Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

C & ESR cu analizor + LCFP de la miron63


elman

Postări Recomandate

Vizitator andyred

sunt doar cateva siteuri care il comercializeaza si nu il au pe stoc, chiar si asa majoritatea pieselor le cumpar de la tme, macar platesc o singura data curieratul, ar fi chiar culmea sa platesc 20lei curierat pentru un tranzistor de maxim 1leuMultumesc. Apreciez

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Piesa marcata cu X o elimini (prima poza). Trebuie sa-l modifici ca in poza 2. La apasarea tastei "-" timp de 2 secunde va aparea pe display1:4 (poza 3). Astefel este introdusa o atenuare si scapi de majoritatea  zgomotelor. Pentru a scapa de campurile ce se induc in sonda cred ar trebui sonde ecranate pana aproapede varf.

Posted ImageEliminare strap.jpgPosted ImagePCB dupa modificare.jpgPosted Image2Hz 1_4.jpg

Cum se comporta la apasarea tastei -?

La mine, înainte de modificarea propusă în citat, la ținerea apăsata a tastei -, basculează pe ecrn între 1:1 și 1:4, nu stă fix pe nici una.

Am făcut modificarea de mai sus și se comportă la fel. Trebuia ca acel ”1:4” să fie afișat continuu cît timp țineam butonul apăsat?

Link spre comentariu

Tasta se tine apăsata aproximativ 2 sec. după care se eliberează, 1/4 va rămâne pe ecran.Va indic ca în loc de rezistenta de 4,7k și c de 10pF de la intrarea frecventmetrului sa montați o rezistenta de 100k și un cond. de 22pF. Va indic sa faceți așa deoarece, măsurând frecventa unui oscilator intr-o sursa, era cât pe ce sa ard sursa . Impedanta de intrare mica a dus la modificarea frecventei oscilatorului (a modificat Ton).

Editat de elman
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Ar trebui să citești un pic helpul/manualul sprint layout. Editarea în sprint se face pe mai multe layere ce au culori diferite verde, albastru, roșu, galben și alb, ce se pot selecta și dezactiva de jos unde ai C1, C2, S1, S2, 0.

Mai există conexiunile, care sunt legături nerutate, ce sunt trasate cu niște linii subțiri albe. Poți alege conection din stînga și șterge acele conexiuni înainte de printare. Probabil sunt trasate pentru a semnala ștrapurile ce trebuiesc lipite la plantare.

 

în fereastra de printare alegi layerele ce vrei printate

Editat de XAN77
Link spre comentariu

Nu-mi dau seama exact la ce linii faci freferire dar cred ca printarea nu ai facut-o cum trebuie. Dupa ce apesi butonul de printare debifezi restul layerelorpost-182696-0-98891500-1480061850_thumb.jpg si lasi numai C2 (vezi poza)

P.M. scuze , intre timp colegul XAN77 ti-a dat raspunsul.

Editat de elman
Link spre comentariu

Nu-mi dau seama exact la ce linii faci freferire dar cred ca printarea nu ai facut-o cum trebuie. Dupa ce apesi butonul de printare debifezi restul layerelorPosted ImagePrint.jpg si lasi numai C2 (vezi poza)

P.M. scuze , intre timp colegul XAN77 ti-a dat raspunsul.

Nu e bine,proiectul este facut cu partea de cupru spre fata proiectantului ,adica in sus,pe cand la celelalte proiecte se face cu partea cu cupru spre spatele monitorului ,adica in jos,deci traseele se vad prin placa.Aici traseele se vad direct.

Pentru a putea sa bifeze C2,trebuie sa intoarca tot proiectul pe dos si abia apoi sa treaca la imprimare,asta fiind valabil pentru transfer toner.Pentru metoda foto nu are nicio importanta cum scoate ,pentru ca intoarce foaia cu imprimat ,la proiectare,cum trebuie .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări