Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Ion_Bumbu

Membru activ
 • Content Count

  3,155
 • Joined

Community Reputation

1,403 Excellent

About Ion_Bumbu

 • Rank
  User asocial
 • Birthday 05/21/1956

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara/Jimbolia

Recent Profile Visitors

832 profile views
 1. Au fost doar in teste la mine, eu am doar un Speedtec 200C, un chinez de 200Adc si al mare, ESAB LHL 315. Chiar ma descurc la ce am uzual de facut cu ele..
 2. Ma laud si eu pe ce am pus mina in ultima vreme. Ala albastru este un multiproces se 200Adc MIG/MMA/Tig DC care sudeaza de la 100Vac, am simulat eu reteaua proastasi a ajuns sa traga...57Adc la maxim! Cel rosu este doar MMA si WIG lift dar este monofaxic de 100Adc sau trifazic de 315Adc, il legi la retea si gaseste el ce`i acolo! Ambele merg cu celulozici, multiproces`ul onorabil, celalalt foarte bine!
 3. Cam 300 lei era cind am intrebat eu de el. I`am pus un releu si acuma functioneaza. Releul
 4. Pai in fapt am uitat ca mai am si cei 3 pui ai pisicii noastre, aia pe care a adus`o anul trecut vagaboanda. Anul trecut a lasat 2 pui la vecini si a adus 2 la noi. Dupa ce au crescut a inceput sa`i cheme cu ea sa plece insa astia erau mai mari decit cei de anul asta si n`au mai plecat, au ramas la mine. Asta este situatia, de acuma incolo a devenit pisica non grata pe teritoriul meu, las ciinele sa se ocupe de ea, o alearga ala de numa dar nu sare sa o muste, o cunoaste de mic. Inclin sa cred ca totusi ciiniucul are el ceva actiuni nocturne si a conturbat`o, macar cu scandalul ca mai latra ca apucatul citeodata.
 5. Pai la mine era cam aglomerat locul, pisica mea, motanul si mai ales teckelul, ala o cam lasa in pace, nici de miti nu s`a legat, aveau locul lor despartit de gard dar asta e mita aia. Vagabondeaza intre 3 case.
 6. Optibelt este firma nemteasca. Folosesc la citeva utilaje curele Optibelt si sint bune, mai scumpe decit Rubena dar bune.
 7. Nici o data sa nu va incurcati cu bagaboante, mite sau altfel de ...mite! Deja o pisicuta tricolora era pregatita de a fi data, cealalta raminea la mine iar ceilalti 3 i`a cerut o alta cunostiinta. Ieri dimineata toti lipsa la apel, i`a dus mita in alt loc! Isi mai face veacul la vreo 3 case distanta de mine. Asta e, mi`au ramas cei 3 de ma mita mea. Nu`s asa frumosi dar blonda ramine la noi, ceilalti ii dau in locul celor promisi.
 8. O remorca de 5T plina cu acumulatoare cu Pb dupa truck!
 9. Doar Tohan scria pe ea. De la acel model s`a renuntat la Carpati, au fost la fel de bune primele serii. Dupa citiva ani au scazut calitatea. P.S. nu stiu daca nu cumva Victoria era un model de dama.
 10. Am avut eu Tohan, prima generatie, m`am ales cu ea deoarece Carpatul din magazin era deja vindut, Tohan in fapt diferea la vopsea si la forma aripilor si parca la ghidon , in rest totul era la fel dar cu vreo 50 de lei mai scump. Tot atunci am vazut o semicursiera romaneasca, n`am fost interesat de ea si mai era si scumpa, in esenta un Carpati cu alt ghidon, frine si 3 viteze. Cred ca putine au facut, nu prea am mai vazut pe unde am umblat. A mea a venit cu pinion cu 24 de dinti, fiind la cimpie l`am schimbat repede cu unu de Carpati, de 16 sau 18 dinti. Foaia fata era la fel. La bunici cum erau dealuri am schimbat iara pe 24. A fost o bicicleta foarte buna, la aia am gasit un dinam nemtesc la Coperativa din comuna, 50 lei dar mergea, nu ca luminarile romanesti.
 11. Cele tricolore sint de pastrat, se remarca prin harnicie.
 12. Da, aveti perfecta dreptate, am unu de 0,01mm dar nu poate fi fotografiat de mic ce este. Alte intrebari hazoase mai aveti?
 13. Domnule, eu n`am trecut prin gara Craiovei si nici nu m`am mirat, am cerut o foto si atit, nu de alta dar exista niste "bizdiganii" care chiar scot gauri la precizia de 0,01mm dintr`o operatiune, sint burghie alezoare, arata diferit dar fac ce scrie pe ele. Daca nu eu v`am acuzat nu era cazul sa ma cititi in acel fel. Rolul acestui forum este de a invata, nu de a ne balacari ca la usa cortului cum se mai practica si daca sint contrazis si am dreptate comentez, daca gresesc corectez. As dori un exemplu in ceea ce ati spus.
×
×
 • Create New...