Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

morocanosul

Membru activ
 • Content Count

  1,162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

161 Excellent

About morocanosul

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 05/20/1964

Profile Information

 • Locatie
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Desi stiu ca vorbesti serios ,poti sa-mi spui cati asistati social aveti in comunitate ?? Si mai ales...ce fac(daca fac) pt. banii aia ??
 2. morocanosul

  Ce parere aveti despre VEGANI ?

  Si eu care credeam ca somonul este cel mai bun....se pare ca am gresit..!
 3. morocanosul

  Experimente controversate

  Ma intreb...un avocat care apara un infractor cu ''greutate'', cam ce onorariul are?? Infractorul avand resurse financiare considerabile si ...POLITICE,e de presupus ca plateste bani...grei(cat % fiscalizati??) ca sa fie ...scapat(exonerat) de acuzatii ?? Luam ca exemplu un personaj, la...intamplare....LIVACHE(cu ..''hamsterul'' lui)??
 4. morocanosul

  Experimente controversate

  Deci,noi romanii n-am avut arme cu laser in anii 60 capabile sa ...''topeasca'' tancurile ...''invadatorilor'' rusi ??
 5. La mine,timp de...0,5 secole nu am avut probleme serioase,mai ''exploda'' un bec(incandescenta)....sarea fuzibilul...etc.! Evident,inlocuit prize,intrerupatoare....etc!
 6. morocanosul

  Posta si serviciile prestate.....

  Intrebare: Daca la japonezi TOATE trenurile intarzie cateva (doar)zeci de ...SECUNDE,ce se mai intampla cu o vedere trimisa de la Costinesti in ...anul 1988 ?? Costinesti>>Cluj ?? Am inbatranit si tot nu stiu nimic..! Oricum, sa ...prescris !!
 7. morocanosul

  Diverse despre telecomunicaţiile de altădată

  Microfonul la aceste telefoane era ceva cu carbune,nu stiu exact dar produceau un fel de..''fasait'' la orice miscare...! Si cand ma gandesc...cu nostalgie(??) ca am asteptat...4 anisori sa-mi instaleze telefonul...semi-mobil !! Adica ,era mobil in masura in care iti ajungea cablul..!
 8. Are in plus..cateva dezavantaje...adica va trebui sa-mi ''presurizez'' masina dupa ce ma duc la ...moll,asta presupune o etansare (ca la avioane) lucru innacceptabil financiar...etc. Am vazut ceva sistem de alarma care se anclansa cu o pompa de vaacum,nu mai retin detaliile dar era ceva Skoda...antica ..!!
 9. morocanosul

  Merita sa cumperi Diesel?

  Ia uite d-le,poate daca aveati de ales intre...''Lastun'' si ''Trabant'',alegeai...varianta...corecta...''Volga''..!! Este...lucru rusesc...trainic,daca te atinge vreun ''tanc'' de asta...''dauna totala''...!!
 10. Cum ramane cu...selectia naturala?? Am face bine sa lasam natura sa-si urmeze..evolutia ! In natura,cel mai puternic/''destept''/viclean.. supravietuieste...!!
 11. Sunt perfect de acord cu tine DAR te-ai gandit ca mai sunt si...mai slabi de minte(ca sa nu folosesc un alt termen..),cei care fac multi copii..daca ii crezi...prosti, te inseli,la baza s-au gandit...f.simplist.: N-copii X Alocatia= Bautura,Tigari si...cartofi ..din ce (mai)ramane..!!
 12. morocanosul

  La multi ani Vasile !

  Ma bucur ca mi-ai atras atentia...eu lucrand la Betfair, avem program de lucru sincronizat cu Statele,asa ca locuind aici(RO),ma duc la lucru/vin la ore...mici..sunt un pic dezorientat ! ORICUM,pt. ADMIN(Vasile) si pt.toti membri Elforum....''AN NOU FERICIT''!!
 13. morocanosul

  Parașute

  Scuze,chiar in 2016 am intalnit un tip,nivel de educatie f redus(om de serviciu) care chiar era convins ca Pamantul e...drept(plat)...!! O tinea una si ...buna, ca daca treci de ''margine''(linia orizontului),ai sa cazi..de pe Pamant..!! La intrebarea mea...UNDE ai sa cazi?? Raspunsul...IN IAD !! Asa,ca...atentie unde se ...termina Pamantul..!!
 14. morocanosul

  Parașute

  Ceea ce nu ai inteles tu,este ca..''orice kg in plus..'' se taxeaza..! Daca vrei sa aduci mai multe cadouri(kg),trebuie sa mergi tu la sala unde sa...dai jos Kg !
 15. S-au dus acele vremuri..acum ,unii ''romani'' au devenit...''capitalisti feroce..'', iubesc doar...banul ! Cat despre dragostea despre animale...??
×