Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nel65

Membru cunoscut
 • Posts

  1,530
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

Profile Fields

 • Location
  caracal/craiova

Recent Profile Visitors

5,088 profile views

nel65's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Year In
 • Dedicated
 • One Month Later

Recent Badges

 1. minte... uite dovada,facut practic de mine cu integrate de pe ali... ,pentru un amplif Sony,la care i-am schimbat toata placa finala sony_ta-f110,f210.pdf
 2. nel65

  Baterie/invertor

  Nu mi-ati raspuns la intrebare ,succes !
 3. ^ SR603 Power output: 30 watts per channel into 8Ω (stereo)
 4. nel65

  Baterie/invertor

  Ceva detalii despre energia din baterii se poate ? Cat au fiecare .
 5. prin modificare factor de umplere cine zice? Ma rog...
 6. Ca idee ,cred in continuare ca un PWM cu reglare de curent si tensiune de iesire ,este perfect posibil.Modulul de pe ali pus mai sus nu pare sa aiba controlul curentului de iesire ci doar al tensiunii. Pana acum nu s-a pomenit pe nicaieri de baterii cu litiu,presupun ca e vorba de cele cu plumb (AGM,tractiune ,etc) !
 7. Panoul poate 500W,bateria se poate incarca si cu 10A,nu e musai 40A ! Adica ii cere maxim 150W din panou ca s-o incarce pana la 14.5V ,cu 10A,sau cam pe acolo .Poate s-ar descurca si cu un PWM !
 8. Aici este un proiect complet de inlocuire a modulului EGS002 cu Atmega328P ,si ,in plus, nu se mai foloseste comparatorul LM393 ci unul intern din Atmega328P.In soft (dezvoltat pe arduino uno) ,nu a mai introdus tabelele cu valori prestabilite ce determina forma de unda finala si frecventa de iesire ci a introdus direct formula de calcul a acestor tabele,astfel incat e foarte simplu de modificat valoarea frecventei de iesire la orice valoare dorita .Dupa cum se vede ,are si indicatia unor parametri si avertizari pe un afisaj LCD 2x16. Aici explica ce a facut ,in detaliu https://yopiediy.xyz/atmega328p-pwm-card/#google_vignette proiectul complet ,in arhiva ProjectFile.zip
 9. incearca asta pentru atmega85 hãy thử cái này cho atmega8 HEX A8.hexCODE.hex
 10. Prima e supresoare de 33V ,ceva de genul 1.5ke...pare mai fortoasa SM8S30AHE3_2D.pdf
 11. Si, concret, cum faci sa ajungi pe alta banda fara sa calci pe B1 ? B1 e la marginea exterioara a sensului,toti care intra in sens trebuie sa calce pe ea intai si abia apoi se pot gandi ce au de facut mai departe! Pas cu pas ,cum zicea un clasic...in viata! Pana la urma ,ai dreptul sa ai orice parere !Mai important e ce faci!
 12. cand intri in sensul giratoriu ,vrei nu vrei, trebuie sa calci intai pe banda 1,n-ai cum sa sari pana pe b3 .Abia dupa ce te afli pe b1 semnalizezi ca vrei sa treci pe banda 2 sau 3 si deci abia ajuns pe b1 semnalizezi stanga.Daca a semnalizat stanga inainte de intrarea in sens ,poate fi interpretat ca vrea la stanga ,desi e interzis ca doar e sens,nu?!!!Momentul cand semnalizezi ceva e foarte important !!! Asa zice legea ,cititi!
 13. asa este ,s-a schimbat cum am citat eu,nu cum ne-am dorii unii dintre noi .Iar cu pertea ala ,poate sa aiba pareri conforme cu legea ,sau pareri personale ,e doar un militian ,nu detine adevarul absolut .
 14. Si cine zice ca nu trebuie respectate?In ultima poza pusa de tine se vede perfect ca la intrare in sens ,cel de pe prima banda nu e obligat sa iasa la prima ,poate alege sa mearga si inainte,iar cei de pe prima banda din sens ,iarasi ,nu sunt obligati sa iasa la prima ,de fapt acolo chiar li se impune sa mearga inainte! Deci ,de unde concluzia ca te incadrezi pe prima banda doar daca vrei sa iesi la prima?
 15. sa inteleg ca daca nu vreau sa ies ,n-am voie sa merg pe banda 1? ca e sens sau drum drept ,legea nu face diferenta ,chiar impune sa tratam sensul cu drumul drept (circulatia pe benzi).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines