Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

morocanosul

Membru activ
 • Content Count

  1,168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

163 Excellent

About morocanosul

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 05/20/1964

Profile Information

 • Locatie
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oricum,candidatura ei la functia din PE este..pe cont propriu,reprezentantii RO...in loc sa o sustina ei incearca sa o denigreze ...! Nu pretind ca ar fi facut doar lucruri bune dar nici ce afirma ..niste oameni(penali) !!
 2. Incerci sa...''trisezi'' ?? Cum ai facut ca (prima)vara sa vina mai repede??
 3. Perfect de acord...sunt ''sanitarii'' fara de care am avea o viata ...(destul)de grea..!
 4. Daaa...dar cu ''gagica'' ce-ai facut? I-ai facut ''cadou'' niste...''papuci'' sau...ai primit tu ...niste ..''papuci''..?! Pe scurt,ti-a dat ea ''papucii'' sau invers?? NU conteaza,orice despartire este dureroasa...!
 5. Of,of...ce lo fi apucat pe Columb sa ...''descalece'' pe meleaguri indepartate? Daca nu aducea tutunul...ce fumam astazi...patrunjel ?? Daca tot a fost acolo e bine ca a adus niste ...cartofi,cucuruzi(porumb) etc...! Altfel,mancam laturi impreuna cu porcul din dotare care nu stia ca la randul lui va fi...mancat !!
 6. Raspuns incorect...are ADN-ul modificat !!
 7. Credeam ca cunosti povestea cu...''sarea-n bucate..''..sau cea cu ..''drobul de sare''..!!
 8. Peste un(singur..milion..de ani),DACA omenirea va mai supravietui se presupune ca reusim sa construim o ''sfera DAYSON'',un sistem de captare a intregii energi de la soare,cand vom reusi acest lucru peste...1 000 000 de ani (????),vom ''avansa '' la o civilizatie de gradul doi, astfel incat puteti sa va imaginati ''sfera Dyson'' la scara intregii GALAXII ! WOW,cred ca am sa fiu pensionar...de mult..!!(oale si ulcele..)
 9. La fel am procedat si eu ! Intro buna zi...stop joc! Nu cum incearca unii(reducerea nr.-ului de tigari progresiv) ! Ma mir(acum!) cum de am fost in stare sa ..fumez...''Carpati..fara filtru, ''Bucegi"...etc! timp de vreo 15-20 de ani...?? Ocazional,fumam si "Snagov''..de Timisoara ! Evident,cand puteam face ''rost'' de ele..!
 10. Presupun ca e ceva ornamental,deci..becuri de 100W ..nu prea cred !Varianta lui@validae este ok,atat din punct de vedere al consumului cat si eliminarea unui (potential) pericol de incendiu !
 11. ''Putine lucruri din jur n - au tangenta cu net - ul ...'' Dar pe vremea bunicilor...cate lucruri aveau legatura cu ..''net''-ul ? Cum se descurcau...stramosii nostrii ?? Raspund tot eu...urcau pe dealurile(forme de relief) din zona si...''hauleau''(''urlau'') in asa fel ca vestea sa fie ..''receptionata'' de interlocutor...! Mesajul ajungea mult mai repede decat...''din vorba-n vorba'' sau...PR(posta Romana )!!
 12. Cand ? Ce raspuns ai primit? (de la ANPC)
 13. Chiar ai ''stofa'' de DICTATOR'',oricum,sunt exemple destule in istoria (relativ) recenta...incepe cu..STALIN,continua cu MUSOLINI,HITLER si...CEAUSESCU !! Sa nu-l uiti si pe KIM...! De Gadaffi,Hussein nu am pomenit...erau ''mici copii'' pe langa STALIN !!
 14. Da,in alte timpuri foloseam aceeasi metoda....se scandalizau vecinii ,in rest...nu am avut...''accidente/incidente'' !! Oricum,se inampla in secolul trecut...anii 70 !!
 15. Mi sa intamplat ca telefonul sa fie...''generos'' ,dupa incheierea unei convorbiri interurbane a inceput sa-mi restituie fisele(3 lei!!),cand am pus receptorul in furca..3 Lei,operatiunea sa repetat pana la suma de...24 lei...!! Desi eu am folosit doar 3 fise ! Oare nu trebuia sa declar la politie...venitul ilicit...??
×
×
 • Create New...