostii ) ! Am avut cont ... pe vremuri , l - am pierdut din inactivitate , la o restructurare !
 2. gauss

  Invitatii Filelist

  Da ... Eu as fi , daca se poate si aveti bunavointa ... P.S. - ... cu multumiri sincere !
 3. gauss

  Craciunul si pesta porcina

  Ma autocitez ... poate n - am inteles ceva . Nu m - ar mira ... desi nu inteleg ce are suferinta de - a lungul vietii . In fine ... oricum santem off - topic .
 4. gauss

  Masurare tensiune celula in baterie

  Pai m - am exprimat ca n - am nimic de spus . In 13 septembrie . Ceva care sa ofere o solutie . Ma bucur ca am aflat noutati , din alte domenii . Altfel ... sant greu de convins , vine o data cu varsta . La alea tehnice , cu experienta si cunostiintele din domeniu . Multe , putine , aproape zero ... Nu ca ar avea vreo importanta . Inteleg din topic ca n - a oferit nimeni vreo solutie ( recunosc ca o astept cu mare interes ... ma rog , platonic ) , deci ... vorbim discutii . La astea pot sa iau parte , cu placere ! Daca e voie , bineinteles .
 5. gauss

  Craciunul si pesta porcina

  Pai ( in cazul ipotetic discutat ) exista optiuni ? ...
 6. gauss

  Craciunul si pesta porcina

  Mai conteaza ? ( bineinteles ca glumim ... ) . P.S. - mama , tine - o Dumnezeu vesnic , a mai " prins " o data vizita vecinilor ... Am mai povestit in alte topicuri . Tata , fie - i tarana usoara , inclusiv luptele ( Moldova ) .
 7. gauss

  Craciunul si pesta porcina

  Mesajul va aparea in limba rusa ... impreuna cu reclame cu vodka si femei frumoase .
 8. gauss

  Reclame ciudate

  Eu ma mai uit . Cand am timp ... , si incep cu posturile de stiri straine . Alea mari ... inclusiv cele rusesti . Necazul e ca n - am destul ( timp ) , dar vor veni si vremuri mai bune .
 9. gauss

  Inca unul ... partea a doua

  Eu sunt ( din ) ailalti ... 1m + 1m ( poate mai putin , 1-2-3 cm , ca m - am mai cocosat , ... varsta , dar " aracii " au ramas la fel ) .
 10. gauss

  Inca unul ... partea a doua

  https://finance.yahoo.com/news/congress-takes-aim-shrinking-seats-legroom-airplanes-194942675--finance.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_13 Sa faca ceva ... si mai repede , ca nu incap deloc . Si n - am bani de clasa business ... nu ca acolo m - as lafai ! ...
 11. gauss

  Craciunul si pesta porcina

  Eu primesc de vineri ... zinic , desi am dat mereu " O.K. " , s - a intamplat si acum vreo ora ...
 12. gauss

  Reclame ciudate

  Ma scuzati ca va citez din nou . Aveti dreptate ... ma rog , se imparte in doua : moral , si eventual ce incalca legislatia . Nu stiu ( n - am stiut nici la vremea respectiva ) regulamentul promotiei ... nu m - a interesat , si aveam destule pe cap de la ale mele . Si sotia a fost reticenta ( eufemism ) , are pregatire juridica ( pe bune ) , de unde si modalitatea in care a procedat . Asta este ... nu avea prea multe ce sa fi facut , in mod efectiv . " Cartile " se dadeau peste capul ei , cu cateva etaje ... desi avea ceva pozitie pe statul de functii . Ma rog , dupa un timp a plecat ... , la bani mai multi si bataie de cap mai putina , desi cumula mai multe posturi . Numai firma era ( mult ) mai mica . Dar mai linistita ...
 13. gauss

  Reclame ciudate

  Nu , domnule Vasile . A venit cu ele insotite de documente ... ma rog , nu stiu exact ce contineau . Ideea a fost ca s - au " repartizat " functie de cat rulau distribuitorii firmei externe respective , inainte de ( teoretica ) tragerea la sorti si celelalte . Nu stiu despre marele premiu ... se pare ca era ceva autoturism ... Oricum , s - a intamplat in anii 2.000 ...
 14. gauss

  Reclame ciudate

  Pe vrremuri , sotia a lucrat la un mare importator si distribuitor de ceva - uri , ma rog , paleta larga ( nu dezvalui ce ... sper sa nu fie suparare ) , reprezentant si importator unic la multe chestii din diferite tari , cu desfacere larga , inclusiv prin hipermarket -uri gen Me ...ro , companie din top 100 ( anii 2.000 ) etc . In fine , s - a organizat o campanie publicitara , promotie cu premii ( substantiale ) , de genul cumparati , trimiteti etichete , bonuri , SMS - uri cu ... de catre unul din producatorii externi ... nu era din cei reprezentati de compania unde lucra sotia , dar avea rulaj consistent prin ... Cu vreo saptamana inainte de finalizarea campaniei , promotiei , tragerea la sorti etc . , a venit reprezentantul organizatorului cu premiile castigate ... sotia , care raspunde a de mai multe departamente , a refuzat sa le preia oficial , doar in custodie cu proces - verbal , si a pasat - o ( chestiunea ) consiliului de administratie . Ma rog , nu erau autoturisme Porsche ... dar destule chestii , camere foto bunisoare , si altele ... cam din aceeasi categorie valorica . Nu stiu daca este o practica ... exista si legislatie in spetza . Am relatat doar un fapt , nu din auzite ... , nu am comentarii !
×