Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Maxim 5 ani şi LA REVEDERE!

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

Depinde de unde te uiti ! Gazele si pulanele sant de bon - ton et bienvenues  in Franta , aia stiu democratie de pe vremea ghilotinei ... mai greu e cu microdozajul , nu vor cu nici un chip sa intelega ca - i benefic ... Proaspat , saptamana aceasta ! ... Nu ... , m - ati inteles gresit , e vorba de filmuletzul de mai jos ... pulanele , gazele si apa proaspata , bocanci la dentitie  etc . ... ,  nu de microdozaj . Acolo avem profesori autohtoni , onegisti chilotzari premiati de U.E. ,  asa cum zice domnul sef ( onegeurile ) ... 

 

 

Rezolutie U.E . de condamnare , canci ! Ca i se pune splina macroului , si plange bunica conjugala ! 

Link spre comentariu

Vad ca cei din vest ,nu fac nici o diferenta intre cei care muncesc de adevaratelea si cei care cersesc. E chiar asa de greu sa se debaraseze de cei care cersesc?

Am vazut un filmulet ,in care doi politisti francezi,se uitau la niste ''colorati'',care incercau sa smulga geanta unei frantuzoaice,care trecea prin zona,fara sa intervina! M-am intrebat,atunci, care-i rolul lor si cind trebuie sa intervina!

Trebuie musai sa moara cineva, care se opune, impotriva unor blestemati de tigani,ca sa intervina?

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Quote

120 mil de euro cheltuiti pana acum, sau oricum asta este cifra declarata, eu sunt destul de sigur ca in realitate este vorba de mult mai multi bani.

Amaritii stau la cozi cu zecile de ore, in frig si umezeala, ca sa vada...ce? O monstuozitate! Si, daca se imbolnavesc, dupa statul in frig si umezeala, se duc la spitalele fara medici si medicamente, de unde pleaca mai bolnavi decit au venit. 120 de milioane pentru o catedrala utila doar pentru as maguli grandoarea si opulenta nemarginita, si 0 euro pentru spitale. Daca cineva se intreaba unde sunt cele 8 spitale regionale, iata-le, in altarul catedralei!

Link spre comentariu

Vedeam consternat la stiri cum si azi toata ziua au stat in vremea asta de Gerar, deprimant de multi oameni la cozi cu orele, culmea au adusi si copii foarte mici dupa ei, si ma intreb ce mama masii poate fi in mintea lor? Cum sa faci asa ceva si apoi sa vii la TV cu declaratii fantasmagorice si euforistice... Pentru numele lui D-zeu, de ce ai face asa ceva???

Nu sunt ateu, din contra as putea spune, insa nimic nu m-ar putea convinge sa ma ingramadesc la astfel de cozi.

 

Link spre comentariu

Prostimea s-a holbat si cand a fost inaugurat pasajul Basarab, sau stadionul National. Prostimea se duce si se holbeaza si la Untold, unde si-a vandut sangele pentru un bilet de intrare. Iar acum prostimea se vor holba si la aceasta catedrala, construita de un eretic, mason si tradator al ortodoxiei.

Si cati nu se holbeaza cand trec pe langa monstruozitatea aia inutila de Casa a Poporului, care a costat intre 7-10 mld dolari  iar romani au fost tinuti in frig, foamete, si intuneric atatia amar de ani, ca sa se plateasca datoriile republicii socialiste.

Nu uitati cati bani se baga si s-au bagat in stadioane, (dar la fotbal sunt praf) si sali de sport construite pe vremea lui Udrea in sate unde primaria nu are nici macar bani sa incalzeasca acele sali. Stiti cati bani se baga din bugetul local in echipe absolut mizerabile, gen Sepsi OSK Sfantu Gheorghe (ca se pot manifeste extremistii secui), iar sectia de pneumologie pur si simpla se darama pe bolnavi !

Oare ati uitat de HG 345/2011 cand  Basescu/ FMi a inchis spitalele ? Unele dintre ele unice in tara, sau chiar unice in estul Europei, vezi Spitalul de Patologie Neuro- Musculara Valcele, Covasna.

L.E. Nu toti preotii sunt hoti, asa cum va manipuleaza presa.

Doar un exemplu: http://mesageruldecovasna.ro/donatie-generoasa-catre-sectia-de-boli-infectioase-copii-spitalului-judetean-de-urgenta-dr-fogolyan-kristof-din-sfantu-gheorghe/

Editat de cmariuss
Link spre comentariu
Acum 19 minute, Marian a spus:

Vedeam consternat la stiri cum si azi toata ziua au stat in vremea asta de Gerar, deprimant de multi oameni la cozi cu orele, culmea au adusi si copii foarte mici dupa ei, si ma intreb ce mama masii poate fi in mintea lor?

..................................................................................................

Pai cei care se ingramadesc la mastodontul,numit Catedrala Mintuirii neamului (prost) ,sint pupatorii de funduri preotesti. Niste prostalai,care nu realizeaza ca popii isi bat joc de ei,luindu-le bani. Bravo lor, prostalailor!

Link spre comentariu
La 28.11.2018 la 9:30, elm a spus:

Bună sau proastă propunerea lui Teodorovici, ideea e că ne depopulăm, rămînem fără valori și "nu e bine, domnule chestor"...

Toți pleacă și in locul lor rămîn chinezii și africanii. O fi bine?

Inainte sa spui asta,te-ai gandit (macar)un pic... DE ce ..PLEACA??:nerv Si mai ales DE ce NU SE INTORC?? :nas:Proverb romanesc(expirat): Fie painea,buna/rea tot mai bine   in tara ..mea(Germania,Franta etc)..'' !! Ceva de spus??

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Cine spunea că patria e locul unde te simți bine? Era vorba unuia...

Bineînțeles că m-am întrebat de ce pleacă. Este simplu, propriul interes, pe care nu poți să-l condamni - este alegerea fiecăruia unde trăiește (și dreptul fiecăruia să aleagă ce poftește).

Pe de altă parte, o latură a patriotismului constă în a face ce poți pentru țara ta, nu pentru a altuia (iarăși, cine zicea să te întrebi ce poți face tu pentru țară și nu țara pentru tine, că nu era comunist).

Eu nu voi pleca orice ar fi din țară (o delagație hai merge, dar pe termen nelinimat, nu) dar asta este alegerea mea, n-o impun nimănui.

Sînt mulți care afișează stegulețe la geamul mașinii (și mai noi mănușele tricolore pentru oglinzile retrovizoare) și se simt patrioți. Dar opresc mașina la Lidl și cumpără chestii nemțești, că sînt mai bune ca cele românești, iar producătorii autohtoni mor de foame. Și în același stil patriotic "ar pleca mîine, dacă ar putea".

Vrem o țară ca afară? Depinde (și) de noi s-o avem! De ceea ce facem fiecare zi de zi

Link spre comentariu

Patriotismul unui roman nu ajuta cu nimic. Cand de la vladica pana la opinca se va strange din dinti si conducatorii vor fi cinstiti atunci se va putea realiza ceva. Degeaba tu si alte sute de mii de romani sunteti patrioti daca un tariceanu-moliceanu iti vinde gazele (si ce o mai fi vandut) si te lasa calic. Patriotismul nu face doi bani daca la carma tarii sunt niste hoti care vand totul in schimbul unor spagi consistente. 

Link spre comentariu
Quote

Cine spunea că patria e locul unde te simți bine?

Evreii, noi doar am adoptat-o!

A-ti tine copiii intr-o tara care nu-i poate insanatosi, la un Doamne fereste, ba mai rau, ii imbolnaveste si mai tare, intr-o tara care nu-i poate educa, nu le poate oferi un serviciu decent, pe masura pregatirii lor, care nu le poate oferi siguranta zilei de miine, nu se numeste patriotism. Toate astea nu au nimic de-a face cu patriotismul. Medicii, muncitorii, profesorii, nu pleaca prin alte tari pentru ce le e prea bine aici, nu, pleca pentru ca s-au saturat sa munceasca pe doi lei, s-au saturat sa nu poate oferii lor si copiilor un trai decent, s-au saturat sa fie umiliti,  mintiti si furati de alde Dragbea, Tariceanu sau Basescu, nu mai vor sa fie condusi de inculti si agramati precum Viorica, de aroganti ca Teodorovici sau mintiti cu nerusinare ca alde Dragnea. Va mai amintiti, hai ca nu-i mult de atunci, de cele 8 (opt!) spitale regionale promise??? Unde-s, ca nici pe hirtie nu sunt??? Au facut in acesti doi ani de guvernare vreun km de autostrada? Vezi sa nu!!! Au facut ceva pentru invatamint??? Da, dezacord intre subiect si predicat, la nivel de prim ministru (ori primul ministru???)!!! Da, dar au promis vrute si nevrute, ca nu i-a durut nici la basca! In doi ani, au mituit populimea cu mariri incerte de pensii si salarii, apoi, crezind ca nu se baga de seama, s-au apucat sa schimbe legile justitiei pentru a-si scapa piele lor, si a acolitilor lor! Asta au facut doi ani de zile, nimic pentru prostimea care i-a votat, totul pentru ei!!! Si, daca tinerii, si nu numai, pleaca din tara, nu sunt patrioti!!!

Credeti ca ar fi reusit, chiar cu bani, sa faca ceva aici? Nu! Pentru ca se loveau de "primarul 10%", si multi altii ca el, si, fara spagi considerabile, nu ar fi facut nimic!!! S-au ar fi trebuit sa cotizeze, din munca lor, la averea nesimtitilor!

Quote

De ceea ce facem fiecare zi de zi

Adica de umilinta la care ne supun arogantii cocotai pe mita si spagi, in functii de conducere!
 

Quote

 

Dar opresc mașina la Lidl și cumpără chestii nemțești, că sînt mai bune ca cele românești, iar producătorii autohtoni mor de foame


 

Cind cumpar, nu cumpar dupa reclame sau producator, cumpar, daca imi place, nu cumpar, daca nu-mi place. Indiferent cine face produsul. Am cumparat produse romanesti foarte bune, si le cumpar, si am refuzat produse "nemtesti",  pentru ca erau proaste!!!

Editat de icar
Link spre comentariu

Am mai spus-o de citeva ori, ca-mi vine sa ma mut in Ungaria. Chiar acum un an si ceva, am fost in cautare de case de vinzare. Am gasit o casa cu fundatie din beton,ziduri din caramida ,acoperisul cu tigle plus o gradina de 30 de ari la numai 6 mii de euro. Teava de gaz era trasa pina pe peretele  casei,trebuind sa fie doar conectata la  reteaua de gaz,apa fiind deja trasa de la reteaua de apa potabila. Trebuia doar facuta o curatenie, peretii curatati si dat cu lavabila,parchet laminat si cumparata mobila.

Fiul meu a insistat sa stau si sa mai astept ,poate poate ,vom gasi ceva  pe plan local.  Acum sint mutat in casa noua.

Nu va povestesc ca in localitatea respectiva erau multi romani care si-au cumparat case, facind naveta la Arad, unde erau angajati. 

Contrar a ce se vorbeste,ungurii sint oameni primitori, amabili,in magazin intrebindu-te atit in maghiara cit si in romana ce vrei sa cumperi. Citeva cuvinte le inteleg  si chiar pot purta o usoara conversatie. Din fericire sau din pacate,am ramas in tara avind o casa la cam 15km de Timisoara. In plus am trecut de 65 de ani,nu ca asta ar fi constituit o piedica. Nici pomeneala!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 16 minute, GEO 53 BN a spus:

 

Contrar a ce se vorbeste,ungurii sint oameni primitori, amabili,in magazin intrebindu-te atit in maghiara cit si in romana ce vrei sa cumperi. 

Buna

Exact si nu doar in Ungaria ci si aici,in tara.

In vara am fost cazat 5 nopti la o pensiune din Ditrau.Cazare si masa.

Nu am platit nimic decat la plecare,masa,consumatie la bar(luam din frigider ce aveam nevoie,comandam

cafea,cognac,sucuri pentru cea mica,etc),cazare si am facut un calcul estimativ de 1100 lei.

La plecare patroana a cerut 980 lei.

Atunci i-am zis sotiei:

-Ai vazut?Astia nu ne-au furat un leu macar.

Toata stima.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu
Acum 3 minute, -Atlas- a spus:

Buna

Exact si nu doar in Ungaria ci si aici,in tara.

In vara am fost cazat 5 nopti la o pensiune din Ditrau.Cazare si masa.

Nu am platit nimic decat la plecare,masa,consumatie la bar(luam din frigider ce aveam nevoie,comandam

cafea,cognac,sucuri pentru cea mica,etc),cazare si am facut un calcul estimativ de 1100 lei.

La plecare patroana a cerut 980 lei.

Atunci i-am zis sotiei:

-Ai vazut?Astia nu ne-au furat un leu macar.

Toata stima.

Spor tuturor.

Alex

Mai in tinerete am facut citeva ori revelionul la Izvorul Muresului. Am fost cazati la niste cabane construite pe la inceputul anilor 1900. Incalzirea sa facea cu lemne, in fiecare camera fiind sobe de teracota. Am intrebat pe cineva din statiune despre lemnele de foc. Ne-a asigurat ca in maximum jumatate de ora vom avea lemne de foc. Au adus  un tractoras cu remorca plina de lemne. Se facea o caldura in camere de trebuia sa deschidem usa . Cum o inchideam, in circa un sfert de ora se facea cald de numai puteai.Vreau sa va spun ca lemnele le-au crapat si cladit cei din statiune. I-am imbiat cu tuica din ardeal. Sa-i fi vazut cit ne-au multumit. Ne-au spus ca in cazul in care nu ne ajung lemnele sa-i cautam. N-a fost cazul! De noi au mai ramas mai mult de jumatate din lemnele aduse.

Au fost cele mai frumoase revelioane!

Link spre comentariu
On 11/30/2018 at 12:02 PM, elm said:

Cine spunea că patria e locul unde te simți bine? Era vorba unuia...

 

Ubi bene, ibi patria.

Niste stramosi de`ai nostrii...

 

Despre unguri...am mai povestit, in Cubulcut noaptea si pe zapada a venit cu mine pina unde aveam de lucru, "daca ramii impotmolit acolo, aia mare rusine e pentru satu` nost! ", m`a asteptat, nu mult, adevarat dar a fost un sentiment de siguranta ca ai la cine apela daca ramii intepenit, avea omul si tractor.

Pe de alta parte la Igiroasa, Mehedinti...m`au dirijat unii baieti destepti spre un drum unde si pe uscat riscai sa ramii, noroc ca nu eram la prima deplasare in zona, mai fusesem dar pe uscat. Am avut noroc cu un batrin care m`a trimis pe ocolite, citiva Km buni dar am ajuns cu bine, altfel trebuia sa fac vreo 2Km pe ploaie, si ploua in draci!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Apropo: acum ceva ani, intr-o iarna, mergeam la Gheorghien si Miercure ciuc, nu mai retin exact, pe o vreme ciinoasa rau. pe drum un papuc cu numar local facea semne disperat ca ramasese fara benzina.fara succes de altfel. Noua, vazind numar oltenesc nici nu ne-au facut semn, dar am fost singurii care, spre mirarea lor, am oprit! Si nici nu am acceptat bani pentru benzina oferita! iar prin magazine si restaurante nu am sesizat nici cea mai mica atitudine ostila pentru ca nu vorbeam maghiara!

 Totusi consider ca este cea mai mare greseala a lor ca pun botu' la minciunile politicienilor si nu invata limba tarii in care traiesc. nu din patriotism, obligatie sau alte asemenea ci pentru ca le limiteaza mult posibilitatea de a migra in alte orase mari si dezvoltate, unde pot gasi un loc de munca mai bun. Asa ramin in bazinul electoral al smecherilor din udmr, care nu sint cu nimic mai buni sau mai rai decit cei neaosi, sigur toti au supt la aceeasi mama!

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări