Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ma poate ajuta ce sa fac ?


Vizitator Serj24

Postări Recomandate

Vizitator Serj24

Am la reparat un surround genius 5.1 model SW-5.1 1000Problema la el e ca daca bag mufa in intrarea la surround nu mai merge F-L - F-L , CENTERUL SI BASSUL ,numai S-L SI S-R , si inainte mergea tot.Daca bag mufa jack la intrare de la calculator in Front merge F-L SI F-L , si la fel daca bag mufa jack in center , merge centerul si bassul .Cine ma poate ajuta ce sa fac , sunt cam incepator in electronica , am verificat totii condensatorii, erau care erau strapunsi printere ei si I-am schimbat pana la urma totii I-am pus noi in surround , are un TDA 2030A SI CEVA INTEGRAT 4558C, , le-am schimbat si pe alea si tot nimik , practice am schimbat tot si tot nu merge!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Serj24

Indiferent cum este setata intrarea audio? Si daca este setata pe 5+1 tot nu merg toate difuzoarele?!?!Nu ati schimbat inca...... tot;ca altfel ar fi mers normal!!! :da

Pai ce sa mai schimb ca tot e schimbat , numai ca piesele nu-s bune ! si asta-i posibil , si nu am telecomanda la surround e fara , asa l-am cumparat!!
Link spre comentariu
Vizitator Serj24

Am la reparat un surround genius 5.1 model SW-5.1 1000

Problema la el e ca daca bag mufa in intrarea la surround nu mai merge F-L - F-L , CENTERUL SI BASSUL ,numai S-L SI S-R , si inainte mergea tot.

Daca bag mufa jack la intrare de la calculator in Front merge F-L SI F-L , si la fel daca bag mufa jack in center , merge centerul si bassul .

Cine ma poate ajuta ce sa fac , sunt cam incepator in electronica , am verificat totii condensatorii, erau care erau strapunsi printere ei si I-am schimbat pana la urma totii I-am pus noi in surround , are un TDA 2030A SI CEVA INTEGRAT 4558C, , le-am schimbat si pe alea si tot nimik , practice am schimbat tot si tot nu merge!!

Pozele atasate >> Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări