Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stefan

Moderatori
 • Posts

  6,441
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

10,682 profile views
 1. Și eu care care credeam că la fotbal bărbații sunt mai violenți.
 2. Ardem cărbune pentru ca ne e cald. https://cursdeguvernare.ro/ministerul-energiei-reporneste-cateva-centrale-pe-carbune-pentru-a-echilibra-sistemul-productia-de-electricitate-s-a-injumatatit.html
 3. Gândește și încă foarte bine pentru că știa exact nivelul echipei naționale. Șansa să ajungă România în finală era egală cu șansa mea de a câștiga la LOTO (nu joc).
 4. Tocmai! Însă trebuie făcută cum trebuie. Adică nici nu poți face un fake grosolan dar nici nu o poți face chiar pe bune pentru că poate ieși prost.
 5. Dacă cineva chiar a reușit să treacă de filtrele SS și a nimerit o țintă de la 130m, cel puțin așa se zice, atunci acela nu a fost chiar un simplu cetățean revoltat. In acest caz exista doar două variante și ambele sunt plauzibile pentru poporul american. Ce înseamnă doi morți pentru o asemenea miză?
 6. Am pățit și la 10 lei pentru că era a cincea sau a șasea plată consecutivă, regula asta e foarte bună pentru că nu se aplica doar pe zi. Unii comercianți cam strâmbă din nas când fac plăți de 10 lei dar asta-i viața, și eu strâmb din nas când văd că au mai crescut prețurile.
 7. "cumpăra cartofi prăjiţi, nachos cu salsa, nişte brăţări de la Meli-Melo şi un bilet la film." Sume mici și plăți multiple, adică contactless fără PIN pentru x tranzacții.
 8. Aia din primul link e bună de dat după câini.
 9. Dacă alte dispozitive se conectează la internet prin rețeaua WiFi, nu contează furnizorul, atunci nu are nici o vina Digi și nici nu oferă suport tehnic pentru așa ceva. De unde știți că serverul sau servele la care se contează acel aparat de radio mai sunt online? Asta nu tine de Digi.
 10. https://campinatv.ro/News/Article/1799b3ec-0176-4df3-7fb1-aacc4493427a_doru-carciu-patronul-unei-firme-de-paza-din-campina-si-a-pierdut-viata-in-accidentul-de-duminica-dimineata-de-pe-dn1
 11. La aberatii / fraza.
 12. Au ajuns sa mă bucure faptele de normalitate / civilizație: https://www.sport.ro/euro-2024/italienii-uluiti-de-cum-au-lasat-tricolorilor-vestiarul-dupa-meciul-cu-olanda-un-exemplu-demn-de-urmat.html Știu ca unii vor considera articolul de mai sus ceva de toata jena dar nu-mi pasa.
 13. Nu vine nici o Europa să-ți taie pădurile, corupția și sistemul mafiot din Romania o fac. Năstase și Ponta sunt Europa? Sau cine le-a dat binecuvântarea austriecilor să taie tot ce vor pentru zeci de ani? Nu mai dați vina pe alții! În primul rând noi suntem cei care nu ne respectăm.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines