Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Stefan.

Moderatori
 • Content Count

  4,956
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Se poate si mai bine

About Stefan.

 • Rank
  (◔◡◔)

Contact Methods

 • Website URL
  http://electronicstefan.ro
 • Yahoo
  stefan
 • Jabber
  MM
 • Skype
  MM

Profile Information

 • Locatie
  KN24KU

Recent Profile Visitors

1,968 profile views
 1. Stefan.

  Alternator cu personalitate

  Si daca masura la bornele brichetei tusea?
 2. Stefan.

  Blocare site-uri de torente

  Va da omul un deget si ii luati toata mana si un picior. @andrei_ (aka Andrei Tabacaru) meriti BAN direct si fara drept de apel, nici macar nu ai voie sa intrebi pe ce motiv.
 3. Stefan.

  Blocare site-uri de torente

  https://sitecheck.sucuri.net/results/fuskator.com https://www.virustotal.com/#/url/4b9f53ec72a5074f224fd5016b5e5cd33eb764bfa469159cc3c98f242a0c2520/detection Pe ce forum? Vreau sa intru si eu.
 4. Stefan.

  Cyber Power cps600e

  Pana la urma am reusit sa ridic coletul, cu mare intarziere. Produsul este impecabil ca aspect asa cum a spus @Toni Marginean Multumesc.
 5. Stefan.

  IGBT pack 1700V 450A infineon FS450R17KE3

  Propunere de pret? Pai 10% din valoarea reala, asa cum afirmati in primul mesaj. Valoarea reala a unei componente SH complexe = 50% din pretul produsului NOU (vezi mouser) Nu am comentat pretul, deoarece asta in mod absurd contravine regulamentului, ci am raspuns la mesajul de mai sus.
 6. Stefan.

  Cum ati petrecut de cutremurul acesta?

  La noi si daca stim secunda cand vine cutremurul tot "pe nepregatite" e. De multi ani iarna ne ia pe nepregatite, probabil anul asta autoritatile au scos din calcul anotimpul cu zapada. @adrian_pic stai linistit ca are si cutremurul demnitatea lui, nu loveste Moldova.
 7. Stefan.

  Cum ati petrecut de cutremurul acesta?

  Va multumesc pentru raspunsurile de orice fel si multumesc @mihai1953 pentru ultimul mesaj al tau, chiar ma interesa asta. Daca Romania nu are pusa la punct legislatia in cazul situatiilor de urgenta atunci ce pretentii sa mai avem. Chemam niste oameni din Israel, Italia, Norvegia, Bulgaria ... dar nici macar serviciul de radioamator nu ne intereseaza sa-l integram, ne bazam pe specialistii ce probabil la momentul fatidic nu mai stiu ce sa faca deoarece procedurile de pe foaie nu se mai potrivesc cu ce e in teren.
 8. Stefan.

  Cum ati petrecut de cutremurul acesta?

  Pana la urma cutremurul a avut si partea lui buna, ai gasit pisica mai ales ca era bolnava. Titlu de stire: "Raed Arafat: la dispeceratele DSU și IGSU alerta a venit la trei-patru secunde după declanșarea cutremurului" Si voi vreti sa anunte prin RO-ALERT cu 30 sec inainte?
 9. Stefan.

  Walkie Talkie, recomandare si pareri....

  Ai avut noroc. Nu stiu cum se face dar in ultima perioada tot ce este peste 10$ ajunge la vama si ce e sub ajunge la OP cartier. Nu e valabila chestia cu valoarea trecute pe colet deoarece chinezul mereu a scria valori sub 10$. Nici nu ma mai stresez cu incercari de a fenta TVA-ul, ma duc umil cu dovada platii si aia mereu ma ard cu 19% plus 8 lei.
 10. Stefan.

  Cum ati petrecut de cutremurul acesta?

  Chiar crezi ca nu pot sa te jignesc si fara functia de moderator? Vrei sa facem un test daca tot esti asa destept si nu ai altceva de facut? Daca erai om serios explicat civilizat si cedai primul. Ai inceput cu mistourile si esti tare-n gura.
 11. Stefan.

  Cum ati petrecut de cutremurul acesta?

  @Dan85 va mananca degetele? Ce cauta o somitate ca Dvs. pe un forum de prosti? Asta e problema? Ca a fost in Buzau sau in ZONA SEISMICA VRANCEA a RSR?
 12. Stefan.

  Cum ati petrecut de cutremurul acesta?

  Pai vezi mai Dudi cum e viata asta? Tu incerci sa ai un stil de viata sanatos si "astia" ne omoara cu cutremurele astea. Cand zic "astia" desigur ma refer la statul paralel, daca era stat perpendicular poate era mai stabil. Sper ca stiti de gluma! Nu ma pus Victor sa scriu asta.
 13. Stefan.

  Cum ati petrecut de cutremurul acesta?

  Nu in Palestina ci in Buzau. La granita cu Covasna si desigur ca invecinat cu Vrancea. @Spitfire adevarata asta cu eliminarea tensiunilor din placi dar naiba stie totusi pe unde sunt astea tensionate si pe unde se apuca sa paraie. 28/10/2018 17:46:35 3.6 judetul Buzau 117km 05:48:57 3.2 judetul Buzau 148km 03:38:11 5.8 judetul Buzau 151km
 14. Stefan.

  Cyber Power cps600e

  Eu am primit doar avizul . Vineri la 13:30 am fost la O.P. si mi-a zis ca nu stie daca coletul ajunge asa ca mai bine sa vin luni. Modoran ai uitat sa precizezi ce "defect" a avut primul.
 15. Stefan.

  Cum ati petrecut de cutremurul acesta?

  Nu am prins cutremure mari si doar in 2014 parca am simtit un cutremur dar mult mai usor ca asta. Imediat dupa cutremur am intrat pe INFP si pe camera cu seismograful ce colecteaza datele de la Muntele Rosu, ambele erau picate.
×