Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

morocanosul

Membru activ
 • Posts

  1,082
 • Joined

 • Last visited

About morocanosul

 • Birthday 05/20/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

morocanosul's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Nu crezi ca sunt in avantaj...''goangele''..noi avem...2 picioare,dar la miriapod...daca pierde un picior....NO PROBLEM !! Apropo,ai vrea sa mai inca...2 picioare de rezerva ?? Atunci fa o rezervare din timp,cererea de CIORAPI va creste...exponential asa ca...stocurile se epuizeaza rapid...!!
 2. Chiar (aproape) nimeni nu merge la pescuit?? Da, sunt niste ..miriapozi dar nu stiu cam ce ai putea pescui cu ei..! @ GEO 53 BN,fiind ..pensionar...ai tot timpul sa verifici ..(in practica) daca ..e viabila..povestea asta...!!
 3. Acest sfat e posibil sa functioneze...DAR am mari rezerve...pana la PENSIE mai am vreo..7-8 ani(sori),incerc sa ...verific ! daca solutia e viabila !
 4. Pt.mine nu conteaza...eu personal am de gand sa folosesc DOAR masini pe COMBUSTIBILI ..BIO !! Dar,este adevarat ca as prefera(deocamdata),masinile clasice unde nu am nevoie de un .."plin...in 3/4/5 ..N-ore.. !!
 5. Nu ar sti ce sa faca..(zgomot),in ziua de azi nici macar nu stiu la ce folosesc...! Cat despre carbid,am vazut o metoda simpla...se punea o bucatica de carbid intro cutie de conserve cu capac detasabil,gaurit, dupa care scuipai pe carbid,inchideai capacul si dupa cateva secunde ..apropiai o flacara de gaura...si ..poc ! Puteti incerca varianta 75% verificata sa bateti un ..cui in asfalt,gaura umpluta cu niste fosfor rosu...etc! Metoda este perimata ...!!
 6. Ai dreptate,am fi ajuns pe planeta-sora a Pamantului(Glies??) care nici macar nu e (prea departe) aprox....53 de...ani-lumina,acolo internetul nu (cred) ca merge,asa ca ...trimiteti-ne clasicile ..CARTI POSTALE !!) Nu va faceti probleme,pana ajunge raspunsul vor fi considerate ...WOW !
 7. Cati bani primeste de la ...REMAT ?? @GEO 53 BN ce parere ai despre masinile cu motorizare hibrid?? Ai vrea sa achizitionezi una? (subventionata) ??
 8. In anii 78-80 cautam niste tuburi de cartuse de vanatoare de calibru 16-18 ,pt.a fi folosite in rachetomodelism,aveam o carticica(Rachetomodelism ??) unde descria in amanunt constructia rachetei,stabilirea centrului de greutate/a centrului de presiune/construirea motorului..etc !
 9. WOW ! Chiar asa se TRAIESTE (bine>>F.bine..?? )ca.. un ..BOOS ??
 10. Dar despre o ''culegere'' de ''Ionosifur Ghibu" sunt ..99% cazuri ca a-ti auzit/citit/REPETAT...si ...INVATAT !! (ceva) ?? Era doar o culegere ..de...''MATE..." !!
 11. Acest lucru NU este chiar simplu de rezolvat...,fie ..tii porcu(sorul) la DISTANTA (min.1,5 m),fie ..te muti tu sau muti porcusorul...!! Oricum, poti circula cu porcusorul ...doar sunteti membri de ..familie(extinsa),ca sa nu existe confuzie, ma refeream la faptul ca locuiti in aceeasi gospodarie !
 12. Din pacate, ai dreptate, lipseste EDUCATIA, INFORMATIA !!(cel mai IMPORTANT lucru..e greu de gasit...INFORMATIILE NECESARE daca nu ai (macar) un...''Spart-fone),de ABECEDAR(fizic) nu mai intreb....! Cum vedeti voi ..viitorul dupa ..'' Valul 4 ?? Eu personal,am fost vaccinat cu prima doza cu ...ASTRAZENECA in ciuda zvonurilor de ORIUNDE ..!! Rapelul am sa-fac in 28 Mai 2021 ! DACA voi DECEDA,solicit ADMIN sa-mi inchida contul !! Asta,daca timp de 180-240 de zile nu ne mai ...''citim''..! Editat de Admin Sters atasament Nu mai atasati in aceasta sectiune!
 13. Daca asa crezi ,poate ar fi necesare niste...'' Instructiuni de utilizare ''..!
 14. Depinde in ce mediu traiesti,daca esti in anturajul unor...''destepti''(a se intelege ..a unor oameni EDUCATI, pe bune !!) ar vrea sa compenseze deficitul de competente prin ...nr. de DIPLOME !! Printre ...BUGETARI... merge treaba asta cu atat cu cat si sefu este (si) mai incompetent...!! Dar la in mediul privat vei fi angajat chiar daca nu stii faci mai...NIMIC ?? O entitate privata te angajaza doar ca esti....verisor/verisoara de gradul..N cu sotia/coafeza vreunui POLITICIAN ??
 15. Asa se face si la noi,dar, in regiunea ta se ''impodobeste'' un pomulet'' (crenga) cu ceva care se dau copiilor dupa slujba de inmormantare ?? Pe la tara(sate) se facea o masa la care erau invitati partcipantii din satul respectiv,era nevoie de multe...blide(farfurii),tacamuri...etc! Partea cea mai obositoare era pana preotul tinea slujba....ore in sir,asa am aflat si eu acum 30 de ani ca mai sunt verisor cu x/y!! Prefer ritualul din ziua de azi...in max.30. min. sa rezolvat! Sper ca pot sa-mi platesc ''taxa de drum"+ciubuc/comision!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines