Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Autovehicule SH

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

Faptul ca nu are maneta nu este un minus :96 ? Dacia ar trece si maneta aia la optionale :rade: , altceva ce sa puna, capace la roti de tabla la optionale ? ups, de fapt au asta.... Mai bine mai multe optionale decat mai putine, nu ?

Puteai sa optezi pentru jante de Al. Eu am jante de Al la Loganul meu. Am vazut si marci consacrate cu jante din tabla,asa ca nu toate masinile aduse din vest sint full opsion. Conteaza ce cere cumparatorul.

Link spre comentariu

Eu te-as pune pe tine ca optional pt acest forum.

Nu faci decit sa denigrezi marcile romanesti si sa intrumi oamenii sa nu fie altceva decit gunoieirii europei.

Ma auto exclud de pe forum pt mininm o luna daca nu ai si tu cel putin 2-3 masini second acum la vinzare.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Vacanta placuta, te asteptam inapoi peste o luna. Ti-am zis, nu ma ocup cu vanzari de masini.

Link-ul pe care l-am pus acum cateva zile era de la o firma de vanzari auto de prin tara, daca era firma mea nu mai pierdeam timpul aici pe forum sa invat romanii ca merita si sa vrea mai mult decat rahaturi care le sunt oferite de industria romaneasca.

Link spre comentariu

Totusi se vinde bine si in Franta, Anglia si chiar Germania, oare chiar sunt asa proaste?

 

Intrebarea corecta aici este cati oameni le cumpara ca masini de familie comparativ cu celelalte marci ?

 

Eu as exclude firmele cu flote auto din start, acolo conteaza numai pretul si nimic mai mult, daca tine 4-5 ani e destul pentru ei, in timpul asta le arunca/vand si cumpara altele noi. Noi ne permitem sa cumparam mereu masina noua la 4-5 ani avand in vedere ca nu produce nimic asa cum produce la o firma ? Ei nu au nevoie de confort, siguranta, de nimic, doar de o masina ieftina. Dar intr-o familie e nevoie de mult mai mult.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Ma intereseaza mai mult decat niste simple vorbe. Si eu traiesc in Honolulu si nimeni nu si-a cumparat Dacia, e bine ?

 

Eu nu am intalnit pe nimeni care sa fi avut dacia, sa treaca ocazional pe masina straina si sa vrea dacia din nou vreodata. Singurii care vor dacie sunt aia care n-au avut altceva, sau au avut doar vre-o masina de 15 ani complet distrusa de altii si au impresia ca dacia e mai buna. Daca nu ai gustat niciodata struguri dulci, o sa fi mereu multumit de strugurii tai acrii.

 

Chiar aici pe forum sunt mai multe persoane care au/au avut dacia si apoi straina si nu mai vor sa se intoarca la dacia. Am avut mcv ca masina de familie si nu imi mai trebuie. Orice vechitura de 5 ani e de 10 ori mai buna la toate capitolele.

Link spre comentariu

Propun sa o dam in politica sau religie, poate inchide cineva topicul asta unde s-a spus TOTUL despre masini, femei si cine are masina mai lunga.

 

Azi pe Romanialibera.ro (nu am gasit alt site, dupa cum zicea Diaconu):

 

Tariceanu a fost ales presedinte ALDE. : http://www.romanialibera.ro/politica/partide/calin-popescu-tariceanu-a-fost-ales-presedinte-al-alde-447213

 

Fostul președinte Traian Băsescu afirmă că România ar putea fi condamnată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru acțiunile procurorilor Direcției Naționale Anticorupție care s-au finalizat cu achitări în instanțele de judecată, arată Agerpres.

El susține că are informații potrivit cărora mai multe persoane au făcut deja plângeri la CEDO împotriva statului român.

"România va plăti enorm. Credeți că vreunul dintre cei care au fost purtați cu cătușe prin fața DNA nu va primi reparații de la CEDO? Pentru că vă arăt, este scris negru pe alb: nu ai voie să îl porți cu cătușe, să îl expui ca vinovat înainte de a fi condamnat. Eu știu foarte mulți care au fost purtați cu cătușe spre gloria doamnei Kovesi începând cu 2015 și care au făcut deja plângeri al CEDO", a spus Băsescu.: http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/basescu--convins-ca-romania-va-fi-condamnata-la-cedo-pentru-actiunile-dna-447258

 

Voi ce credeti, erau mai buni liberalii la guvernare?

 

Sau, o fi indreptatit Basescu sa strige hotii in gura mare?

 

NB: Doamne ajuta sa se inchida topicul, ca altfel nu mai suntem colegi cu SSB pentru o luna. Daca tot se puse la mintea celuilalt marinar.

Editat de thunderer
Link spre comentariu

Da, din pacate multi sunt vinovati, dar justitia ii scoate ca de fapt ei au furat cu acte in regula. Si tot noi le platim pagube.

 

LEgat de dacie, voi de fapt vorbiti de nou vs SH, pentru a n-a oara.

Nou tot timpul va fi mai scump ca SH! Dar fiind mai scump nu inseamna ca ofera ceva in plus.

De aceea un SH ofera mai multe in aceeasi bani, dar nu e noua, asadar te astepti la probleme.

 

De aici fiecare alege ce vrea.

O fi denigrare a marcii romanesti (ca numai marca a ramas din ea, restul nu e demult romanesc, probabil de aia merge mai bine), dar mie unul mi se pare o denigrare sa compari o masina mai calumea.

 

Am vazut destule exemple in care un loganist spunea: Ia uite si la asta ce mercedes/bmw/audi/etc amarat are, vechi de 20 ani, eu am logan nou si apoi cand se urca intr-un exemplar intretinut, ii cade fata cum masina lui noua ii cu 10 clase sub.

 

Si invers e valabila treaba, cate un pustan care isi ia un 316i si crede ca nu e masina mai grozava ca a lui pe lume, desi toate ii bat si cad de pe ea. A avut masina perioada de glorie, nu zic, dar cand ii pui jante si "tiuning" cu spoilere in loc sa ii dai ce ii trebuie, departe nu ajungi.

E o atitudine de cacao, in opinia mea.

Reteta clasica, esti prost informat, dar te dai cunoscator.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări