Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

morocanosul

Membru activ
 • Content Count

  1,141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

148 Excellent

About morocanosul

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 05/20/1964

Profile Information

 • Locatie
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. morocanosul

  parca ne plangeam ca ne pleaca medicii

  Am avut si eu un caz in familie(nepotel),de la varsta de...4 anisori i sa descoperit o tumoare craniana..!!.L-am dus si in Germania,chiar si in CHINA...era o tumoare..inoperabila desi in Germania au incercat,au reusit doar ...PARTIAL sa elimine tumoarea, adica 55 000 Euro,dar daca nu sa putut rezolva in totalitate...a MURIT...AXFIXIAT ! Din cauza tumorii dezvoltata si in gat,nu mai putea manca si respira...i sa introdus un tub (traheostoma) de care trebuia sa avem grija cu randul sa nu se blocheze..din cauza secretiilor si daca se intampla acest lucru...trebuia sa le ASPIRAM cu o pompa de mana sau...cu ...ASPIRATORUL ! (printr-un tub de aprox.4mm2)!! PS. Pentru cei care din nefericire au probleme de genul asta,NU recomand deplasarea in...CHINA ,acolo i sa facut un ...tratament cu...acupunctura! STIU ce vorbesc,cumnatul(tatal nepotului meu era...CHINEZ !!). Concluziile va apartin..!!
 2. morocanosul

  Legislatia rutiera

  Si daca mai ai si copii...4>5, vor..''mosteni'' cate ...o anvelopa(cu janta cu tot)+rezerva si nevasta(sotia) ce mai...''mosteneste''.... rezervorul...gol??(Cont,card ...fara limita, vila, piscina...etc)??
 3. morocanosul

  Romantele...amintiri de neuitat?

  Din cate se pare...NU stii sa..''enervezi'' oameniii...!! Daca chiar vrei....apeleaza mai multe nr.(cunoscute) de pe...''telefoanele mobile ale membrilor familiei-toate!'' WOW !!! Sper ca stii despre acel ''semnal'' receptionat de un astronom care sa exprimat ...''ROMANESTE'' ,adica...''WOW '' In..traducere ar insemna..''Vai..de noi''!! Asta daca esti ..RO ! NU DISPERATI, extraterestrii sunt cu ..NOI/VOI si cu...MINE ! Chiar, sunt (oare?)curios...daca pot sa ma enervez pe cineva..? Cum pot afla asta??
 4. morocanosul

  DILEMA: Angajat la..''STAT'''sau la ...PRIVAT ???

  Nici pomeneala, ia mai vezi ca unii...isi mai ascund ...''averea'' prin ..CIMITIRE ! Pentru operele de arta(pitite/ascunse..) va face ..''inchisoare la ...DOMICIULIU ''??
 5. morocanosul

  Romantele...amintiri de neuitat?

  Din pacate pt.tine,peretii tai chiar NU au ..urechi ..! DAR,vecinii tai ...au !??? Nu mai bine era sa ai un vecin..''extraterestru'',nu are ....simtul audiiv, decat un ..''terestru'' care ..trage cu ..urechea ??
 6. Dar...culesul maceselor era...intepator(dificil) ? Si mie imi place sa-mi culeg singur macesele, se dovedeste a fi o operatiune...dificila,dar ..imi face placere..! As putea foarte lejer sa le cumpar din piata ..dar..''Amintirile din copilarie(a)'' mea...NU le voi uita niciodata !!
 7. morocanosul

  Romantele...amintiri de neuitat?

  Apropo de...''piatra de polizor..'',ar trebui sa stii cum au fost inscriptionate informatiile pe acel disc de ..aur de pe ''Voyager 1'',oricum ar fi....din 1977 pana in prezent a iesit din sistemul Solar..,si cand ne gandim ca acel ..disc,este un(echivalentul) unui...disc de...gramofon !!Tehnologia anilor 70..!! Macar,noi(omenirea) am descifrat scrierea...cuneiforma..!! Din pacate,muzica inscriptionata pe acel disc nu va putea fi...ascultata..!! Extraterestrii nu au ...urechi !!In spatiul,nefiind atmosfera...nu se propaga sunetele...de URECHI ai nevoie aici pe..Terra, ca sa auzi fraza...''Ce ti-am spus eu...????'' !
 8. morocanosul

  Reconditionare compresor Timpuri Noi

  Desigur/probabil ca (nu)stii ce rol are serpentina in cazul distilarii bauturilor alcoolice, exact acela de a raci(condensa) vaporii de..alcool...ETILIC !! La 73 grade celsius,condenseaza...alcoolul...METILIC ! TOXIC ! La 78 grade celsius,condenseaza alcoolul..."bun''(??) !
 9. morocanosul

  DILEMA: Angajat la..''STAT'''sau la ...PRIVAT ???

  Si eu incerc sa(nu)ma uit la cifre...DAR cand ma duc la cumparaturi...surpriza ! Au crescut preturile cu ..3%,5%...80% s.a.m.d.p ! Este PERFECT adevarat, dar átat timp cat NU creste...PRODUCTIVITATEA...???? Culmea, ''birurile''(taxe,impozite etc),afecteaza in primul rand pe cei care ..PRODUC plusvaloare,altfel de unde creste economia? FARA INVESTITII...ce facem?? RASPUNS(corect): Promisiuni..electorale !
 10. morocanosul

  Cum deschid caloriferul?

  Pentru inceput,verificati daca CENTRALA TERMICA chiar ...FUNCTIONEAZA ! Totul trebuie verificat de la ...inceput, adica primul lucru de verificat este...centrala, FUNCTIONEAZA su nu ??(in parametri,evident) ulterior trebuie verificat restul..!
 11. morocanosul

  Fludor "de pe timpul lui Ceausescu"

  Nu scrie procentul de..Pb?? De f. multe ori...conteaza pt ceea ce ai de facut !
 12. morocanosul

  Reconditionare compresor Timpuri Noi

  Serpentina nu are rolul decat de a raci aerul comprimat care se incalzeste(evident), prin comprimare ! In rest,tot ce ai spus este corect.
 13. morocanosul

  Romantele...amintiri de neuitat?

  Ei bine,mai sunt si ...''mumii'', ''fosile'' sau cum definesti tu generatia...parintilor/bunicilor tai care pot asculta muzica in lipsa ..''curentului'',nici macar ...acumulatori/baterii nu necesita...! Stii despre ce aparat vorbesc..??
 14. morocanosul

  DILEMA: Angajat la..''STAT'''sau la ...PRIVAT ???

  Raspuns...GRESIT ! ASTIA,stiti voi cine, NU vor mai pleca..! De ce?? Simplu...noi promisiuni de cresteri de ...PENSII,SALARII...AJUTOARE SOCIALE...etc ! Asa ca,majoritatea va vota..(??) ! Iluziile celor care sun ''bucurosi'' ca le-au crescut...pensiile si salariul(minim) NU se spulbera nici in fata...REALITATII,adica chestia asta vine la..''pachet'' cu cresteri de preturi,accize etc !
 15. morocanosul

  Maxime celebre

  Perfect de acord,DAR...tinand cont ca ...doar o viata am,aceasta trebuie traita...din plin...!! Cand(daca) voi ajunge la pensie...voi trai restul(vietii) la...''supraplin'', nu-i asa ??
×