Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

morocanosul

Membru activ
 • Content Count

  1,178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

169 Excellent

About morocanosul

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 05/20/1964

Profile Information

 • Locatie
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se pare ca NOROCUL nu vrea sa ma...bata/molesteze/violeze etc.! La LOTO mai joc din cand in cand,dar atunci cand joc eu...NOROCUL este in..deplasare..!
 2. Scuze,sunt cu ceva mai tanar ca tine,am facut liceul(profil tehnic) asa ca stiu ce este astronomia dar chiar nu stiu unde se studiaza..!! Ca sa ajungi sa studiezi(a cerceta) spatiul cosmic cu toate componente sale,inclusiv o alta planeta...Terra?? cu tot cu..ET..cred ca nu am sa mai apuc in aceasta viata..! Nesimtiti mai sunt acesti...ET !! Desi se afla la doar ...20 000 de ani/lumina,nici macar nu dau..''Buna-ziua''!!
 3. ''Asa ar mai merge...'' ?? Probabil ca de banii astia cumperi o masina...noua..(second-hand,third-end...ori..N-hand..!!) Ceea ce conteaza este ca esti ''in rand cu lumea'',adica...daca vecinul are masina,eu sunt mai prejos..??
 4. Unde (mai)sunt vremurile alea cand carai(a duce) un radio-casetofon cat o valiza(mare) pe umar si muzica era la volum ..maxim? Erai..COOL..!!
 5. Intrebare: VOI v-ati asigurat locuinta?? E vorba de asigurarea obligatorie..!! Ce ar putea sa reprezinte un pericol pt. voi..??(inundatii,cutremur,vecinii de la etaj..etc) ?
 6. Si ..cum era traficul in Buc(ale) ?? Te mai iau(a lua) baietii/fetele,pe ..capota ..?? Nu de alta,dar ma gandeam cum e sa vezi ..''lumea'' din mai multe ...puncte de vedere..!! A nu se intelege gresit,daca ai o camera montata pe casca,poate inregistra eventualele probleme..!
 7. ''matematica si astronomie?''.. Scuza-ma ,dar unde se studia ''astronomia'' ???
 8. Ma intreb...cand vom reusi sa realizam un...''penis'' bionic..?? Oare, va face diferenta intre...nevasta si...amanta ??
 9. Din..''nefericire'' am la o camera ferestrele inspre strada,aprox.150m, zgomotul produs de autobuzele...''clasice''(niste cutii de conserve cumparate acum mai bine de 25 de ani de la francezi,second-hand,acum sunt inlocuite cu...autobuze ELECTRICE !! Fonduri europene...! Problema zgomotului...va mai persista in Cluj inca..?? Cunosc si programul ...avioanelor !! Desi NU ma intereseaza..!
 10. Da, ''acolo democratia are alt gust si ( evident ) se manifesta altfel ... '', Da, Kim-Jong-etc ,promite ..''boborului''(poporului) o viata mai...buna !! Desi a studiat in ...Elvetia...,trebuie sa continue ''traditia'' antecesorilor sai ! Ce sar intampla daca nu ar mai exista...DICTATORI pe planeta asta?? E vorba de Terra..! Am ajunge in Epoca de..piatra...evident,dupa un razboi nuclear..!!
 11. E doar o curiozitate,ce pret au cu tot cu transport,etc??
 12. @GEO 53 BN&@Ion Bumbu: Eu nu am animale de companie decat..pesti de acvariu,va intreb..cum ''terorizeaza'' tantarii o...pisica/caine ?? Singurul loc ar fi...nasul,pe cand noi(oamenii) avem aprox.2m patrati de...piele..??
 13. Totusi,chiar daca puneai tifon,mai trebuia ''educata'' si vaca,sa nu verse(a da pe jos)..."sushtarul''...(regionalism),adica ..vasul in care era colectat laptele...! Cat despre modul de a obtine laptele..nu multi electronisti(cu experienta) stiu ..!!
 14. Bine zis...in orice caz NU mi-as cumpara o masina electrica daca nu gasesc statii de incarcare la fel de numerose ca statiile de alimentare ..clasice ! Evident,indiferent cu ce este alimentata masina,ma intereseaza...AUTONOMIA ! Daca ma duc prin zone mai putin circulate,teren dificil etc. (mult)mai mult ma ajuta o ..canistra fie ea si de ..3-5 l,decat...o ''galeata''de curent !! Chiar daca as(mai) avea un TRABANT !(uleiul de amestec se gaseste..pe orice drumuri>>>cea mai apropiata..ALIMENTARA !
 15. Raspuns corect ! Eu am lucrat la un service Skoda,Seat..etc, dar cutiile(de viteza) automate erau trimise in alta parte..! Desi era reprezentanta,erau trimise la...producator..! Macar ca computerele,softurile etc erau actualizate zilnic ! Aveam conexiune on-line cu ..Skoda..!
×
×
 • Create New...