Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cloudy

Membru
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Buc, Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cloudy's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • One Month Later
 • Dedicated
 • Week One Done
 • Collaborator
 • First Post

Recent Badges

 1. Windows a ajuns o mare sorcovă. Și, din cauză că este un sistem închis, eventualele erori se pot afla studiind codul sursă doar de către Microsoft. S-au ferit mereu să publice codurile sursă pentru că breșele de securitate sunt foarte multe. Nimeni nu mai știe ce mai este prin acest OS.
 2. De obicei sunt clienți (cu patroni idioți) care au decretat că: "Sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit". Și au angajat pe bani puțin tot felul de hahalere deținătoare de diplome cu nume pompos.
 3. Nu numai mass media. Cât rahat s-a mai consumat de către influenceri ... IT și reviste de "specialitate". FB sau YT sunt pline acum de tot felul de aberații referitoare la acest subiect. Toată lumea are păreri, mai ales "doctorii" in IT .... Când am mai asistat la așa ceva ?
 4. Programul actual este o modalitate de reducere a poluării. Propune tu o soluție. Dă un sfat util omenirii.
 5. Reciclarea PET-urilor a început bine in Ro. Sunt probleme pentru că sunt aparate puține. Dacă le mai ies bășinile din cap unor cetățeni ajunși boieri peste noapte, care nici măcar nu le donează unor oameni ai strazii, se poate rezolva simplu problema poluării cu așa ceva.
 6. Ok. Care este atunci rolul intervenției tale pe acest topic destinat reciclării ? Fă un topic separat: "Cum să poluăm planeta. Sfaturi utile. Prezent și perspective". Când ai cărat ultima dată o navetă de apă minerală și una de vin îmbuteliate în sticlă de sticlă ? Una în stănga alta în dreapta, să te echilibrezi.
 7. Păi ce caută pemperșii cacasiosi în același loc cu recipientele de plastic ? Este dreptul lor să facă asta ! Cum este și dreptul unora să arunce plastic pe stradă pentru că ei nu se înjosesc să-l reclicleze pentru 50 de bani.
 8. Se pare că suntem pe calea cea bună. Dacă până la aparitia SGR (inceput de an 2024) aveam o recuperare de 13%, se preconizează să avem 65% până la sfârșit de an.
 9. Nu cred. Este o manipulare ca cea cu incălzirea globală sau existența corona-virusurilor. Oculta mondială (Gates, Soros si frații lor de cruce) iar ne minte pentru a se îmbogății pe seama oamenilor muncii.
 10. Eu acum am căutat pe net. PRUTEANU LABS S.R.L. firmă din 2022 cu capital social de 200 de lei, cu ultimul bilanț depus doar pâna la 31.dec 2022 când a avut o pierdere de 9601 lei, cu un angajat.
 11. Întrebare (poate fi ignorată dacă este idiotă): Injectarea de către invertor de energie reactivă se face controlat, adică pentru a compensa factorul de putere al rețelei în care injectează ?
 12. Multe se pot face și făra AI. AI o face instantaneu. Omul pierde ceva timp. Asta am vrut să spun.
 13. Dă-mi voie să mă îndoiesc de cele afirmate de tine. Oricum nu are legătură cu subiectul. Totuși, în căt timp crezi că ai rezolva problema asta fără a apela la AI (care o rezolvă instantaneu) : "Ce viteza fata de apa va avea o barca care merge contra unui curent de apa de 3km/ora, la un unghi de 25 de grade drepta, cu vant din spate la 13 grade stanga de 5Km/ora, daca viteza fata de o barca care vine din sens opus (în aceleași condiții de vănt și curent de apă) este 14 km ora ?" L.E. Este doar un exemplu de problema pe care un om o poate rezolva pierzand timp.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines