Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

acest tv cu diagonala de 37cm avea imagine doar pe jumatate din ecran,am verificat alimentare BV-ului care este echipat cu AN 15524, am refacut lipiturile pe acest integrat si am schimbat c-ul de 100mf.l-am bagat in priza a pornit dupacare se opreste inainte sa apara imaginea,face de 4 ori chestia asta dupa care intra in stand-by.s-a deteriorat bv-ul de imi face defectul acesta?

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

acest tv cu diagonala de 37cm avea imagine doar pe jumatate din ecran

 

am refacut lipiturile pe acest integrat si am schimbat c-ul de 100mf.l-am bagat in priza a pornit dupacare se opreste inainte sa apara imaginea,face de 4 ori chestia asta dupa care intra in stand-by.

 

Defect ... provocat. Vezi poate ai pus cositor si unde ... nu trebuia( posibil scurt). :rade:

Link to comment

D-le Leoncris spre dezamagirea dv ic-ul din cadre se ambala termic de aceea tv-ul intra in protectie.o lipitura stiu si eu sa fac si sa fiu atent sa nu produc alte defecte.dupa schimbare ic-ului din cadre si unul din filtrajele (acesta avand alimentare simetrica)de pe alimentare tv-ul functioneaza normal.

Link to comment

Ce te'a facut sa crezi c'am fost dezamagit si dece ?Atata vreme cat TV_ul functiona , fie si numai cu 1/2 imagine , iar dupa interventie (refacere lipituri ), ioc , la ce sa te gandesti ?Daca defectui initial se pastra , era clar ca trebuia schimbat IC_ul, dar asa ...

Link to comment

in afara faptului ca am schimbat ic-ul din bv si c-ul de filtraj nu am mai facut nimic,asa ca nu am provocat eu nici un scurt circuit.parerea mea este ca ic-ul a fost defect si s-a nimerit ca dupa interventia mea cu lipituri sa se fi deteriorat mai rau.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines