Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Dan85

Membru activ
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

218 Excellent

About Dan85

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. Dan85

  George.

  Ce ai cautat in metrou?
 2. In cazul in care trantesti usa camerei sau se impiedica cineva prin casa in timpul auditiei, vibratia se transmite catre lampile din preamplificare provocand asa-zisul stres audiofil. Sau, in cel mai rau caz, dupa cum zicea Zal, se scutura filamentul ca polenul de pe flori.
 3. In prostia mea de lipitor de piese, cred orbeste ca inductanta unui transformator de iesire pentru amplificatorul cu lampi se modifica in timpul functionarii acestuia. Macar eu n-am scoala de electo-lampi-NPN, si-mi pot permite sa afirm prostii, in schimb, altii, n-ar trebui. Am sa trimit cate un e-mail producatorilor de astfel de transformatoare in speranta ca primesc un raspuns. Indiferent care ar fi acesta, n-am sa-l fac public.
 4. Tocmai de la 10x in sus doream sa-l pun la treaba.
 5. Atat timp cat inductanta se poate calcula si stabili masurand alti parametri ai trafului , nu vad de ce nu s-ar modifica stiind foarte bine ca parametri aia isi schimba valorile in timpul functionarii unui amp. Ce dracu, e logic...
 6. Pe mine ma interesa partea optica de la zoom.
 7. Am citat doar pentru faptul ca ai obiceiul sa editezi postarile dupa cum bate vantul. https://www.lundahltransformers.com/white-papers-prosoundweb/
 8. Dan85

  Ovidanie vinde:

  Conzii aia comunisti ii cumpar eu.
 9. Imi pare rau, nu am nimic despre. Atunci l-am dus la reprezentant pentru reparatie. Sunt ceva ani de atunci.
 10. Mercur nu este, il puteti desface fara probleme. Eu am avut probleme cu ei in urma unei cazaturi de la inaltime a aparatului si a trebuit sa-l duc la service.
 11. Sunt niste senzori pentru centrarea automata pe verticala si orizontala a nivelului. Am avut un astfel de dispozitiv de la HILTI si a necesitat schimbarea lor. Aratau cam la fel.
 12. Concluzia fiind? Daca iar aratam poze fara sa subliniem si ceilalti parametri, eventual sa se explice relatiile dintre ei, or sa se lamureasca toti bustean.
 13. Pai asa-i ieșirea din cd player. Nici nu doream altfel.
×
×
 • Create New...