Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

elmar

Membru activ
 • Content Count

  5,739
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

878 core_reputation_level_5

About elmar

 • Rank
  core_member_rank_7

Recent Profile Visitors

1,280 profile views
 1. Asta, cred că s-a curentat atunci când a vrut să-și încarce mașina electrică!
 2. Da ce mașina nu poate să sufle...cine știe, poate a ”consumat ceva substanțe interzise”!?
 3. Păi dacă ești beat ...mașina nu te mai aduce acasă . Te duce direct la dezalcolizare!
 4. Eu nu suport la mână decât ceasuri simple ....am un Citizen Eco Drive One AR5034-58E Titanium ...ceva ieftin și plăcut!
 5. Îți dai cu tesla în c*ie!
 6. Ahah...ok! Și când faci afirmația asta ...nu e corect să și dovedești că nu e așa!? Poți să bagi mâna în foc că bateriile acestor mașini vor ține și pentru acele lucruri de care am zis eu!?(vorbesc de faptul ...că dacă acele baterii vor ține în timp(2-3ani) și la încălzire pe timp de iarnă de ex.)sau ai de ales...stai în frig și poate ajungi acasă ! Eu zic să nu mai iei de bune tot ce se laudă producătorii de astfel de jucării că fac și dreg! Ei vor să-și atragă clientelă...pe urmă vor vedea ei cum fac, să nu se țină de ce s-au lăudat că fac!
 7. Da... ia explică dece am dat-o eu cu ”mucii în fasole”!? Că de altfel, zici că ești deștept ...nu!? De data asta, poate o lași mai ușor cu jignitul...și îți pui și tu un pic mintea la contribuție! Ai avut tu o mașină de-asta electrică, vre-o 4-5 ani în folosință zi de zi ...și te-a ținut bateria( pentru astfel de fițe boierești..)de ai ajuns și cu hârbul acasă!? Eu zic să-ți vezi de treaba ta...și nu mai lasa ”goagălul” să te prostească!
 8. Această ”scuză” o găsim repede,dar, chiar așa o fi!? Oare nu putem stăvili această tendință a oamenilor, de lăcuste flămânde? Probabil...că nu. Și vom face aceeași greșeală pe care au făcut-o toate civilizațiile trecute! Norocul nostru a fost ...că ei nu au ajuns la nivelul nostru!Că astăzi, nu mai exista decât necuvântătoare...și alea, cu mutații artificiale!
 9. Deci ...așteptăm să cadă drobul de sare!?
 10. Păi scuză-mă, dar, dacă continuăm cu astfel de idei asupra mijloacelor de deplasare ...nu vom ajunge decât la ce avem acum...poluare...bateriile sunt mari producătoare de noxe(fabricarea și reciclarea lor) Deci...trebuie s-o luăm din loc ...altfel, ne vom sinucide ! Nu așa trebuie să arate viitorul... Asta nu e decât un viitor sumbru...de care ar trebui să ne ferim! Știu ...mașinile sunt frumoase și nu putem să ne despărțim de acest sentiment de a fi liberi atunci când suntem la volan...totuși...viitorul trebuie să fie altul!Asta...dacă mai vrem să trăim pe acest pământ! Bateriile (mașinile pe baterii)nu sunt decât o ”soluție de avarie”! Și apropos de exemplu tău...să știi că și eu am un telefon care i-a ținut bateria 3-4zile (în condiții de utilizare intensă) când era nou și acum(după un an) nu mai ține o zi! Așa că exemplul tău ...e fără rost!Din păcate... Acum, să nu-mi spui că am făcut o comparație aiurea...că telefonul nu e mașină ...că știu și eu asta...dar....
 11. Sigur ...dece si-ar pierde vremea? Nu e mai bine să credem că suntem ”deștepți”...și asta ne ocupă tot timpul!? Da scuze ...cred că ți-am acordat cam multă atenție...nu!? Shiit ...mi-am pierdut timpul!!!
 12. Eu cred că gândim prea mult la viitor ...având în cap vechea tehnologie(mașinile de acum) Eu zic că mașinile viitorului(după perioada de acomodare ...cu astfel de surogate de mașini) vor fi diferite ....și chiar dacă vor fi electrice, vor suferi multe schimbări față de ce se etalează acum....eu zic că drumurile se vor schimba ...și în loc de covorul asfaltic simplu, vor fi niște șosele active ...care vor încărca bateriile în mers(ceva asemănător cu tehnologia wireless charger ...aplicată telefoanelor)Culmea ...cred că atunci (noi) vom termina autostrăzile în tehnologia clasică ! E posibil ca mașinile viitorului să nu mai fie așa de independente cum sunt acum...vor fi legate în lanțuri și vor merge spre anumite destinații ...în grupuri (grupuri care vor fi conduse de un robot ...deci, nu vor mai fi conduse de oameni) Bineînțeles că în primă fază ...mașinile vor avea o autonomie (pe baterie) ceva mai mare ...dar cu timpul oamenii se vor obișnui cu tehnologia condusă de inteligența artificială ...vor deveni din ce în ce mai leneși,mai comozi!
 13. Păi da ...și eu am vrut să-mi iau o mașină de 450 mii de coco...dar mi-au spus ăia că nu mă ține bateria până acasă ...așa că am renunțat! Nu spun marca...nu vreau să fac reclamă!
 14. Astea-s singurele mașini electrice care vor avea confortul mașinilor cu motoare cu ardere internă!
 15. Păi dacă îmi beau eu cafeua ...bateria acestor mașini va fi mai performantă și nu se va descărca 50%(instant...și mai ales după o perioadă de folosire a mașinii ...1-2 ani) atunci când pornesc încălzirea!?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.