Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

BUGHIU

Membru activ
 • Content Count

  7,853
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Se poate si mai bine

About BUGHIU

 • Rank
  Sârmar
 • Birthday 10/14/1971

Profile Information

 • Locatie
  Oradea

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,390 profile views
 1. Acestea va rog sa-mi spuneti le mai aveti la vanzare : ''1. Tv Samsung UE32j4500AW, cu ecran spart, se da pentru piese: Barete LED-uri: V5DN-320SMO-R4 Pret: 50 lei Mainboard: BN41-02360 Pret: 70 lei. Eventual ,daca mai stiti ,codul panelului dvs spart ? Al meu este : CY-JJ032AGHVEV
 2. Cumpar acest integrat M106-11
 3. Sters ambele memorii si cea de pe VGA si cea de pe HDMI....efect zero!! Sustin ideea ca este defect TDA15021h/n1c00, similar cu defectele de la TDA8362 cand lipseste o culoare ....doar ca aici rosu e PRONUNTAT eclipsand de tot VERDE si ALBASTRU.....!! Nu exclud si ceva condi smd .....dar ....renunt !! Multumesc !!
 4. Defect TDA15021H,,,parerea mea,deoarece pe intrarea de HDMI functioneaza perfect,doar intrarile analogice(SCART,VGA,VIDEO IN) care trec prin procesor vad pe fond rosu!! Concluzia....e bun de aruncat,dat fiind pretul unui procesor!!
 5. Niciun efect cu memorie blank! Ciudat ,pe intrarea de HDMI imaginea e ok !! Acum am vazut ca are si intrare HDMI!! Pe intrarea de PC nu vrea sa mearga,tot cupleaza si decupleaza imaginea!!
 6. ,,,sters complet ,blank,fara nicio informatie in el?!?! As putea incerca,da sa salvez totusi datele ,in eventualitatea ca apoi ,cu el blank,sa nu mai pornesca deloc.....
 7. Acest JVC functioneaza doar ca pe fond rosu pronuntat. Lipseste albastru si verde din culori ! Suspect soft banuiesc ! Interesant ca meniul afiseaza culorile corect . Varianta de ''reset'' imagine din meniu nu da niciun rezultat. Procesor TDA15021h/n1c00 ,placa de baza BE-5E.0AE01.011 . Nu am telecomanda originala...uitata acasa !! Varianta de intrare in service mode cu : ''DISPLAY-RED-YELOW-GREN-DISPLY'' nu vrea sa mearga cu telecomanda MFY....iar de soft nu cred ca are rost sa intreb ca nu prea am gasit nicaieri!! Ceva idei?!
 8. Multumesc de raspuns! Rezolvat! Dar ....vorba aia....graba strica treaba. Sursele astea de Vestel au ''n' șpe'' mii de posibilitati si variante de conectare la tot atatea tipuri de paci de baza!! In cazul meu NU era necesar niciun soft ci doar eliminarea unui strap de pe sursa pt a fi 100% compatibila cu placa de baza,chiar daca era IDENTICA cu cea arsa!!
 9. Serie sasiu/mainboard: 17mb62-2,5 Serie sursa:17pw25-4 Serie panel: LC320DXN (SE) (U1) Schimbat sursa cu alta noua,cea veche ...puscata partea de PFC(FET,integrat,rezistente)! Clientul a dorit sursa noua!!! Acum apare led st-by....dar palpaie doar si la un moment dat apare lumina ledurilor si se stinge dinou!! Suspectez SPI alterat!! Mentionez ca NU booteaza dupa varianta clasica de pe stick usb.....si as avea nevoie de un dump pentru memoria flash 25Q80BVSIG,pe care sa-l scriu cu programatorul!! Va multumesc!!
 10. Buna ziua,la acest controller invertor lampi lcd nu stie nimeni o metoda de dezactivare a protectiei?
 11. ....chiar integratele actuale de pe piata,astea de 3 lei sant...aiurea....!!!
 12. Nici cu cate o singura panglica cuplata la panel? Un tester de panel ar fi de ajutor.....
 13. ....si poate fi si INTRERUPT ceva intern in el si ..pauza incalzit,nu neaparat SCURT ca sa se incalzeasca......
 14. Nu mai stiu exact,care coleg si ce defect avea....dar ia incercati sa scoateti pe rand ...panglicile de la ecran,ce vin de la t-con....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.