Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce credeți, ne apără NATO de....

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

Au alt stapan, dar sistemul functioneaza la fel. Informatorii n-au fost lasati de izbeliste, sunt "materie prima" pretioasa.

Nici comunismul n-a fost inventie locala, baza teoretica a lui tot "de dincolo" a venit.

Acum 10 ore, +_Florin_+ a spus:

Încă există o relicvă, N.Koreea.

Acolo este capitalism cu un singur patron.

Link spre comentariu
Acum 18 ore, ex.escu a spus:

Mai sunt si exceptii, in singapore lee kwang yew a fost prim ministru 38 de ani, au pornit de la (aproape ) 0 si au ajuns  in topul tigrilor asiatici ( educatie, constructii, primul port din lume -tranzit marfa, 10% din productia de procesoare, etc.).

 

... si s-au vandut astfel corporatiilor alora, au preferat sa se transforme in "sclavi", si n-a aparut nimeni la ei care sa infiereze pe corporatistii aia verosi care faceau la ei 10% din productia de procesoare, pentru ca exportau profitul si nu-l imparteau de la egal la egal cu clasa muncitoare aliata cu tzaranimea muncitoare asa precum viseaza unii pe la noi?

Link spre comentariu
Citat

pentru ca libera concurenta si lacomia fara margini a capitalistilor duc la distrugerea mediului in care traim (poluare, dereglarea climei, epuizarea resurselor)

...in timp ce in industria naţional-comunistă a la Ceaşcă-Pantofaru`, mediul înconjurător zâmbea fericit, mai ales la Copşa Mică, Baia Sprie, Ciudanoviţa, Turceni, Işalnita, etc, etc.Ieşea parfum pe coşurile fabricilor(inutile...), nu alta!

De fapt, RSR era de 1000x mai poluată decat Danemarca şi Belgia, ţări unde libera concurenţa si "lăcomia capitaliştilor" sunt la ele acasă de peste trei secole.:)

Iata doar un monument de prostie si nebunie nationalisto-comunista, de neconceput intr-o tara capitalista:

 

https://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/anina-un-esec-de-miliarde-de-rares-nastase-galerie-foto-10647395

 

https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1220406-anina-esecul-industrial-epocii-aur.htm

 

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Nu e bine  :).

Adică e frumos , da' nu prea .

Păi ce facem , ratăm momentul " operativ " al bunăstării în favoarea nepoților noștri ?

Nu  , eu vreau acum  bunăstare pe pâine .

Fără generații de sacrificiu , fără sclavia multinaționalelor , fără străinii care ne vor suge sângele :) .

Degeaba au murit înaintașii noștri în războaiele împotriva invadatorilor străini ?

 

 

Oare e pamflet sau ... nu ?

 

Link spre comentariu

Noi in prostia noastra eterna refuzam sa intelegem ca prin "partener strategic militar" noi nu suntem altceva decat un pres idiot pentru incaltamintea americanilor. Faza cu lanul de porumb/grau putea fi facuta intentionat sau din lipsa de respect, dar niciodata din "eroare", pentru ca nu erau nici la dracu in varful lui Himalaya si nici in pestera Krubera, ci intr-un lan, in camp deschis pe teritoriul Romaniei unde satelitii geostationari sunt "la ei acasa" ca semnal. Lumea confunda performantele echipamentelor militare cu prostiile lor de smart-phone-uri...evident mentalitate de carutasi din Evul Mediu.

Link spre comentariu

Cred ca daca s - ar afla cum s - a reglementat chestiunea si cum s - au acoperit " pagubele " , ar fi coada la ambasada sa se programeze tot fermieru' sa - i fie distruse culturile ... De cand cu clima asta obisnuita , care nu s - a schimbat , sute de hectare au fost namolite sau distruse de grindina , si  n - au primit nimic apartinatorii , nici macar aia ( foarte putini ) asigurati . Dar e mai cool sa deschizi topicuri cu distrugerile comise de NATO , din care se spune ca facem si noi parte . Sau nu ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

@Dan85 am vrut sa înjur când am citit postarea precedenta mesajului meu. Mi-am dat seama că mai bine mă abțin și să-i las pe alții să înjure, în gând, când citesc mesajul meu.

@gauss mi-ai citit gândurile de acum câteva zile, cred că ai pe undeva un glob de cristal.

Editat de Stefan.
Link spre comentariu

Am ceva , dar nu e glob de cristal . Alea sunt nabadaioase ... Ziceam ca am ceva . Sa zicem ( ce pot face public ) ceva mult mai prozaic , anume foarte multi prieteni , unde se da ora exacta , si altele . Mai dezvolt pe parcurs ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Spitfire a spus:

...in timp ce in industria naţional-comunistă a la Ceaşcă-Pantofaru`, mediul înconjurător zâmbea fericit, mai ales la Copşa Mică, Baia Sprie, Ciudanoviţa, Turceni, Işalnita, etc, etc.Ieşea parfum pe coşurile fabricilor(inutile...), nu alta!

 

Ce tot faci referire la ce a fost la noi pe timpul lui Ceasca ? Eu vorbeam de cum este capitalismul in general, fara vreo comparatie cu regimurile comuniste. Nu pricepi ca omenirii trebuie sa i se puna limite de consum si de poluare ? Capitalismul nu se impaca cu astfel de limitari si de aici ii va veni sfarsitul. 

Link spre comentariu

@VAX nu trebuie puse limite, orice limitate o sa duca automat la nemulțumiri, contrabandă, mafie ...

Trebuie ca omul sa fie educat sa consume rațional, fix cat are nevoie. Eu mă uit la mine cata apa consum irațional, daca eram în Africa sigur mă spălăm pe mâini cu o cana de apa nu cu 10L. Exemple sunt multe altele: rispia de alimente, hârtie, curent electric ....

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
Acum 1 oră, celtik a spus:

Faza cu lanul de porumb/grau putea fi facuta intentionat sau din lipsa de respect, dar niciodata din "eroare", 

Au vrut sa testeze sculele in conditii reale, nu in poligon. Probabil ca prin lanurile cu grau din Ucraina.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Stefan. a spus:

.Trebuie ca omul sa fie educat sa consume rațional, fix cat are nevoie. ...

Nu faci nimic cu educatia, cum n-au reusit nici comunistii sa creeze "omul nou".

Trebuie sa li se impuna cu forta (prin legi aspre), sa stie fiecare cat are dreptul sa consume si sa polueze. Sefii vor fi mai egali decat pwllimea, dar asa a fost intotdeauna. 

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări