Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

George

Moderatori
 • Content Count

  1,727
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Se poate si mai bine

About George

 • Rank
  ElForum Staff
 • Birthday 08/10/1982

Profile Information

 • Locatie
  Constanța

Recent Profile Visitors

4,653 profile views
 1. Nu e nicio greseala. Acel cont a fost banat de un moderator fiindca era un cont clona.
 2. Conform sitului producatorului boxelor, se pare ca acestea sunt dotate din fabrica cu transformatoare interne: http://www.amcpro.eu/en/products/cabinet-loudspeakers-2/iplay-wall-mount-plastic-loudspeakers-24 Mai jos pagina amplificatorului de pe situl producatorului. http://www.apart-audio.com/Category/Details5?cat2=APART&cat3=02.ELECTRONICS&cat4=2050_MIXING_AMPLIFIERS&cat5=2050_MIXING_AMPLIFIERS&productcode=MA125#productDetails
 3. "Apreciez" corectitudinea gramaticala din poza de mai sus.
 4. Google zice ca initialele BWB provin de la Bundesamt für Wehrtechnik und Beschaffung care se traduce Oficiul Federal al Tehnologiei Apărării și al Achizițiilor. https://www.tubemuseum.org/ProductDetails.asp?ProductCode=PS-TFK_ECC801S-4
 5. Cel mai indicat ar fi sa folosesti un crossover inaintea amplificatoarelor. Scheme sunt destule pe internet. Cateva exemple: http://sound.whsites.net/project81.htm http://sound.whsites.net/project123.htm http://sound.whsites.net/project08.htm http://sound.whsites.net/project09.htm Sau poti cumpara unul gata facut.
 6. George

  Donatii

  Am pus o poza mai jos. Dai click pe mesaje si apoi ar trebuie sa apara o intrebare daca vrei sau nu sa reactivezi mesageria.
 7. Va mai puteti inspira si din acest link http://sound.whsites.net/project83.htm E si o varinta de sursa de curent constant cu mosfet acolo.
 8. Eu cred ca ori trage ceva pe nas ori trage la masea.
 9. George

  Bitcoin

  Asa a fost dintotdeauna.
×
×
 • Create New...