Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gauss

Membru activ
 • Content Count

  5,114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,705 Excellent

About gauss

Profile Information

 • Locatie
  Romania

Recent Profile Visitors

7,858 profile views
 1. Si Cehia . Ambele tari , in leasing ( furnitura ) . Si cu offset 100 si ... , la suta . Adica bani produsi ( investitii suedeze si englezesti ) , nu cheltuiti . Ma rog , nu e treaba mea . Scriu si eu ce mai citesc pe ici - colo . P.S. - Jurgis este ( cel putin era ) antrenorul lotului national de acrobatie , si al Hawks of Romania . Avionul lui este JUKA , un Sukhoi modificat ( comenzi , greutate scazuta si motor Vedeneyev " urcat " - puterea marita fata de cel standard , la 400 CP ) .
 2. Am vrut si eu sa vin sa asist la BIAS . Nu am facut - o , in semn de " protest " . Daca se poate spune asa . E al doilea an , din 11 , cand nu sunt prezent . Sotia ar fi vrut sa mergem ... Este ( inca se desfasoara ) cea mai slaba alcatuire din '90 incoace . Asta cand se aniverseaza 15 ani de intrare in NATO . Cu bunavointa initiatorului topicului , atasez o stire care a trecut ( relativ ) neobservata : http://www.ziare.com/stiri/armata/portugalia-aproba-vanzarea-a-inca-5-avioane-f16-romaniei-pentru-130-de-milioane-de-euro-1574561 Si inca una , si mai neobservata : https://www.economica.net/bulgaria-cumpara-opt-avioane-de-lupta-f-16-americane-noi_171169.html Block 70 ( la bulgari ) , versus Block 15 , care va fi upgradat la Block 40 , dupa aplicarea programului MLU . Poate gresesc , folosesc stiri publice ( si din reviste externe de specialitate ) . P.S. - pentru straini , se " da " totul . Adica ( cel putin ) maxim , comandor Gheorghe Stancu :
 3. Nu mai conteaza pe cine au in plan . Sau tocmai ... Functie de cerere , se " face " ADN - ul corespunzator . Dinti sa fie , bine arsi ( calcinati ) ...
 4. Ascutirea ( corecta ) , viteza ( mai mica ) , avansul adecvat si ceva racire cu maclavais asigura succesul . Eu gauresc cu R6M5 rusesti , mi le ascut singur . Numele " mari " sunt kinezarii din fier mort , cum se zice in popor . Burghiele comuniste de Brasov au fost si sunt bune . Si cele chinezesti , din anii '80 . De asemenea , sarbesti . Cine mai are . Mai apar prin targuri , cand mai dispare cate un posesor si familia ( sau " intermediarii " ) vand ce a adunat omu' de - a lungul vietii ( in afara de sperante ) . Asta daca nu le arunca ( varianta banala ) . Cantitati industriale de burghie ( si altele mecanice ) au fost vandute la turci , in anii '90 . Daca apropiai magnetu' de autocar , te tragea cu totul .
 5. Am si eu un Varta , pe care nu - l folosesc . Cu 4 cuiburi . Voi pune foto , e d' asta modern . Comutatie direct din priza . Cu microC etc . Si Tronic - ul e destul de intzesat . Mai am un Gema turcesc , care incarca si baterii (nu accu ) reincarcabile , si unul grecesc , Cybercharge . Toate au microcontroler , si alte integrate . Ala grecesc functioneaza f.b. , nu - mi place fiindca incarca doar grupuri de 2 accu . Dar n - a dat rateuri , iar termicul e foarte O.K. Adica plasat f . aproape de corpul accu , cu ceva pasta siliconica , iar in dreptul respectiv carcasa e subtiata . E mic , de voiaj ... , dar trebuie 12 V c.c. Astea sunt din cele trase pe dreapta ... , folosesc doar Tronic - ul , cu accu low discharge de la aceeasi marca . Si magazin ... Acum i - au scumpit , desi sunt mai prosti . 18 lei setul .
 6. La stat e simplu . Pe fiecare luna se stabileste o retributie la care s - a platit contributia cf . actelor . Daca ai salariul mediu net ( bani in mana ) ai un punct . Se face media anuala , apoi anii se aduna . Daca ai un punct juma' , ai 1.650 RON pe luna ( punctul e vreo 1.100 RON ) . La privat , e separat si se adauga rezultatul la pensia de stat . Bineinteles dupa impozitare . Nu stiu metodologia ... , din doua motive . Primul e ca nu contribui . Al doilea , la vremea respectiva s - au facut contracte cu fondurile care activau . La vremea respectiva ( de care fac vorbire ) , optiunea a fost benevola . Adica la cine sa dai banii . Deci ar trebui chestionat administratorul fondului respectiv . Dupa mine e o inselatorie , as muta fondul la asigurarile de stat . Statul a platit intotdeauna , chiar si in timp de razboi . Am mai scris , e principiul solidaritatii . Dai azi pentru unii , maine vor da altii pentru tine . La privat , e doar suma pe care ai adunat - o . Poate sa si scada , functie de ce investitii a facut administratorul . Numai ca mai e pana se vor lua bani de la privati . La debut , erau parca 20 de ani . Nu stiu cati au mai ramas . Acolo banii nu sunt asigurati , se poate intampla orice cu ei . Nu intra la reglementarile bancare , e un contract INDIVIDUAL intre un agent economic si o persoana fizica .
 7. Pamantul este plat , si centrul Universului . Cine spune altfel , este eretic si trebuie ars pe rug . Bineinteles , dupa ce este excomunicat etc .
 8. Asa si este . Algoritmul e scris dupa logica fuzzy ( s - a mai discutat ) , functie de input - urile de la traductori ia decizii care ( uneori ) ni se par curioase . Timpii afisati sunt estimati ( acoperitor ) . La mine , la ultima operatie afiseaza 5 ( sau 4 ) minute , dupa 1 minut usa este deschisa , iar rufele stoarse corect , n - am avut niciodata " rateuri " . Am Bosch , AEG ( in diferite locatii ) . https://ro.wikipedia.org/wiki/Logică_fuzzy
 9. E de la DNA - ul pisicesc .
 10. Si picioarele cam subtiri , la mine ar fi mers segmentele respective pentru maini . Ca nu se purta direct pe piele , mai trebuiau ceva vestminte . Protectia coapselor e cam ca a mainilor , s - or fi purtat bicepsii , dar nu in defavoarea picioarelor . Pare mai mult feminina , cu bust , sau de copil , si cam de panoplie , nu de lupta . " Cizmele " metalice sunt inutile , nu se poate circula cu ele . Nu au articulatia gleznelor , iar bombeul e supradimensionat cam teatral . Nu prea vad cum se puteau incalta , de obicei erau doar acoperiri ce se legau cu curele . Sabia e ( aproape ) cat intregul cavaler . O fi pentru doua maini , cum arata manerul , dar sigur n - a avut teaca , poate doar daca era transportata pe portbagaj , sau " goala " inca de - acasa , pe laterala calului ...
 11. Am inteles . L - am postat asa cum l - am gasit , pe un DVD vechi . Probabil este o problema cu fisierul in sine , altele de pe acelasi DVD sunt accesibile in mod corect . De obicei nu aveam probleme ... , asta este . Mai incerc cu alte fisiere .
 12. Multumesc ! Postez o imagine de CD ( e la incarcat pe Mediafire ) ... , nu stiu daca merge ( fisier corect ) . Daca cineva care o descarca are bunavointa sa verifice , ne - ar face tuturor un mare serviciu sa confirme . Sau sa infirme ... http://www.mediafire.com/file/3n8b5541w6bse7i/RADIO5.rar/file
 13. Faceti si o interpelare la OPC . Adica un telefon ... , si expuneti problema dumneavoastra . Asta daca exista certitudinea ca produsul este defect .
×
×
 • Create New...