Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Migranti sau dusmani ?


Postări Recomandate

On 8/26/2018 at 12:14 PM, franzm said:

Germania nu are suveranitate deplina pâna în 2099. Atunci i se hotareste soarta. Pâna atunci executa ordine. Iar dupa, probabil ca nici nu va mai exista. Fiecare cancelar german ales, înainte de a depune juramântul, trebuie sa-si declare în scris supunerea fata de big brother de peste balta. Willy Brandt a vrut sa iasa din rând, dar a fost repede convins ca nu-i bine.

Japonia este in aceeasi situatie. Italia tot cam asa, nu este lasata sa se dezvolte pe cat o duc puterile. Insa cea mai napastuita este chiar America, fiind distrusa de aia care au finantat introducerea comunismului in Rusia. Imperiul Britanic l-au dezmembrat, la fel si URSS-ul. Oare ce planuri au, ca pare a fi tacaneala la cap.

On 9/13/2018 at 8:33 PM, validae said:

Alea sunt chestii pe care nu trebuie să le încerci niciodată, tocmai fiindcă s-ar putea să-ți placă.....

Dar cu "beutura" cum este ?

Eu nu pun pe gura, pentru ca nu tin nici molecula de alcool in casa, sa nu ma tenteze (desi nu mi-e felul) si mai ales pe nevasta-mea, care e depresiva din fire. De copil nici nu mai vorbesc.

Link spre comentariu
22 hours ago, gauss said:

Treaba cu migratia merge inainte ... oricat ne - am apara noi saracia , si ea pe noi , si cu preferintele pentru negri pe care le au unii ... reale sau pentru trolling :

 

https://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-declara-iile-momentului-dupa-scandalul-din-psd_614097.html

In cele din urma se va da comanda "Stop joc !", pentru ca minoritarii europeni, care sunt agresati pe diverse cai, sunt mai buni la tehnica si stiu sa faca arme puternice. Cu "sabia" se va rezolva totul.

Link spre comentariu

Nu stiu ( si nu prea am inteles ) la ce va referiti . Enuntul e prea amplu ( pentru mine ) . Oricum  , nu are nici o importanta ... toti avem pareri . Ar fi ciudat sa fie unanimitate , ma bucur ca ale mele difera . Referirea mea era cu link , despre ce discuta marimile zilei , fapte concrete verificabile , ce se transpun in masuri si directive ... , ce scrieti dvs . sant niste presupuneri ( discutabile , ca orice presupuneri ) privind  viitorul , nu intra in atentia mea ... ca nu sant Tata Omida . Asta daca n - am inteles cumva gresit ... destul de usor in conditiile enuntului . Cel putin pentru mine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu , nemții erau cei cu soluția finală .

 

Apropo , holenderii își spun  " daci " iar nemții își spun " doici " .

Oare or avea legătură cu triburile  dacice , din Banatul Montan ( Hațeg ) ?

Asemănarea fonetica este uimitoare ...

 

Culmea culmilor sunt însuși ungurii , care protestează vehement împotriva migratorilor , chiar daca si ei sunt la origine tot migratori :) :) :).

 

 

 

Link spre comentariu

Da ... dar stiu regula de aur : doar o semintie pe un areal ! Si se pare ca sant consecventi , si activi verbal si institutional , nu se intimideaza de (la) bufeurile berlineze . O fi bine ? ... O fi rau ? ... nu conteaza , pe malurile Dambovitei se stie deja raspunsul , inainte de a fi intrebati . E pozitiv - aprobator , ca la orice incruntare din sprancenele teutone ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
La 13.09.2018 la 20:33, validae a spus:

Alea sunt chestii pe care nu trebuie să le încerci niciodată, tocmai fiindcă s-ar putea să-ți placă.....

Dar...femeile...?? "sunt chestii care nu trebuie(??) sa le incerci (chiar)niciodata ??'' !:bataie Le-am incercat...o data,si am devenit...DEPENDENT !:dsgfds A se intelege ca m-am..casatorit(insurat) !! O fi BINE,o fi RAU???:nas: VOI decideti...sau...altcineva..! Life is life...forever !:da

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări