Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

morocanosul

Membru activ
 • Content count

  1,121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

138 Excellent

About morocanosul

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 05/20/1964

Profile Information

 • Locatie
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. morocanosul

  Craciunul si pesta porcina

  Daca pesta porcina va distruge toti porcii din lume,avem o varianta de ..rezerva,ii scoatem la o ..imprimanta 3 D,desigur,una mai performanta care sa ''stie'' si mirosuri etc..! Si va mai plangeti ca viata nu-i ..frumoasa??
 2. morocanosul

  Migranti sau dusmani ?

  Dar...femeile...?? "sunt chestii care nu trebuie(??) sa le incerci (chiar)niciodata ??'' ! Le-am incercat...o data,si am devenit...DEPENDENT ! A se intelege ca m-am..casatorit(insurat) !! O fi BINE,o fi RAU??? VOI decideti...sau...altcineva..! Life is life...forever !
 3. morocanosul

  12.250 euro pensie ???

  Cum adica ?? ''nu se mai țin în brațe câțiva trântori și gata!'' Vrei sa ramai(nem) fara....Parlament??
 4. morocanosul

  Nu se mai poate trai -- Țânțarul tigru a ajuns in Romania

  Credeam ca ati auzit(macar din ...povesti) de ...''iarba fiarelor''..asa ca...''tigru/leu..'' tantarii vor avea...''viata grea'' !!!
 5. morocanosul

  REBUS

  Nu e vorba de asta,dar daca este un..AZIL de batrani,probabil(aproape)sigur NU au acces la...computere ! Si daca au,f.putini sunt capabili sa le utilizeze...! Datorita ..VARSTEI,BOLILOR etc. ! O DONATIE,cat de nesemnificativa ar parea,poate insenina viata acestor OAMENI ! REMEMBER: Tineretea NU este...vesnica..!! PS. Asa credeam si eu la...16 ani..!
 6. morocanosul

  o barcuta simpla

  Si la barcuta asta,motoarele sunt orientabile? Nu prea cred,ceea ce vreau eu sa stiu este cum se face schimbarea de directie daca nu are carma ?? Prin modificarea turatiei motoarelor ? Cat despre submersibilul cu camera video...ideea ar merge ,evident, unde sunt ape limpezi si ...statatoare,pe curgatoare nu are puterea necesara de a se ''lupta'' cu curentii..!
 7. morocanosul

  Merita sa cumperi Diesel?

  Intrebare....nevinovata,daca noi(RO) am cumparat ...zeci-sute de mii de TONE de ....''autovehicule'' SH,pe cine am puutea sa ''convingem''(pacali,fraieri..) sa le cumpere...la ''mana a treia''...???
 8. morocanosul

  Istoria , asa cum a fost ...

  Pt.(buna) informare a ta(personal) sa stii ca am ..executat stagiul militar si am fost nevoit sa-l somez sa-si lumineze fata pe un colonel,comandant de unitate,care NU avea ceva mai bun de facut decat..sa ne verifice...! PS. Cartusele din incarcator (NU)erau ...''compromise''..daca au functionat pt. foc de avertisment,sunt sigur ca nu era ..munitie de manevra...! Daca era munitie de manevra,aveam si ..''intaritoare de recul..'' montate la teava armei..! @doru1360: Noroc ca nu a fost nevoie sa fii ..combatatant..!! Altfel,ca soldat(putin..instruit..) stateai.. ''in fata sulii cu curul dezgolit.'' Vorba ta,NO offence !
 9. morocanosul

  Istoria , asa cum a fost ...

  Acum ..pun si eu o intrebare..daca aveai cartuse...''compromise'',in caz de o alarma reala ..?? Actionati ..''la baioneta'' sau ii ''trozneati'' cu ..puscociul ..presupun AK 47..?? Sau,tu aveai..ZB..??
 10. Imi place ca esti un ....''vizionar''..!! ''La fel drumurile si strazile vor fi impinzite cu ''10 la puterea...1 000 000 (??) de senzori..??'' !!! Iar masinile autonome vor fi...''cat de cat..sigure''..?? Oare ti-ai plimba copii cu o masina...''cat de cat ...sigura...'', chiar condusa de un ..sofer pe drumurile cu ..10 la puterea ..1 000 000 de..senzori?? Mai ales cu una(primita ..GRATUIT pt. teste?? PS.Deocamdata, ''drumurile si strazile'' vor fi impanzite de..santuri,canalizare,evacuare ape pluviale(??),cablurile de pe stalpi...etc !!! UNDE vor fi amplasati acei...''10 la puterea...1 000 000 de senzori??
 11. morocanosul

  O tara ca afara ?

  Dar daca ai avut si ''norocul''(PILE..) si bani(de la matusa...Tamara..),te alegi cu o ....''DIPLOMA'' care NU foloseste la nimic daca NU ai invatat ...NIMIC !Dar...am ''o diploma'',asa ca...''ciocul mic..''
 12. morocanosul

  Reparatie pistol de lipit radioprogres

  Vali,poti sa-mi dai un ex. de "magazin de cartier..'' in Cluj ?? Unul singur il mai stiu...SIME--NS,altceva ??
 13. morocanosul

  Merita sa cumperi Diesel?

  Nici nu stii cata dreptate ai..''se pot vinde frigidere la Polul Nord...!!!'DA,pt. ca Pamantul se ..''supraincalzesteste..! Atunci,la Polul Sud...se vor cumpara...radiatoare?? Desigur, e o gluma..!
 14. morocanosul

  Reparatie pistol de lipit radioprogres

  Imi pare rau Vali,eu (doar)locuiesc in Cluj-Napoca,si am DOAR un magazin de componente electronice...au mai fost ..vreo 3 dar ...au dat faliment! Concluzia...? CHINA !!!
 15. morocanosul

  O tara ca afara ?

  Desi NU sunt simpatizantul/membrul vreunui partid intreb si eu...UNDE sunt cele ...1 milion de locuri de munca PROMISE de PSDragnea ??? De Km. de ...''autostrazi''(SUTE..) nici nu mai intreb..!!
×