Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Radiotelegrafist

Membru activ
 • Content Count

  4,012
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

163 Excellent

About Radiotelegrafist

 • Rank
  Membru evoluat
 • Birthday 03/06/1975

Profile Information

 • Locatie
  Jud.Calarasi

Recent Profile Visitors

3,148 profile views
 1. Radiotelegrafist

  Donatii

  Va salut domn miticamy,vin personal sa le iau.
 2. Exista vreun program pentru asa ceva,cum ar fi prima castrare?. S-au comercializate la bucuresti,ca tot dau ei bani pe asa ceva pentru nepoti,intro ora doua sunt in obor cu ele, de la plecare de acasa.
 3. Buna seara domnilor colegi,mai in gluma mai in serios eu chiar am o problema cu inmultirea pisicilor,cu toate ca locuesc la tara, numarul lor a devenit cat mai mare,noroc pentru ele ca stau la cap de strada si am la 200m de mine lacul Mostistea si de dau peste de mancare cat vor ele,cu alte cuvinte cum fac sa mai raresc din ele(din pui)dar fara sa le fac ceva rau,sa nu-mi spuneti de castrare ca nu stau sa le urmaresc?
 4. Din ce vad este vorba de T150N nu de TCA150,deci este vorba de un integrat 2x4 terminale,cred ca este echivalent cu TBA820M,s-au KA2201.
 5. Frumoase,dar se inmultesc repede,daca ai trei bucati(femele)ai puso,intrun an de zile se tripleaza numarul lor.
 6. Va multumesc domn dan pentru schema,ce crede-ti ca ar putea avea?cumva dumpul?intreb ca poate ati intalnit acest defect la acest tip de sasiu. E,am mai imbatranit si eu,nu mai am 20 de ani,ci 40+
 7. Va salut domnilor colegi,am si eu o rugaminte la dstra si anume sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv crt Philips,Model:21PT1654/48,detali componente principale:Procesor:SAA5560PS/M3/0187,Memorie:24c08,Jungla:TDA8842,Cadre:TDA9302H,Sunet:TDA7056,Sursa:MC44603P,am cautat eu pe net sa gasesc schema dar nu am reusit,poate si lipsa antrenamentului privind interesul in depanare pentru ca nu mai practic asa ceva,vreau doar sa ajut un om batran sa-i repar tv-ul,defectul tv-ului consta in faptul ca acesta nu functioneaza decat 1-2 minute dupa care se opreste si intra in stand by,am schimbat eu electrolitici principali cu uni noi,am refacut si eventualele lipituri reci dar degeaba,defectul tv-ului sa produs in urma unor descarcari electrice in atmosfera(fulger)va multumesc anticipat.
 8. Radiotelegrafist

  Donatii

  Buna seara,cam greu m-am miscat,ma interesa telefonul samsung ca am unul la fel care are display spart,ma deplasam personal s-al iau,asta e.
 9. Va salut,vin eu sa-l iau,dati-mi un nr. de tel sa stabilim ce si cum,o zi buna.
 10. Va salut si buna seara,sunt interesat de acesta: Amplificator model 422 tehnoton.,dati-mi va rog un nr.de tel. pe PM sa stabilim si vin personal sa-l ridic.
 11. Radiotelegrafist

  Donatii

  Va salut,nu este nici o problema,multa sanatate va doresc.
×
×
 • Create New...