Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

codrut

Membru activ
 • Content Count

  2,060
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About codrut

 • Rank
  I'am the one.

Profile Information

 • Locatie
  BUZAU

Contact Methods

 • Yahoo
  emanuel.codrut@yahoo.com

Recent Profile Visitors

1,581 profile views
 1. Am incercat cu sprei de racire ,dar fara rezultat.
 2. Stie cineva cine face service- ul in garantie la aceste televizoare?
 3. Nu se gaseste nimic pentru acest tv?
 4. daca intru cu MUTE 119 ENTER imi apare service menu, Aici in services menu am hospitality mod setat pe ,,STANDALONE,, si nu se poate modifica. Cred ca mai trebuie facuta o setare undeva care sa imi dea voie sa modific ,,hospitality mode,, in OFF.
 5. Costica ,daca cauti dupa SAMSUNG HG32EB460GWXXC gasesti soft?
 6. Am incercat ,dar nu vrea. Un soft are cineva?
 7. Nu pot sa ii dau cautare deoarece functia de cautare automata este dezactivata. Tv-ul este adus din afara si se pare ca este blocat in services manu pe ,,Hospitality Mode,,. in meniul de srvice ,,Hospitality Mode,,este setat ,,STANDALONE''si nu il pot modifica. In hotel mode este dat pe ,,off.
 8. Verificati panglica dintre t- con si mb. Este foarte sensibila si se intrerup traseele catre mb. de asemenea trebuie resoftat tv- ul dupa inlocuire t- con.
 9. CHASIS: T.MS3686.U801 model:LE-6519NUTS DISPLAY: CX650DLEDM DEFECT: Nu porneste din stand -by.Palpaie led-ul la actionarea telecomenzii, dar nu porneste. Rog un soft daca are cineva. Multumesc!
 10. problema este de soft,nu este bun softul.
 11. MAINBOARD:BN41-02504A SURSA:L65E8N_KSM DEFECT:Il bag in priza ,se aprinde led-ul de stand by ,apoi clipeste tot timpul.Apare backlight-ul si se stinge,si ciclul se repeta la nesfarsit. A mai intalnit cineva defectul? model: UE65KS8000TXZF
 12. Dv spuneti ce model sunt baretele si dl.Tavi va rezolva.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines