Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Dan85

Membru activ
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 Excellent

About Dan85

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. Dan85

  Stabilizator de tensiune 1A/12V

  De unde sa-ti dea 12v daca primeste mai putin? Logica ce spune, dar mai ales datasheet-ul ?
 2. Pe noi ne-au facut pionieri in serii. Primii au fost aia mai cuminti si cu note mari, a urmat a doua serie, etc. Eu am fost la urma urmei , ca am aruncat cu un ghiveci in tabla de scris si eram propus pentru scaderea notei la purtare. Ne ''inobilau'' cu cravata rosie prin fabrici si uzine, iar eu am servit incoronarea la o fabrica de paine in admiratia si aplauzele colectivului de la schimbul unu, niste muieri grase si urate. A urmat UTC-ul pentru care trebuia sa platim 20 de lei cotizatie si sa primim un carnetel, parca. Banii ceruti parintilor s-au cheltuit pe cinematograf, pufuleti, turta dulce si suc. Altii n-am mai indraznit sa cer si organizatia a ramas fara un membru de baza... Dupa scurt timp a cazut regimul.
 3. Dan85

  Masini electrice

  Si proiectarea o iau de pe youtube sau mai trag cu ochiul pe forumuri.
 4. Dan85

  Masini electrice

  A suferit un avort, gravid fiind cu un amplificator. In urma evenimentului nefericit, starea de sanatate s-a accentuat iar tratamentul n-a prea fost de ajutor, medicii negasind schema acelui amplificator au aplicat o medicatie inadecvata.
 5. Dan85

  Masini electrice

  Vector is cu arma din dotare dupa un tratament de lunga durata nereusit.
 6. Dan85

  Frica de km la mașinile uzate

  Exista CASCO pentru micile incidente, far spart, bara indoita/fisurata si alte nimicuri. Circul foarte mult prin tara si n-am chef sa ma lase hardughia la dracu in praznic, ca m-am scobit cu magnetul de 1500 de euro sa cumpar masina. Si asta poate crapa in mijlocul campului, dar s-o faca cu talent si de la alt nivel, macar sa renteze sa o repatriez in judetul de bastina. Ailalta, daca ar fi cazul, acolo o las . O imping in sant si-i dau foc. Nu ma intereseaza cat consuma masina, cat costa intretinerea, ma intereseaza sa zica prezent atunci cand am nevoie, sa fie 4x4, 2,5 tone, diesel, automata.
 7. Dan85

  Frica de km la mașinile uzate

  Un rand de caucioace la mine costa 1000 de euro... Ce rahat de masina poti sa cumperi cu aceeasi suma? Daca fac comanda de un set de vara si unul de iarna cred ca-mi dau una bonus, vreun Audi, bemweu de le vad mereu rezemate de cocliti care sparg seminte si beau bere ieftina pe capota. Daca s-ar vedea nivelul in rezervor, cred ca nu depaseste sfertul nici in ziua de salariu.
 8. Dan85

  Masini electrice

  Maxcente, gauss nu e vector. E ploieștean de al meu.
 9. Dan85

  Despre creier.

  '' Nu credeam sa-nvat a muri vreodata..'' V-am spart cu asta !
 10. Dan85

  Ce mai invata copiii pe la scoala ...

  La Politehnica iti poti lua ''inginereste'' si cu ,99, n-ar fi greu de demonstrat.
 11. Dan85

  Despre creier.

  E clar ca plictiseala si lipsa activitatilor intr-o comunitate dauneaza la creier.
 12. Dan85

  Despre creier.

  Prostii ! Legislatia trebuie schimbata iar Colegiul Medicilor sa fie preocupat de calitatea actului medical, nu sa bage gunoiul sub pres.
 13. Dan85

  Despre creier.

  S-a strigat BINGO ! Fereasca sfantul de medicul care-si asteapta salariul cu sufletul la gura.
×