Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

VAX

Membru activ
 • Content Count

  2,371
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About VAX

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Esti toxic, plin de otrava. De la primele postari ale mele m-ai jignit. Vrei sa te dai cel mai destept, cel mai frumos, cel mai pregatit, cel mai in toate.
 2. Au murit degeaba, ca lovitura de stat a fost. Stiam de existenta FSN din octombrie '89, cineva a vrut sa ma bage la inaintare in FSN (probabil ca victima a "revolutiei").
 3. Capitalisti sunt in stare sa vanda si funia cu care vor fi spanzurati mai tarziu - asa a zis Lenin. Pe americani (ma refer la popor) i-au taiat cu septarul pe la spate niste smecheri din categoria "gulerele albe" (incepand cu Henry Kissinger si confratii). Astia a facut trilioane de dolari din bisnitarirea marfurilor fabricate in China. Au ras industria locala. Putin zicea ca URSS-ul s-a destramat din cauza tradarii elitelor. Cam asa s-a intamplat si cu SUA si UK, au ajuns in paragina. Da-le dracu, ca ai destule. Imbatranesti, ca mine, da o boala peste tine si iti piere chefu
 4. Va multumesc pentru informatiile oferite. Asa mi s-a parut si mie, ca pe eMag preturile sunt date la grinda. Camerele ieftine deformeaza imaginea si nu regleaza focalizarea, iar cele cu lentile de sticla sunt mai scumpe. Nu inteleg de sunt asa de scumpe camerele web, ca nu este in ele mai multa optica si electronica decat intr-un aparat foto obisnuit ("sapuniera"). Aparate foto am cateva, dar nu merg online, nici macar sa capteze imaginea prin PC. Am sa le folosesc la punerea in pdf a unor carti. Cu scanerul de la imprimanta imbatranesti pana scanezi o carte cu multe pagini.
 5. Prefer sa cheltui mai multi bani pe ceva bun, decat sa ma chinui cu o camera mai proasta. S-ar putea sa fie multe camere web ieftine care sa corespunda scopului propus, dar nu am cum sa le verific. In plus e chestia cu trecerea cartilor in format pdf sau djvu, pentru care trebuie senzor cu minim 4 Mpixeli.
 6. La cad de ingenunchiati suntem in fata americanilor, pot sa cred ca orice este posibil. Avem coloana vertebrala din cauciuc, asta este realitatea "genetica".
 7. Eu m-am gandit la Razer Kiyo. Este mai ieftina decat Logitech c920 si are 4 Mpixeli (foto). Vad ca preturile au crescut cu minim 25% decat erau in urma cu un an. Cu 4 Mpixeli cred ca as putea sa copiez carti mai repede decat cu scanerul de la imprimanta. Pentru lectii online. O prind pe un suport de aparat de marit (foto - un Krokus 4) sa filmeze de sus in jos, in timp ce eu scriu pe hartia care este pe masa aparatului de marit.
 8. Ma intereseaza una care sa faca si poze (minim 4 Mpixeli), sa aiba culori vii si sa mearga cu rezolutie mare. Sa nu coste exagerat de mult (adica sub 1000 ron, preferabil mult mai putin). Am vazut pe net ca oferta s-a micsorat de cand cu pandemia (stoc epuizat, etc).
 9. Trec prin SUA, ca tara de tranzit, insa din moment ce nu sunt destinate SUA, nu vad ce sa fie taxate de americani. Taxeaza ce se vinde la ei, ca sa favorizeze produsele autohtone.
 10. Care postare este rasista si in ce consta rasismul ?
 11. Este la misto ? De ce trec marfurile din China mai intai prin SUA, inainte sa ajunga la noi ? Eu ma gandeam ca Romania va lua exemplu de la "partenerul strategic" si va suprataxa tot ce vine din China. Am citit in presa internationala ca americanii se gandesc sa mute productia din China in India. Vor dezvolta si India si vor lua o tepa si de la "tigani". Indienii sunt mai destepti decat chinezii, stiu limba engleza, gandesc ca europenii. Pe chinezi ii tine pe loc (in gandire) scrierea lor, absolut anacronica, la care nu vor sa renunte. Pierd mult timp ca sa invete acele simboluri (nu
 12. Vad ca a inceput razboiul rece dintre SUA si China, care se va concretiza cu taxare vamala usturatoare pentru marfurile chinezesti, poate ca si cu interzicerea importurilor. @RST si cei ca el sa umple casa cu tranzistoare super-ieftine si cu tot felul de dracarii venite din China. Va fi rau si pentru astia care cumparau kituri de la chinezi si le fludoreau.
 13. Nu citisem nimic despre acest tip de multiplicator, cu potentiometru digital. Cred ca se folosec in industrie, la frecventa scazuta. In anii '80 am vazut la un coleg de liceu, care lucra la SPIACT (CFR) Craiova, o schema de multiplicator cu un generator de semnal sub forma de impulsuri cu factor de umplere si amplitudinea dependente de doua tensiuni de comanda. Tensiunea aplicata la intrarea X comanda amplitudinea impulsurilor, iar tensiunea de la Intrarea Y comanda factorul de umplere. Tensiunea medie de la iesirea circuitului era proportionala cu Ux si cu Uy, deci Uo=k UxUy. Circ
 14. Asa este, nu sunteti corecti si echidistanti. Supraveghetorii nu ar trebui sa intervina in discutii pe forum, mai ales ca sunt partinitori. Si sa nu casune cu pedepsele (numai la unii), sa stearga des postarile neconforme, ca astfel cei care bat campii vad cum sta treaba si se potolesc.
 15. A fost lovitura de stat, nici vorba de revolutie. Cei are au murit sunt "victime colaterale". Asta ca sa fie de invatatura de minte pentru toti, sa nu scoata capul din transeu cand se produc turbulente de genul asta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines