Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

morocanosul

Membru activ
 • Content Count

  1,180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 Excellent

About morocanosul

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 05/20/1964

Profile Information

 • Locatie
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La serviciu avem un frigider fara compresor,toata lumea il utilizeaza,din cauza utilizarii frecvente se depune gheata pe placa de racire de ...10(zece cm !) Bineanteles,toata lumea da vina pe ...''ceilalti'' !
 2. Din dorinta de a te..''proteja'' il chemi pe...''prietenul'' Dorel....''STIE-TOT'',ai sa ai o lucrare de ....facuta de ..DOREL!! !in caz ca nu stii cine este Dorel,apeleaza la un ...meserias,DOREL !
 3. Subscriu si eu,desi nu am mai intrat pe forum cam de mult timp..!! (probleme de serviciu,personale..cu ..soacra(ff. MICA)..etc!
 4. Imi pare rau...pt.voi(locuitorii din Bucuresti),in Cluj- Napoca,incepand de anul acesta vom avea...Autobuze FARA SOFER..!! Deja sa..''relaxat'' traficul auto prin creerea benzilor dedicate..! Eu,personal,ajung la serviciu in max.25-30 minute(in zilele de sarbatoare) schimband 2 mijloace de transport in COMUN !! Am uitat sa specific,avem si BENZI DEDICATE(Transportului..in comun!) Distanta de parcurs este de aprox.3 Km! Cu masina personala...aprox.45.minutecand ete traficul aglomerat,adica...ZILNIC !
 5. Cei care sunteti abonati la RCS...RDS,sa intrrodus in grila si postul AMC !(+ inca 3 programe) !
 6. Se pare ca NOROCUL nu vrea sa ma...bata/molesteze/violeze etc.! La LOTO mai joc din cand in cand,dar atunci cand joc eu...NOROCUL este in..deplasare..!
 7. Scuze,sunt cu ceva mai tanar ca tine,am facut liceul(profil tehnic) asa ca stiu ce este astronomia dar chiar nu stiu unde se studiaza..!! Ca sa ajungi sa studiezi(a cerceta) spatiul cosmic cu toate componente sale,inclusiv o alta planeta...Terra?? cu tot cu..ET..cred ca nu am sa mai apuc in aceasta viata..! Nesimtiti mai sunt acesti...ET !! Desi se afla la doar ...20 000 de ani/lumina,nici macar nu dau..''Buna-ziua''!!
 8. ''Asa ar mai merge...'' ?? Probabil ca de banii astia cumperi o masina...noua..(second-hand,third-end...ori..N-hand..!!) Ceea ce conteaza este ca esti ''in rand cu lumea'',adica...daca vecinul are masina,eu sunt mai prejos..??
 9. Unde (mai)sunt vremurile alea cand carai(a duce) un radio-casetofon cat o valiza(mare) pe umar si muzica era la volum ..maxim? Erai..COOL..!!
 10. Intrebare: VOI v-ati asigurat locuinta?? E vorba de asigurarea obligatorie..!! Ce ar putea sa reprezinte un pericol pt. voi..??(inundatii,cutremur,vecinii de la etaj..etc) ?
 11. Si ..cum era traficul in Buc(ale) ?? Te mai iau(a lua) baietii/fetele,pe ..capota ..?? Nu de alta,dar ma gandeam cum e sa vezi ..''lumea'' din mai multe ...puncte de vedere..!! A nu se intelege gresit,daca ai o camera montata pe casca,poate inregistra eventualele probleme..!
 12. ''matematica si astronomie?''.. Scuza-ma ,dar unde se studia ''astronomia'' ???
 13. Ma intreb...cand vom reusi sa realizam un...''penis'' bionic..?? Oare, va face diferenta intre...nevasta si...amanta ??
 14. Din..''nefericire'' am la o camera ferestrele inspre strada,aprox.150m, zgomotul produs de autobuzele...''clasice''(niste cutii de conserve cumparate acum mai bine de 25 de ani de la francezi,second-hand,acum sunt inlocuite cu...autobuze ELECTRICE !! Fonduri europene...! Problema zgomotului...va mai persista in Cluj inca..?? Cunosc si programul ...avioanelor !! Desi NU ma intereseaza..!
 15. Da, ''acolo democratia are alt gust si ( evident ) se manifesta altfel ... '', Da, Kim-Jong-etc ,promite ..''boborului''(poporului) o viata mai...buna !! Desi a studiat in ...Elvetia...,trebuie sa continue ''traditia'' antecesorilor sai ! Ce sar intampla daca nu ar mai exista...DICTATORI pe planeta asta?? E vorba de Terra..! Am ajunge in Epoca de..piatra...evident,dupa un razboi nuclear..!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.