Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Dan85

Membru activ
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

332 Excellent

About Dan85

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

623 profile views
 1. Vezi ca din ''parcare'' poti posta linkul. In felul asta vedem toate componentele asa cum trebuie.
 2. Am o ciorba de legume buna rau,toate din gradina mea, acrita cu bulion de corcoduse. Asta seara o servesc usor incalzita si cu ceapa din fata casei. Desert, branza de capra tot cu ceapa.
 3. Urmez eu la facut si trimis plicuri si pliculete. Azi am luat plicurile cu bule...
 4. Spanzurarea inseamna moarte prin asfixie, blocarea fluxului sanguin (nu mai tin minte termenul) sau fractura coloanei vertebrale. Apar si spasme la toate cele trei fenomene. Succes.
 5. Merge si cu mamaliga dar si c-o paine de casa abia scoasa din cuptor.
 6. N-ai de unde cumpara daca nu esti autorizat.
 7. Da, buna oferta. ------------------------------------------------------------------------------------------------- De aceea e recomandat sa se cumpere o gama mai larga de componente, eventual toate.
 8. Și cu ce ne-ar ajuta să facem diferența, trecem clasa?
 9. Duceti-va pe topicul dedicat proiectului, aici e baza de aprovizionare și desfacere , zarzavat și legume de sezon. Nu o să mai înțeleagă nimeni nimic.
 10. Mda, asta e opera unor proști cu facultate și coatele lustruite de birouri. Pe la finalul carierei mele în domeniul construcțiilor am avut două lucrări care au impus consolidări la construcțiile învecinate, lucruri neprevăzute in proiectele inițiale dar semnalate în teren de la primele cupe scoase la excavație. Noroc de oamenii cu experiență și care își făceau meseria așa cum trebuie .
×
×
 • Create New...