Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

acest tv cu diagonala de 37cm avea imagine doar pe jumatate din ecran,am verificat alimentare BV-ului care este echipat cu AN 15524, am refacut lipiturile pe acest integrat si am schimbat c-ul de 100mf.l-am bagat in priza a pornit dupacare se opreste inainte sa apara imaginea,face de 4 ori chestia asta dupa care intra in stand-by.s-a deteriorat bv-ul de imi face defectul acesta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

acest tv cu diagonala de 37cm avea imagine doar pe jumatate din ecran

 

am refacut lipiturile pe acest integrat si am schimbat c-ul de 100mf.l-am bagat in priza a pornit dupacare se opreste inainte sa apara imaginea,face de 4 ori chestia asta dupa care intra in stand-by.

 

Defect ... provocat. Vezi poate ai pus cositor si unde ... nu trebuia( posibil scurt). :rade:

Link spre comentariu

D-le Leoncris spre dezamagirea dv ic-ul din cadre se ambala termic de aceea tv-ul intra in protectie.o lipitura stiu si eu sa fac si sa fiu atent sa nu produc alte defecte.dupa schimbare ic-ului din cadre si unul din filtrajele (acesta avand alimentare simetrica)de pe alimentare tv-ul functioneaza normal.

Link spre comentariu

in afara faptului ca am schimbat ic-ul din bv si c-ul de filtraj nu am mai facut nimic,asa ca nu am provocat eu nici un scurt circuit.parerea mea este ca ic-ul a fost defect si s-a nimerit ca dupa interventia mea cu lipituri sa se fi deteriorat mai rau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări